• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv Okt 17, 2019 9:05 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 116  Ďalší
 Datastor Modpack -Clear Sky- 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Grafickou stránku jsem nijak neupravoval. Zoom zapneš editací řádků scope_zoom_factor (z hodnot 90 na 50, u pistolí mám dojem na 55) v gamedata/configs/weapons - přepsat u všech zbraní.

_________________
Obrázok


Pia Sep 26, 2008 10:05 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Poslať 
No tak sem otestoval tvuj modpack. V predchozim dile Stalkera sem s nim mel velice dobre zkusenosti, takze sem ho aplikoval i ted doufaje, ze se zbavim bugu "vyhozeni do widly po prechodu z Kordonu do jakehokoli dalsiho levelu".... bohuzel bez uspechu. A pokud bych mel hru zkusit hrat od zacatku abych "mozna" dosahl zmeny, tak si radsi pockam na dalsi opravny patch, uz fakt nemam nervy. Hold chlapci dostali zahul, ale ja doufam v dobry konec stejne jako tomu bylo i v SoC


Sob Sep 27, 2008 11:55 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Tak konečně jsem zbavil PC "virové epidemie" a dostal jsem se k tomu si nový DMP otestovat :lol:
Tady mé poznatky:

1. Hele daty, ta baterka svítí do dálky dobře ale do šířky fakt málo :D Kdybys to jen mírně zvěšil, alespoň tak jak si to měl v DMP pro SoCh tak by to bylo lepší :wink:

2. Hodilo by se vrátit mírné (Ale opravdu jen mírné) přiblížení při míření, přeci jen v reálu když míříš tak dáš hlavu blíže ke zbrani, ale každopádně ten původní zoom byl hrozný, to přibližovalo jak 1x Optika :lol:

3. Ty nové zvuky pro některé zbraně zní tak ... jak to popsat ... prostě "suše" :lol: Nějak mi třeba u AKčka chýbí hloubka a basy u toho výstřelu, ty původní nebyly sice moc realistické ale zato lépe zněly :) Nešly by tam hodit ty co byly v DMP pro SoCh? Tam mám pocit že byly lepší :wink: Btw jen dodatek, u hodně zbraní které mají nové zvuky a kadenci vetší než 90% (např. vytuněný AK) se zvuk "seká", ale nevím jestli je to moji zvukovkou, nebo kvalitou těch zvuků.

4. Něsly by nějak změnšit respawn časy u NPC v hlavních základnách? Protože člověk vystřílí celou základnu a jen udělá 2 kroky pryč a už jsou tam zase 3 skupiny nepřátel v plné výbavě :?

Až si vzpomenu nebo najdu nějaký další návrh tak ho sem napíšu a budu doufat že mě za něj neukamenujete :D

Btw daty, napiš pak pls jestli něco s toho třeba do další verze změníš :)


Sob Sep 27, 2008 11:17 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Baterka je stejně jako většina zvuků u zbraní právě z DMP 5.5 :D Ale na zvuky se ještě podívám, zkoušel jsem zatím jenom pár zbraní, co se mi dostalo do rukou. Širší kužel baterky by nebyl problém.

Ke zbrani sice hlavu přikloníš, ale nepřiblíží se ti zároveň i okolí.

Respawny postav mi taky pijou krev, ale zatím jsem na změnu ještě nepřišel. Ale pokud s tím pokročím, tak tam rozhodně změna taky bude. Alespoň se mi zatím povedlo trochu omezit dosah těch stacionárních kulometů, takže třeba taková cesta k Sidorovičovi by měla s trochou opatrnosti proběhnout bez následků.

_________________
Obrázok


Sob Sep 27, 2008 11:32 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
No počkej, ty zvuky si ještě otestuju, SoCh + DMP 5.5 mám ještě nainstalovaný :lol:

Jinak jsem v CS DMP našel bug: Když přiblížím dalekohledem tak né že mám po stranách okolí, on ten dalekohled vůbec nemá texturu :lol: Prostě mi při přiblížení jen zmizne HUD a obrazovka se přiblíží :shock:

A ještě musím pochválit ten pěkný článek na tiscali :wink:


Ned Sep 28, 2008 12:23 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Texturu dalekohledu právě budu řešit :-) Ono to sice na použití nijak neubírá, ale mě tam občas taky ta absence vadila...

