S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Datastor Modpack -Clear Sky-
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=31&t=2105
Stránka 5 z 116

Autor:  salamoon [ Štv Sep 25, 2008 2:35 pm ]
Predmet príspevku: 

mne by uplne stacilo iba zvacsenie nosnosti postavy.

neviete kde sa to ma prepisat?
tak ako v starom stalkerovi stacilo pepisat tri riadky v jednom subore......da sa to aj tu?

Autor:  spandau [ Štv Sep 25, 2008 2:59 pm ]
Predmet príspevku: 

salamoon píše:
mne by uplne stacilo iba zvacsenie nosnosti postavy.

neviete kde sa to ma prepisat?
tak ako v starom stalkerovi stacilo pepisat tri riadky v jednom subore......da sa to aj tu?


Najdes tu: http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=361

Autor:  salamoon [ Štv Sep 25, 2008 3:01 pm ]
Predmet príspevku: 

tak toto som uz nasiel,avsak v clear sky nemam ziadne gamedata,ani actor.ltx........(a nieje to ani v dokumentoch ci inde...)

Autor:  spandau [ Štv Sep 25, 2008 3:02 pm ]
Predmet príspevku: 

salamoon píše:
tak toto som uz nasiel,avsak v clear sky nemam ziadne gamedata,ani actor.ltx........(a nieje to ani v dokumentoch ci inde...)


Musis rozbalit gamedata archivy. Upravit fsgame.ltx

Autor:  datastor [ Štv Sep 25, 2008 3:02 pm ]
Predmet príspevku: 

Řešeno TADY - stačilo se jenom podívat a neofftopikovat.

Autor:  RiderCZ [ Pia Sep 26, 2008 11:30 am ]
Predmet príspevku: 

hmm tak jam mi to sikovne spadlo, tak ted uz nemuzu odejit z bazin bez ctd (zacal sjem hrat znova). tohle samy mi udelalo kdyz jsme tam mel upravenej vahovej soubor, do prvniho CTD slo vsechno nermalne, pak uz nic neslo, docela me to mrzi a doufam ze ten zitrejsi patch (uvidime jestli bude pro CZ verzi) opravi aspon tohle, teda doufam ze nejsem jediny komu se tohle sere ...

Autor:  Sephiroth [ Pia Sep 26, 2008 2:06 pm ]
Predmet príspevku: 

Mohu se pls zeptat jak upravit tu baterku. Změnil jsem některé hodnoty i pětinásobně a pořád svíti stejně.

Autor:  datastor [ Pia Sep 26, 2008 2:26 pm ]
Predmet príspevku: 

Viz poslední příspěvek ode mě na předchozí straně.

Autor:  Malcolm [ Pia Sep 26, 2008 4:17 pm ]
Predmet príspevku: 

Z jakého důvodu vlastně nemá jít upravovat PK? Mě by se vytuněný PK líbil :D
Btw kde vlastně PK získám? Ve vojenské základně v kordónu nejde vzít :evil:

Autor:  RiderCZ [ Pia Sep 26, 2008 4:30 pm ]
Predmet príspevku: 

povinostaci je maj, sehnal jsem takhle dva a prodal je za pekny rubly 8), jiak trochu offtopic

Autor:  Malcolm [ Pia Sep 26, 2008 5:03 pm ]
Predmet príspevku: 

Jo díky za odpověď, stím offtopicem, já se hlavně ptal proč by neměl jít upravovat PK :D
datastor píše:
Změny a vylepšení

-----------------------------------------------------------------------------------

- Nemělo by být možné upravovat kulomet PK

Autor:  datastor [ Pia Sep 26, 2008 5:36 pm ]
Predmet príspevku: 

Protože to už je podle mě docela moc, upravovat ještě kulomety... ale uvidí se, třeba to pak zas vrátím do normálu, stejnak se to musí ještě pořádně otestovat.

Autor:  Malcolm [ Pia Sep 26, 2008 5:50 pm ]
Predmet príspevku: 

No, je to moc, to je fakt :) Ale v réalu by PK upravovat (s patřičným finančním obnosem) šlo :D Btw, nechci být už nějak otravný, ale přejmenovávat Jizvu na Šráma (zní to divně že? Ani nevím jak to skloňovat) a Čiperu na Šikulu (Čipera je odvozeno z toho že málo spí) je celkem zbytečné ne?

Jinak zbytek změn (na to že je to 1.0) je super, a chce to velkou pochvalu :)

Autor:  datastor [ Pia Sep 26, 2008 5:54 pm ]
Predmet príspevku: 

Já vycházel z původních videí - Šrám se skloňuje naprosto normálně, Šrám bez Šráma, Šrámovi, se Šrámem - taky podle originálu (Najomnik Šram). Stejně jako ten mechanik na území Jasné oblohy ani nemá být Šedivák, ale Novikov :-). Ale máš pravdu jsou to detaily, každopádně ať tak nebo tak díky za pochvalu 8) .

Autor:  alhazred [ Pia Sep 26, 2008 9:56 pm ]
Predmet príspevku: 

Vyborny modpack-hra ide plynulo aj po grafickej aj po hernej stranke, myslim ze teraz ma ten spravny spad,
upravoval si aj graficku stranku ?
Este sa chcem opytat aj ked viem, ze ma vela stalkerov zatrati-ako sa da zapnut priblizenie pri primiereni ???

Stránka 5 z 116 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/