• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Dec 04, 2020 12:06 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 prosím pomoc, velký problém Visty 64bit 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Feb 06, 2009 7:21 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať prosím pomoc, velký problém Visty 64bit
potřebuji pomoc, koupil jsem si novou hru Stalker CS a na Vistách 64bit hra bohužel nejde spustit. Při spustění buď nic nenaskočí a nebo napíše chybu souboru xrEngine. Nevím co s tím, na notebooku kde mám taky Visty ale 32Bit hra normálně běží. Zkoušel jsem stáhnout benchmark ale bohužel také nenaběhl, může mi někdo poradit?
Moje sestava:
Intel Core i7-940
Asus Rampage 2 eXtreme - Intel X58
OCZ DIMM 6144MB DDR III 1600MHz
Gainward 9856-Bliss HD4870X2 2GB

myslím že v sestave opravdu problém nebude, notebook je X krát horší...jinak mám stáhnutý catalyst 8.12 a 9.1

prosím pomoc!!!! na hru jsem se opravdu těšil a těd tohle...vítám všechny rady..děkuju


Sob Feb 07, 2009 10:26 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vista, a ještě k tomu 64-bitová. To bude možná ten hlavní problém.

_________________
Obrázok


Sob Feb 07, 2009 10:32 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Okt 05, 2008 10:45 am
Príspevky: 41
Odpoveď s citáciou
Poslať 
možná je to jen výstřel do tmy, ale můžeš zkusit crack na neorigo hru :wink:

_________________
CPU : INTEL Core 2 Duo E8400 3GHz/1333MHz
GPU : ATI Radeon HD4870 512 MB
RAM : ADATA 4GB/800MHz
HDD : Seagate 500 GB

Bůh tvořil zemi šest dní, Chuck Norris luskl prsty a stvořil boha.


Sob Feb 07, 2009 11:37 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Štv Dec 11, 2008 7:23 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
A co takhle přeinstalovat Vistu.

Stej ně jeto ten nejhorší systém na hry.

Ale s Xp by tito běželo jako nic:)


Ned Feb 08, 2009 6:47 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som mal vistu 64bit a CS aj SHOC mi tam bezali v pohode

_________________
STALKERa už nehrám...


Pon Feb 16, 2009 7:17 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron