S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Quest s anténami, temné údolie, Freedom, HELP
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=27&t=3939
Stránka 1 z 1

Autor:  W.a.l.k.e.r [ Štv Okt 28, 2010 10:25 am ]
Predmet príspevku:  Quest s anténami, temné údolie, Freedom, HELP

Čus, mám taký problém

mám complete mód, patch 1.5.10, steam verziu

Čechov mi zadal úlohu obsadiť tie tri ( či dve? ) antény, aby zistil, kto mu útočí na ľudí. Ja som to však nezačal riešiť hneď ale až po čase. Podstatné je, že Freedomáci si tie antény obsadili sami a mne sa tie questy zrušili ( tak isto si aj sami dobili základňu Žoldákov v starej továrni ), no Čechov mi stále hovorí, že tie antény potrebuje obsadiť. Ja som sa aj fyzicky bol na ne pozrieť ( aj uprostred toho jazera aj v tej základni, kde bol ten zradca ) a nič sa nestalo. Staršie savy nemám :( pls help

Autor:  Pseudodog [ Pon Nov 01, 2010 5:15 am ]
Predmet príspevku:  Re: Quest s anténami, temné údolie, Freedom, HELP

zkus zajit za tu zakladnu,ale musis byt porad v tom komplexu zakladny,nekde ze strechy proste skos prvni na takovy komin a pak z nej dolu,ten tunel by mel vybuchnout a neco by se melo stat

Autor:  Chuchu13 [ Str Nov 03, 2010 10:39 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Quest s anténami, temné údolie, Freedom, HELP

Já ten úkol udělal hned, stejně mi jednu anténu obsadila Svoboda sama. A ten tunel sem vybuchnout nenechal a splnil sem to. Tunel bouchnul až když sem tam po půl hodince přišel dosbírat tlumiče a optiky :D

Autor:  Pseudodog [ Str Nov 03, 2010 10:58 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Quest s anténami, temné údolie, Freedom, HELP

no to u me taky tak,ale kdyz jemu ne a ne se ten ukol splnit,tak jestli mu to bouchne tak by se mu uz melo ukazat ze je to splnene...jinak nevim

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/