Autor |
Správa |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Na gsc fóru se na tohle objevila nějaká (údajně fungující) modifikace, která ten respawn enemáků zarazí a je už konečně možnost totálně ovládnout celou oblast. Mě taky po několika soubojích a proher domácího družstva přestalo bavit dělat jim chůvu.
Odkaz je stažení je tady.
Štv Feb 19, 2009 11:47 am |
|
 |
elko
Zelenáč
|
Jen tak mimo, kde mám vzít spolubojovníky? Ještě jsem to nezkoušel dobýt, takže nevím.
|
Štv Feb 19, 2009 5:11 pm |
|
 |
KREB
Expert
Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm Príspevky: 862 Bydlisko: Někde v Zóně
|
ti vyjdou z obsazenych pozic nebo ze zakladny. Proste Odtud, kde maji spawn, coz je az na vyjimky v zakladnach. Treba tady u depa, stalkeri muzou vyjit od zakladny ale i z nejake jiz drzene pozice (tajny tabor, stanoviste pod mostem atd.) U vsech ostatnich frakci je tomu stejne.

That is not traditional fire.
|
Štv Feb 19, 2009 6:50 pm |
|
 |
elx
Zelenáč
|
hej to je fakt pravda oni sou hrozný blbečci ty stalkři já to nehcápu. sem tam šla a najednou nový úkol vstupní stanoviště jdu a pomůžu jim a za úkol mám depo už tam sem a zase nový úkol vstupní stanoviště vždycky sem jim pomohla ale oni prostě tam nevydrží sami ani minutu.. já totiž chci tu vestu co je za odměnu za to depo  protože už zase tam běhám s vestou která nemá žádnou ochranu tak je to trošku těžší se s nima vypořádat 
|
Štv Feb 19, 2009 6:51 pm |
|
 |
KREB
Expert
Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm Príspevky: 862 Bydlisko: Někde v Zóně
|
za depo je ale seva, ne? ta se da koupit od banditu - od pruhlednaka. A k tem stalkerum - je to blby, treba i kdyz obsadime depo, oni neubrani vstupni stanoviste a dostane je treba jedna flaksa a tak tam jdou z depa a spawn! sou tam banditi....

That is not traditional fire.
|
Štv Feb 19, 2009 7:24 pm |
|
 |
sběratel
Zelenáč
Registrovaný: Sob Jan 31, 2009 2:31 pm Príspevky: 38 Bydlisko: Red forest
|
Většinou stačí chvíli počkat a na ono stanoviště, ze kterého vyběhli stalkeři se dostaví jiná skupina. Jinak pokud někdo chce sevu, tak ji má téměř pokaždé po přidání se ke stalkerům jejich obchodník v kordónu. Jedinou nevýhodou je, že ztratíte možnost si sevu maximálně upravit na anomálie (psychická ochrana), což je podle mě škoda. 
|
Štv Feb 19, 2009 11:24 pm |
|
 |
elko
Zelenáč
|
Tak sem to vyčistil, ale docela makačka. Nikde žádní pomocníci
Vystřílel jsem všechny náboje do samopalu, několikset do pistole, vypotřeboval tucet lékárniček a obvazů a za to všechno dostanu jen 500RU? Docela nevýhodné. Navíc ještě dřív než jsem stačil dojít do nejbližšího tábora se tam banditi objevili zase..
Někdo tu plácl cosi o nějakým gearu, to v tom smyslu že ho budu mít možnost koupit?
|
Pia Feb 20, 2009 3:17 pm |
|
 |
renek
Zelenáč
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 6:24 am Príspevky: 110 Bydlisko: Zóna
|
 Re: depo
elx píše: ahoj hele chtěla bych poradit s tím depem hraju za stalkry a mám za úkol to vymlátit už jsem to vymlátila dvakrát ale když jsem si šla do jiné lokace pro odměnu tak to ihned zase obsadili. nevíte co s tím? díky 
Radu ti dam musis se pridat ke stalkerum a s nima spolecne to depo vymlatit,ale nesmis jit sama ale s nima a kdyz bandity vystrilite tak se tam stalkeri usadi a dokonce tam bude i jejich pruvodce lokacema a dokud tam budou tak se tam bandyti neobjevi.
|
Pia Mar 20, 2009 8:36 am |
|
 |
Polsonside
Zelenáč
|
 Re: Depo
Potřeboval bych taky poradit s Depem.Temné údolí mám prošlé a splněné,bandity jsem byl již okraden a věci mám nazpět ale v jednu chvíli mi to napsalo že byl zrušen úkol s dobitím depa a já když tam jdu sám (pač všichni stalkeři na pozicích smetiště se mnou jít asi nechtějí)tak to vymlátím ale ten hangár zůstane z obou stran uzavřený.