A díky za pochvalu :wink:

_________________
Obrázok


Ned Sep 28, 2008 12:31 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Taková nostalgie procházet Bar a Divokou Oblast :( No k věci. Otestoval jsem ty zvuky střelby a v SoCH DMP 5.5 jsou opravdu lepší, když jsem si hodil basy na plno tak subwoofer řval pořádně mno :) a hloubka těch zvuků je taky mnohem lepší. V CS jsou ty zvuky fakt takové suché bez hloubky a basů, a ještě ktomu to zní jako by byly nahrávané někde v hangáru :lol:

Mimochodem, nešlo by udělat v CS takové míření jako v SoCh? Protože tam je to (teď nevím jestli to bylo původně, nebo si to dodělal ty) úžasně udělané, zbraň je při míření maximálně přiblížená k obrazovce a okolí se ani nehne :) To by chtělo i v CS :wink:

Jinak, to SoCh mi přijde celé takové lépe udělané, dokonce i graficky (protože mi grafické efekty v CS blbnou nehorázně, ať už stínování nebo ta hnusná mřížka na zemi) a doufám že se CS dostane aspoň na poloviční úrověn toho co je v SoCh 8)


Ned Sep 28, 2008 1:40 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Máj 04, 2008 8:09 pm
Príspevky: 67
Poslať 
Hej Daty,

mohol by si do dalsej verzie picnut aj dake smg-cka, napr. moju oblubenu P90, MP7, popridade starudobru M16?
Dík

BTW: tvoj mod je super !!!!


Ned Sep 28, 2008 5:58 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Až jak se mi povede tam ty modely dostat, hra mi padla i při dodání unikátního exoskeletonu. A hlavně až bude patch, co tu hru konečně nějak zestabilní (pokud se toho vůbec dočkáme).

_________________
Obrázok


Ned Sep 28, 2008 6:08 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Máj 04, 2008 8:09 pm
Príspevky: 67
Poslať 
datastor píše:
Až jak se mi povede tam ty modely dostat, hra mi padla i při dodání unikátního exoskeletonu. A hlavně až bude patch, co tu hru konečně nějak zestabilní (pokud se toho vůbec dočkáme).


To s tym patchom, svata pravda....
V SOCH bolo treba cakat az do 1.004, ak ma pamat neklame, tuto povedzme okolo 1.600.... dufam :D


Ned Sep 28, 2008 6:14 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Máj 04, 2008 8:09 pm
Príspevky: 67
Poslať 
Ahoj Daty,

prave som si stiahol tvoje origos nazvy zbrani, a predpokladam, ze instalacia toho suboru bude, ako vzdy, vytvorit "GAMEDATA", do toho to picnut a povolit v fsgame.ltx, ze ?
Len nechcem nic po.... , tak sa pytam...
Dik

Datastorův dovětek: Přesně tak, ale ta samostatná modifikace ještě do SoCh fungovat v CS nebude. Názvy podles kutečnosti obsahuje přímo modpack.

Aha, no dik.


Ned Sep 28, 2008 6:18 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Sep 25, 2008 6:06 pm
Príspevky: 3
Poslať 
ty texty u vintorezky sou tak dlouhy, ze tam chybi ten nazev pusky Vintorez nahore. Jinak, je to takovy zajimavy, ja to hral tedka dopulky s tim puvodnim nastavenim a kdyz sem dal ten tvuj modpack, tak si budu muset asi hodne zvykat..


Ned Sep 28, 2008 7:22 pm
Profil
Da Kůl Story Tella
Da Kůl Story Tella
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Máj 15, 2007 3:30 pm
Príspevky: 357
Bydlisko: Aetanevus
Poslať 
Mno Daty, jako obvykle skvělá práce. Tímto jsem učinila za dost povinné pochvale a teď k dotazům.
Vzhledem k tomu, že hraji od začátku s tvým modpackem tak mě zajímá jestli za obsah beden můžeš ty nebo ne. Ptám se proto, že když jsem v bažinách našel v bedně 5x munici do RPG asi 10x granáty do granátometu a cca 600 kusů munice všeho druhu, tak mě málem kleplo.

A za druhé: nešlo by nějak zařídit aby nešlo přijímat questy od protikladných frakcí(přinejmenším do doby než dopracuji pro jednu z frakcí)? Například jsem přijal práci pro bandity na Smetišti, ale zároveň jsem pracoval i pro stalkery čímž jsem si znepřátelil bandity a mě pak ve hře hodně dlouho strašily 3 úkoly " dojdi si pro odměnu" a 1 úkol o útoku na nějaké shromaždiště či co.

Díky za odpovědi.

PS:Je skvělé mít funkční počítač, ale ještě lepší je být zpátky zde. 8)


Ned Sep 28, 2008 8:13 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Nazdar Anreile :-) Věř, že obsah beden v normální verzi vypadal ještě mnohem hůř, tohle už jsem zredukoval a ještě budu dál upravovat, pochopitelně. S příjmem questů asi nic moc (zatím) nezvládnu a navíc mi ještě práci zkomplikuje ta další verze patche (tzn. zas vyřazení skriptů ke spacáku, jak tak hádám a možná ještě několik dalších bugů, co by bez patche vůbec nebyly).

_________________
Obrázok


Ned Sep 28, 2008 9:00 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 20, 2008 3:49 pm
Príspevky: 80
Poslať 
daty neudelal bys neomezeny spacak , neni nic horsiho nz kdyz du za tmy (9) spat a vzbudim se a je porad tma , chce to aspon o 2 hodky protahnout ale to uz mi napise ze uz nejsem unaveny a musim cekat az se rozedni , jinak je ve hre hlad ?? nesetkal jsem se s tim


Uto Sep 30, 2008 7:05 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 116  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron