Hra dohrána - NEčíst kdo ještě nedohrátl, ať si to nezkazí !
Autor |
Správa |
Mejlah
Zelenáč
|
 Hra dohrána - NEčíst kdo ještě nedohrátl, ať si to nezkazí !
Pro úvod. Jestli tohle někdo čte, kdo hru ještě nedohrál, tak mu vřele doporučuji, aby číst přestal, nebo si zkazí zážitek ze hry...
Takže. Rád bych se zeptal. Dohrál jsem hru, tím že jsem rozstřílel psi-obranu tomu střelci a najednou přišla anomálka a bylo po mně. Krátká animace mrtvejch vojáků v nějakým skladu a howgh. Zdálo se mi to teda dost slabé... Vím, že u jedničky bylo víc možných konců. Jaký jsou tady? Já když jsem tu jeho obranu nerozstřílel a běžel dál, tak jsem se dostal po teleportech do slepé uličky, kdy jsem na fabrice a vedou schody nahoru, ale na nich je teleport, který mě stále vrací. Zkoušel jsem jiné cesty, ale vždycky vedly slepě. Co vy?
A ještě jedna otázka. Artefakty jsem mohl používat vlastně až skoro ke konci hry, kdy jsem u mostu dostal od chlapíka radu, za to, že jsem ho nezabil, kde se ukrývá dobrý artefakt. Ten -6 radieace. Další jsem našel ve sklepě u poltergeistů ve skrýši banditů, ale dříve se nic najít nedá?
|
Sob Okt 11, 2008 9:13 am |
|
 |
RiderCZ
Zelenáč
|
mno ke konci se ani nebudu vyjadrovat ...
k artefaktum, mno samozrejme ze jsou uz od zacatku, jen musis hledat v anomaliich, pouzivej detektor ( O implicitne)
|
Sob Okt 11, 2008 9:35 am |
|
 |
Payne003
Zelenáč
Registrovaný: Ned Sep 28, 2008 1:48 pm Príspevky: 53 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Koniec CS aj mna riadne sklamal. Ked si mi nerozstrielal jeho psi ochranu a vyliezol po tom schodisku hore nastala velka anomalia (rovnaka ako ked si ju rozstrielal), len s tym rozdielom ze ta zabila a napisalo to Koniec hry.
A artefakty su tam od zaciatku, len treba hladat. Mnohe su velmi dobre, napr. Gravi (ak sa nemylim) omozne niest o 20kg viac. A je tam dost takych co maju od -2 po -6 radiacie.
_________________ Keď nie my,tak kto? Motto Specnaz, motto Povinnosti Rozsievame smrť, žneme víťazstvo. Motto Specnaz
|
Sob Okt 11, 2008 9:55 am |
|
 |
Mejlah
Zelenáč
|
 Konce
No v jedničce stály ty konce taky za starou belu a vida...nic se nezměnilo... Škoda. Taková super hra a takový ble konce. No nic. Je fakt, že v bažinách jsem ze začátku v anomáliích vůbec nehledal, ale pak jsem se tam vrátil až když jsem měl prolezlej kordon, ale stejně našel prdlačku. No nic. Tak to dám znova a pořádně 
|
Sob Okt 11, 2008 3:28 pm |
|
 |
slinger
Zelenáč
Registrovaný: Pia Sep 12, 2008 4:09 pm Príspevky: 159 Bydlisko: Ostravice
|
 Re: Konce
Mejlah píše: No v jedničce stály ty konce taky za starou belu a vida...nic se nezměnilo... Škoda. Taková super hra a takový ble konce. No nic. Je fakt, že v bažinách jsem ze začátku v anomáliích vůbec nehledal, ale pak jsem se tam vrátil až když jsem měl prolezlej kordon, ale stejně našel prdlačku. No nic. Tak to dám znova a pořádně 
A Dohral jsi SoCH za dobry konec ????
|
Sob Okt 11, 2008 6:10 pm |
|
 |
jasomjano
Zelenáč
|
ja som dohral SoCH 2x a ani raz som sa nedostal k plnicu priani 
|
Sob Okt 11, 2008 10:35 pm |
|
 |
Mejlah
Zelenáč
|
Dobrý konec? Už se po pravdě moc nepamatuju. Jeden konec si pamatuju když jsem chtěl prachy a dobrej jsem myslim dal taky, ale takový krátký animace a žádnej happyend jsem měl na mysli. 
|
Ned Okt 12, 2008 6:31 am |
|
 |
Malcolm
Zelenáč
|
|
Ned Okt 12, 2008 10:57 am |
|
 |
Payne003
Zelenáč
Registrovaný: Ned Sep 28, 2008 1:48 pm Príspevky: 53 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Toto je ten najlepsi koniec, jediny happy-end
_________________ Keď nie my,tak kto? Motto Specnaz, motto Povinnosti Rozsievame smrť, žneme víťazstvo. Motto Specnaz
|
Ned Okt 12, 2008 2:16 pm |
|
 |
Mejlah
Zelenáč
|
Ajo. Na tenhle jsem zapomněl. No tak jo. 
|
Ned Okt 12, 2008 6:29 pm |
|
 |
RiderCZ
Zelenáč
|
ja to ani nedohral, trikrat jsem vlezl do elektrarny a pak jsem se na to pokazdy vykaslal 
|
Ned Okt 12, 2008 9:53 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Vraťte se k topiku pánové, nebo se to tu bude muset promazat.
Ned Okt 12, 2008 11:13 pm |
|
 |
Mejlah
Zelenáč
|
 Konce
Rozumím tomu tedy dobře, že v Clear Sky jsou jen dva konce? Buď mě zabijou, nebo rozstřílím psi-obranu a přijde velkej třesk (kdy jsem podle toho klepání taky mrtvej) 
|
Pon Okt 13, 2008 9:33 am |
|
 |
bimbo
Zelenáč
Registrovaný: Pia Jún 20, 2008 1:43 pm Príspevky: 26 Bydlisko: Znojmo
|
špatně tomu roumíš. Clear sky má jen jeden konec
_________________ bimbo
|
Pon Okt 13, 2008 10:25 am |
|
 |
Mejlah
Zelenáč
|
Tak teď už tomu rozumím dobře. Trapnej konec...
|
Pon Okt 13, 2008 3:25 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|