_________________ Intel Core2 Duo E8400 3,00GHz+Noctua NH-U12P, GigaByte GTX 260 Core 216 OC 896MB, Corsair DIMM 4096MB DDR II 800MHz TWIN2X4096-6400C4DHX, Gigabyte GA-EP45-DS4, 2xWestern Digital Caviar Black WD6401AALS - 640GB 32MB, Corsair Power Supply HX520 520W, CoolerMaster Centurion 534+2xNoctua NF-P12-1300, Fun Control: Zalman ZM-MFC2 Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit CZ SP2
|
Ned Máj 03, 2009 11:34 pm |
|
 |
dzuzepe
Zelenáč
|
to sa stalo aj mne skús save load potom by sa ti mal zobraziť nový ukol dobiť depo. Aj dvere som mal zatvorené z každej strany tak som ich cez medzery vo dverách vymlátil  skús
|
Pon Máj 04, 2009 6:56 pm |
|
 |
Xenn
Zelenáč
Registrovaný: Str Júl 04, 2007 7:19 pm Príspevky: 45 Bydlisko: BA, Petrzalka
|
Tak sa mi to konecne podarilo  ovladnut cele smetisko dokonca ja s depom  co som si myslel ze je neralne. Nakoniec som ho dobil za pomoci toho co som mu pomahal postrielat tie psy z toho sutra. Sice primarnym cielom bolo uchranit jeho  lebo on bol pan nesrtelny s nejakou smiesnou zbranou. Treba si pozret ked sa zacnu presuvat ze aky maju ciel, tento mal Depo a podarilo sa. 
Uto Okt 20, 2009 9:12 pm |
|
 |
Marked One
Mírně zkušený
|
mne sa to podarilo tiez bez modov ale na druhy krat az, a obsadili to asi 5 stalkery a nie 1 ako u teba
_________________ STALKERa už nehrám...
|
Str Okt 21, 2009 3:30 pm |
|
 |
Xenn
Zelenáč
Registrovaný: Str Júl 04, 2007 7:19 pm Príspevky: 45 Bydlisko: BA, Petrzalka
|
U mna tam stale stoji jeden. Ale daju sa vobec banditi uplne vyhladit? Lebo takto to vie vyzerat len chvilu :/ .jpg) Mimochodom, Sloboda mi dala za ulohu dobit Blsi Trh, ale ako ho mam dobit ked su tam len Slobodaci a Stalkeri .jpg)
Str Okt 21, 2009 6:33 pm |
|
 |
thief69
Zelenáč
|
pokud ses pridal ke svobode tak se nediv.. ja jsem se pripojil ke stalkerum a ty mi zase dali za ukol dobit stanoviste povinosti. ono je dulezite jak je k tobe ktera frakce naklonena (indikator v pda), kdyz jsem udelat par ukolu pro povinnost a zvysil si jejich prtatelstvi, tak jim zase az tak nevadilo ze jsem jim tam kdesi vymlatil nejake stanoviste.. 
|
Str Nov 04, 2009 3:44 am |
|
 |
thief69
Zelenáč
|
Xenn píše: Tak sa mi to konecne podarilo  ovladnut cele smetisko dokonca ja s depom  co som si myslel ze je neralne. Nakoniec som ho dobil za pomoci toho co som mu pomahal postrielat tie psy z toho sutra. Sice primarnym cielom bolo uchranit jeho  lebo on bol pan nesrtelny s nejakou smiesnou zbranou. Treba si pozret ked sa zacnu presuvat ze aky maju ciel, tento mal Depo a podarilo sa.  ono je proste dulezite pockat na pomoc stalkeru aby to hned obsadili.. taky jsem to depo vycistil asi 5x a porad se tam banditi vratili. pak jsem se jednou vracel z agropomu a pobliz depa se pohybovala povinnost a par stalkeru, tak jsem depo preventivne vycistil a stalkeri ho konecne zabrali. takze smetak je cely zajisteny a frakce banditu je na 0. ps: spis by me zajimalo jak vycistit baziny od odpadliku - ti se tam porad vraceji..
|
Str Nov 04, 2009 3:51 am |
|
 |
|