• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Máj 26, 2020 12:16 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Jak zmenit max. nosnost ? 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
A co chceš poradit? To je normální - artefakt navýší nosnost, ale běhat se ti bude stejně tak špatně, jako kdybys měl váhu přes limit (což v podstatě máš).

_________________
Obrázok


Str Aug 18, 2010 9:56 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Preto som sa na to opytal lebo ked som mal verziu 1.5.10 tak mi to nerobilo mohol som normalne sprintovat aj ked som bol pretazeny.Samozrejme s artefaktom na zvysenie hmotnosti.

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Pia Aug 20, 2010 9:00 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Čaute. Chcem sa opýtať, kde nájdem tie súbory "actor.ltx a system.ltx"? Ďakujem za odpoveď.

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Pia Mar 18, 2011 2:23 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Cmelko jseš naveden, nebo máš IQ napařovací žehličky, stačilo by se totiž vrátit zpět o pár příspěvku, nebo použít hledat... obávám se, že sekkce FAQ je zcela zbytečná, páč hned každý potřebuje svůj problém napsat sem a to třeba 10x za sebou... To je pěkné, že?


Pia Mar 18, 2011 4:29 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
kovas píše:
Cmelko jseš naveden, nebo máš IQ napařovací žehličky, ...


Ty dnes mohou být velmi inteligentní.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Pia Mar 18, 2011 10:43 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Ja viem že sem dávam úplne dementné príspevky, ale v adresári hry nemám žiadnu zložku "gamedata" .Ale tu sa píše že v CS je namiesto zložky "gamedata" zložka "resources".V nej je súbor configs ,ale neviem ako ho mám otvoriť.V adresári hry som si teda vytvoril zložku gamedata ako je napísané vo FAQ. Dúfam , že som zase nenapísal nejakú volovinu :)

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Sob Mar 19, 2011 10:48 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 15, 2009 3:38 pm
Príspevky: 418
Bydlisko: pod stromom(ihličnatým)
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
bohača, ja sa na to nemôžem pozerať
stahni si tento mód, daj si ho do adresára s hrou a uprav fsgame.ltx
mód je tu:
http://stalker.filefront.com/file/CLEAR ... More;93869" onclick="window.open(this.href);return false;

_________________
Ehm, nechcem byť sprostý ale...


Sob Mar 19, 2011 12:36 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Cmelko - A proto se ve FAQu píše, že gamedata složku ve výchozím stavu nemáš a tudíž si musíš rozbalit herní archivy.

_________________
Obrázok


Sob Mar 19, 2011 4:04 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Nazdar. Mám malý problém, po tom ako som si zmenil max. hmotnosť a prepísal fsgame mám odrazu v hre menu po rusky a aj všetky dialógy v oknách po rusky a zmenili sa mi aj grafické nastavenia. Český dabing sa mi zachoval, ale tieto ostatné veci mám všetky po rusky. Neveiete kde je problém?

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Pon Máj 27, 2013 12:09 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Řešilo se to tady taky, a ne zrovna dávno. Rovnou se zeptám - proč sis do hry po rozbalení házel celou původní gamedata složku a nepoužil jenom ty soubory, co sis upravil?

_________________
Obrázok


Pon Máj 27, 2013 12:52 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
To že som nemusel rozbalovať všetky súbory som zistil až keď som si čítal návod ako zmeniť max hmotnosť, moja chyba, ale nevracal som to späť nechal som to tak. :roll:

EDIT:
Už som to spravil, našiel som tému kde sa to riešilo a už je všetko v poriadku.
Datastor: Nie je predsa na škodu keď som si rozbalil všetky súbory či áno??

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Pon Máj 27, 2013 1:05 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
To samozřejmě ne, ale nesmíš je pak všechny znovu vracet do hry - pokud si teda nechceš zneaktivnit překlad a všechny dosavadní patche. Nehledě na to, že je zbytečnost mít ve hře ještě několik dalších gigabajtů navíc jenom kvůli dvěma souborům.

_________________
Obrázok


Pon Máj 27, 2013 1:21 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 01, 2020 4:20 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
KREB píše:
Vždyť ti to psal Wiloni. Actor.ltx a System.ltx - dva soubory na přepsání. Po přepsání fsgame vytvoř složku gamedata(ve stejném adresáři) a tam vytvoř další složky takhle: Gametata/configs/creatures
Do gamedata/configs nakopíruješ system.ltx a do creatures nakopíruješ actor.ltx - obojí upravené.
Např takto:
System.ltx:
[inventory]
take_dist = 0.05
max_weight = 30 - nosnost, která se zobrazí v inventáři
...

Actor.ltx:
max_item_mass = 32 - Kolik uneseš nejvíc

...

max_walk_weight = 33 - limit pohybu

Ty hodnoty změň podle sebe. toť vše.






To mě vše funguje jak jste tu povídaly ale po zapnutí hry my chybí všechny liské postavy čím to je?


Pia Máj 01, 2020 4:25 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: