Autor |
Správa |
Toyo
Zelenáč
|
 Ako neprist o peniaze
Da sa prejst ten usek kde je pivnica s tymi vybusninami kde je Tesakovo PDA bez toho aby ma okradli banditi? Mam okolo 70000RU a nerad by som o to prisiel. Vopred dik
|
Štv Sep 25, 2008 3:31 pm |
|
 |
Marked One
Mírně zkušený
|
neco si za ne kup a vylepsi lebo prachy nejdu zahodit alebo odlozit
_________________ STALKERa už nehrám...
|
Štv Sep 25, 2008 3:48 pm |
|
 |
Toyo
Zelenáč
|
a neda sa nejak spravit aby ma neokradli? ci to je tak naskriptovane?
|
Štv Sep 25, 2008 3:52 pm |
|
 |
Marked One
Mírně zkušený
|
je to tak naskriptovane akurat obsah batohu mozes pred vstupom do dveri vysipat ale o prachy bud prides alebo ich utratis
_________________ STALKERa už nehrám...
|
Štv Sep 25, 2008 4:06 pm |
|
 |
Toyo
Zelenáč
|
tak idem nieco ponakupovat  dik za radu
|
Štv Sep 25, 2008 4:25 pm |
|
 |
RiderCZ
Zelenáč
|
ja jsem tam poprve vletel jak tajfun, pak jsem si doma zanadaval, ze si ze me delaji prdel  vzal jsem toho Makarova nebo co to tam je a poslal jsem tem dvou blbcum kulku do hlavy a vzal si veci, prachu jsme mel pet a pul, takze ty jsme neresil
|
Pia Sep 26, 2008 11:39 am |
|
 |
MAREK18-777
Zelenáč
Registrovaný: Sob Nov 03, 2007 11:02 am Príspevky: 121 Bydlisko: Trnava
|
mna na smetisku bandity okradli o 350k RU . Potom som nacital znovu save a neokradli ani o 1 RU . Najlepsie je vypat svetlo a zapat NightVision , zobrat poradnu WPN a palit .
|
Pia Sep 26, 2008 4:29 pm |
|
 |
Enfield
Zelenáč
Registrovaný: Uto Júl 31, 2007 5:49 pm Príspevky: 55 Bydlisko: Dark Valley
|
nejlepší asi bude když nakoupíš vybavení a to si před vchodem do toho sklepa někde uložíš..potom ho zase sebereš zpět a "nic moc" se ti ani nestane..
docela by mě mrdalo přijít o Vinotorezku... 
_________________ Marked One
|
Pia Sep 26, 2008 5:30 pm |
|
 |
Carver
Zelenáč
|
A konkrétně kdy a kde mě ti bandité mají okrást ? Na smetiště sem šel přes ten průchod co je na západu kordónu, tim pádem sem vylezl v potrubí před kterym hlídali banditi, ty sem všechny postřílel + další co hlídali autopark a jejich zajatce sem osvobodil, pak sem šel po silnici dolů směrem ke kordónu a tam sem bandity taktéž vystřílel... Teď už sem prolez skoro celý smetiště i základnů banditů sme několikrát dobyli a pořád ještě mě nikdo neokradl... Takže jsem tomu unikl nebo to příde až dýl ? 
|
Ned Okt 12, 2008 1:58 pm |
|
 |
Drak_1
Zelenáč
|
Carver píše: A konkrétně kdy a kde mě ti bandité mají okrást ? Na smetiště sem šel přes ten průchod co je na západu kordónu, tim pádem sem vylezl v potrubí před kterym hlídali banditi, ty sem všechny postřílel + další co hlídali autopark a jejich zajatce sem osvobodil, pak sem šel po silnici dolů směrem ke kordónu a tam sem bandity taktéž vystřílel... Teď už sem prolez skoro celý smetiště i základnů banditů sme několikrát dobyli a pořád ještě mě nikdo neokradl... Takže jsem tomu unikl nebo to příde až dýl ? 
neboj to ešte len príde keď sa budeš vracať z temného udolí 
|
Ned Okt 12, 2008 2:07 pm |
|
 |
Carver
Zelenáč
|
Drak_1 píše: Carver píše: A konkrétně kdy a kde mě ti bandité mají okrást ? Na smetiště sem šel přes ten průchod co je na západu kordónu, tim pádem sem vylezl v potrubí před kterym hlídali banditi, ty sem všechny postřílel + další co hlídali autopark a jejich zajatce sem osvobodil, pak sem šel po silnici dolů směrem ke kordónu a tam sem bandity taktéž vystřílel... Teď už sem prolez skoro celý smetiště i základnů banditů sme několikrát dobyli a pořád ještě mě nikdo neokradl... Takže jsem tomu unikl nebo to příde až dýl ?  neboj to ešte len príde keď sa budeš vracať z temného udolí 
Grázlové, no hold si budu muset svou výbavu někam schovat... 
|
Ned Okt 12, 2008 7:26 pm |
|
 |
RiderCZ
Zelenáč
|
proc schovavat, da se to hnedka vzit zpatky, otazka dvou dobre mirenejch headshotu tem blbcum co te obrali
co jsem to hral posledne prisel jsem na ne v noci a ani nevedeli ze po nich nekdo vystrelil, jak rychle lezeli 
|
Ned Okt 12, 2008 9:50 pm |
|
 |
matesko
Zelenáč
|
RiderCZ píše: ja jsem tam poprve vletel jak tajfun, pak jsem si doma zanadaval, ze si ze me delaji prdel  vzal jsem toho Makarova nebo co to tam je a poslal jsem tem dvou blbcum kulku do hlavy a vzal si veci, prachu jsme mel pet a pul, takze ty jsme neresil
HAHA som sa zasmial že jak tajfún ale u mňa to bolo rovnaké
Uto Okt 14, 2008 5:49 pm |
|
 |
Nomad021
Zelenáč
|
A tiež by tu mohol dakdo spomenuť, že keď sa niekto bude chcieť pridať ku banditom, to znamená, že by ich nemal postrielať, keď ide zo smetiska, tak mu zoberú všetky prachy za priechod, socky jedny !!!
|
Uto Okt 21, 2008 10:16 pm |
|
 |
cluster
Zelenáč
|
Nomad021 píše: A tiež by tu mohol dakdo spomenuť, že keď sa niekto bude chcieť pridať ku banditom, to znamená, že by ich nemal postrielať, keď ide zo smetiska, tak mu zoberú všetky prachy za priechod, socky jedny !!!
myslim ze s tam sa da celkom jednoducho vybabrat, staci kym si pockas aby stalkery osadili jeden z dvoch vchodov na smetisko z kordonu, potom v pohode prejdes a neprides o ziadne prachy
|
Pia Okt 31, 2008 3:28 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|