• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Dec 04, 2020 11:43 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 Problém v Kordone 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Jan 23, 2009 5:00 pm
Príspevky: 91
Odpoveď s citáciou
Poslať Problém v Kordone
Ahojte mám taky dost velký problém. Som v Kordone a nemožem sa dostat ani spat do Bažín ani na Smetisko nemožem ísť a najhoršie je na tom to, že už mám nainštalovaný ten patch v1.5.05, ktorý by mal túto chybu opraviť, ale asi neopravil neviem či náhodou netreba odznova začať hrať, ale savy su kompatibilné s savmi z predchádzajucej verzie čiže by to malo ísť bolo to písané v zozname opráv v tom patchi. Za pomoc vopred DAKUJEM :) a nenašiel som tu žiadnu sekciu help tak hádam som to dal do správnej témy :)


Sob Jan 24, 2009 11:28 am
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nejhorší na tom je přehlížení FAQ rubriky - TADY. Je tam přímo návod, jak si k přechodům pomoct díky modifikaci, která je na tohle určená.

Dodatek na závěr: Savy sice papírově můžou fungovat na novějších verzích patchů, ale spousta lidí stejně původní pozice nenačetla - tudíž i tohle brát radši s rezervou.

_________________
Obrázok


Sob Jan 24, 2009 11:51 am
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jan 04, 2009 1:41 pm
Príspevky: 28
Bydlisko: Zóna
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problém v Kordone
Jizva píše:
:)


Přece musíš vědět, že tahle hra (stejně jako díl předchozí) je zbugovaná „jak sviňa“ - takže nechápu proč nemáš hodně uložených pozic.
Bez problému by ses vrátil jen o kus zpět. A odehrál to znovu.
Jinak mě hra při přechodu Smetiště - Bažiny - Kordon padala pouze na samotné původní hře bez patche.

datastor píše:
Dodatek na závěr: Savy sice papírově můžou fungovat na novějších verzích patchů, ale spousta lidí stejně původní pozice nenačetla - tudíž i tohle brát radši s rezervou.


Na 1.5.04 mi to začalo padat až v Armádním skladišti - po aplikaci 1.5.05 bylo vše ok. Savy plně kompatibilní.

_________________
Jestli něčím opovrhuji tak zoufalci co používaji Trainery, Cheaty a podobné hnusy jak si „usnadnit“ hraní.
Kdo nehraje poctivě je loser a lama. :P


Sob Jan 24, 2009 4:04 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Jan 23, 2009 5:00 pm
Príspevky: 91
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem moc už to fakčíí :)


Sob Jan 24, 2009 7:45 pm
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: