• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob Nov 28, 2020 2:24 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 je vlastne mozne dobit daku frakciu? 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 21, 2008 7:21 pm
Príspevky: 27
Odpoveď s citáciou
Poslať je vlastne mozne dobit daku frakciu?
zdravim.je mozne obsadit,resp. dobit daku frakciu s inou?napr. ste clen svobody a dobit povinnost v agroprone?alebo napr. ste clen povinnosti a je mozne dobit cele temne uzemie?je to v cieloch kazdej frakcie,takze by sa to teoreticky dalo,nie?diky

_________________
ASUS P6T Deluxe| Intel® Core i7 920 2.66 @ 3,3GHz| Noctua NH-C12P| ASUS ENGTX470 SLI| Corsair DDR3 3x2048MB 1333MHz TR3X3G1 C9| CoolerMaster RealPower M850 Modular| WD Raptor 150GB 10000rpm+WD 250GB+WD 320GB+WD My Book Essential Edition 1000GB| HP w2408h/Sony KDL-32W5500| CoolerMaster Stacker 830 NVIDIA Edition| X-Fi ExtremeMusic+Logitech Z-5500| Logitech G25


Pon Okt 06, 2008 10:27 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 28, 2008 5:27 pm
Príspevky: 60
Bydlisko: Stalkerská Ostrava
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mám pocit že to nejde protože NPC respawnou znova... ale možná to jde s nějakým modem...


Pon Okt 06, 2008 10:47 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 16, 2008 12:19 pm
Príspevky: 27
Odpoveď s citáciou
Poslať Jak se vůbec dostat do Svobody?
Ahoj, nevíš jak se ke svobodě vůbec mohu přidat. Splnil jsem všechny úkoly pro Svobodu. Dokonce jsem vymlátil jejich úhzlavní nepřátele povinost a ten prevít velitel mě pořád do řad svobody nechce. Ze bych na neco zapomnel? :cry:

_________________
Sibin


Pia Okt 10, 2008 1:05 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 10:18 am
Príspevky: 132
Odpoveď s citáciou
Poslať Sloboda
musis pokracovat v hlavnej dejovej linii a ked sa v nej dostanes po agroprom tak potom chod do temneho udolia a hned ako sa tam objavis vysielackov ti zavola velitel slobody za te chcu prijat...len proste musis plnit dalej dejovu liniu aspon po splnenie tej ulohy v agroprome pre povinnost kde mas vytopit podzemie
:wink: :wink:


Pia Okt 10, 2008 2:21 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Okt 01, 2008 3:43 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda
EXOSKELETON-MK1 píše:
musis pokracovat v hlavnej dejovej linii a ked sa v nej dostanes po agroprom tak potom chod do temneho udolia a hned ako sa tam objavis vysielackov ti zavola velitel slobody za te chcu prijat...len proste musis plnit dalej dejovu liniu aspon po splnenie tej ulohy v agroprome pre povinnost kde mas vytopit podzemie
:wink: :wink:


PŘIDÁNÍ KE SVOBODĚ Já to měl trochu jinak, po výbuchu tunelu v temným udolí jsem zašel za velitelem a myslím že už jsem to měl v nabídce.


Štv Okt 16, 2008 10:08 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 5:22 pm
Príspevky: 86
Odpoveď s citáciou
Poslať 
v nabidce si to mat mohol ale keby si sa ho spytal ci mozes ist tak by ta tak slusne odbil a povedal by ti nieco v zmysle nech sa este chvilu motas po zone a ze potom ta radi prijmu, presne tak ako banditi..az ked zaplavis podzemie v agroprome pre povinnost tak mozes ist do banditov/svoboy/povinnosti ak chces...


Pia Okt 17, 2008 1:06 pm
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: