• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv Apr 02, 2020 12:50 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
 Modifikace pro Clear sky 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať Modifikace pro Clear sky
Ano je to tak První pořádná modifikace pro clear sky je tu:
http://www.strategyinformer.com/pc/stal ... 26282.html
Opravuje dost chyb a pridava spaci pytel a GPS.+ kdyz sem mrk do textur tak asi i novou zbran.
[/img]

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Štv Sep 11, 2008 6:12 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jo, "Soljanka" :)
V zlozke textures sa ziadna textura zbrane nenachadza.


Štv Sep 11, 2008 7:27 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Myslím v teyturach ikon ui

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pia Sep 12, 2008 12:25 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jo, tusim je tam pridana prave ikonka M16 (sice nemam subor z CS na porovnanie), ale model ani konfig zbrane mod neobsahuje.


Pia Sep 12, 2008 1:01 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať POMOC
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 453
[error]Description : <no>
[error]Arguments : Can't find variable additional_inventory_weight in [af_compass]


stack trace:

Mam tento error vzdy kdyz jdu od forrestera k armadnim skladum.
??? co to je a co stim???

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pia Sep 12, 2008 7:24 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať 
heh mno chyba v mode... dokonca bez popisu. Ale chyba bude niekde s premennymi. Da sa tento mod zaradit do uz rozohratej hry?


Pia Sep 12, 2008 7:29 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mozna pridava novy veci tak nevim ale new game se vyplati.
az na tuto chybu melo by to byt neco s artefaktem compass s vahou ale jak to napravit to nevim.

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pia Sep 12, 2008 7:39 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak ten artefakt nechaj na pokoji :D Spadlo to po tom co si ho zdvihol zo zeme alebo nejak inak premiestnil do inventara? Mna na tom laka hlavne ten spacak lebo v noci nepriatelia vidia tak isto dobre ako aj caz den(mozno trochu slabsie) a ja ich nevidim, ale to patri inde.

btw
Citácia:
První pořádná modifikace pro clear sky je tu

to myslis vazne? niekto prehodil zopar veci z Shoc do CS a hotovo...ale zatial je to asi najlepsi mod.


Pia Sep 12, 2008 7:44 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ten artefakt tam ani neni na tom miste ten je nekde jinde je to quest item

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pia Sep 12, 2008 7:47 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať 
a je to quest hlavnej dejovej linie?


Pia Sep 12, 2008 7:48 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja ten quest ani nevzal.

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pia Sep 12, 2008 7:50 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak potom smola. Game Over. :D


Pia Sep 12, 2008 7:53 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
neeeeee jen to ne

jenda moznost b ytu byla a to hrabat se v souborech.

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Naposledy upravil jirka607 dňa Pia Sep 12, 2008 7:55 pm, celkovo upravené 1



Pia Sep 12, 2008 7:53 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak potom je tu jedina moznost ze sa na to pozru skusenejsi ako ja. Momentalne to stahujem a mozno je to banalna chyba(ale to asi tak na 15 %) a podari sa mi ju opravit...ale nemyslim.


Pia Sep 12, 2008 7:55 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: POMOC
jirka607 píše:
Mam tento error vzdy kdyz jdu od forrestera k armadnim skladum.
??? co to je a co stim???


Skus nakopirovat do priecinka gamedata/config/misc tento subor (nahradit):

http://www.edisk.sk/stahni/19617/artefa ... .75KB.html

Chyba tam zrejme dvojica parameter/hodnota :)


Naposledy upravil spandau dňa Pia Sep 12, 2008 7:59 pm, celkovo upravené 1



Pia Sep 12, 2008 7:57 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron