S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Scorpions Mod series (SCOMod)
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=26&t=857
Stránka 6 z 11

Autor:  datastor [ Štv Feb 28, 2008 5:50 pm ]
Predmet príspevku: 

Stačilo si přečíst Spandavovu odpověď o kus výš.

spandau píše:
Mno tak na ten patch 1.0.0.5 sa uz budem musiet mrknut. Btw vyzera to tak,ze novy ScoMod pojde len pod 1.0.0.4.


Co z toho teda plyne, Cigli? Že SCOmod bude fungovat jen pod 1.0004.

Autor:  cigli [ Štv Feb 28, 2008 6:03 pm ]
Predmet príspevku: 

kruci že som si to nevšimol asi by som mal isť k očnemu lekarovy holt idem k nemu

Autor:  spandau [ Štv Feb 28, 2008 6:08 pm ]
Predmet príspevku: 

Mno ja som sa zabudol zmienit, ze verzia funkcna iba pod 1.0.0.4 bude nieco ako "ultimatna" verzia. Tj. ze bude obsahovat viac zmien a vylepseni ako verzie, ktore budu dostupne aj pod starsimi patchami (1.0.0.1 - 1.0.0.3). Na nenapatchovanej hre (tj. 1.0) nebol mod zatial testovany a tj. asi ani nepojde.

Verzia pre 1.0.0.1 vyjde skor, nasledovana verziami pre 1.0.0.3 a vyssie (vynimkou 0.5-ky). Priipadne je este mozne ze bude vytvoreny iba jeden balik so vsetkymi verziami a necham hraca vybrat si pri instalacii...

Autor:  cigli [ Štv Feb 28, 2008 6:21 pm ]
Predmet príspevku: 

no to bybolo dobre lebo od 1.0004 mi nejde žiadna modifikacia a pri 1.0005 minejde ani stalker nevem prečo ale kašlať celu 1.0005 aj tak tam nič zvlašnho neprinaša

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 7:55 pm ]
Predmet príspevku: 

Zdar lidicky, tak sem kvuli SCO modpacku preinstaloval stalkera a nainstaloval sem tam reda 1.0004, samozrejme bez vysledku, Stalker najede, ale jakmile dam zacit novou hru tak hra pri loadingu spadne ikdyz je to uuuplne nova hra, jinak kdyz mi nabehne menu, tak tam zadnyho scorpiona nemam, pravdepodobne musim jeste neco prepsat v souboru fsgame.ltx, tak poradte, rad bych si uz konecne zahral stalkera s SCO modem... dik

Autor:  datastor [ Str Mar 05, 2008 7:57 pm ]
Predmet príspevku: 

Vítáme tě. Ve FSGAME stačí přepsat všechny hodnoty FALSE na TRUE - viz. http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=991

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 8:00 pm ]
Predmet príspevku: 

Hergot, ty si buh, nebo bot? Tak rychlou odpoved sem jeste v zivote nevidel (kdyztak tenhle prispevek smazte, je to sice pripominka, ale ne k tematu) :)

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 8:06 pm ]
Predmet príspevku: 

Jo tak sem udelal, tak jak rikas a stejne, porad to nechce najet a ten scorpion v menu taky porad neni... tak nevim (samozrejme mam nejnovejssi ovladace, dokonce i cerstve nainstalovany winXP)

Autor:  datastor [ Str Mar 05, 2008 8:22 pm ]
Predmet príspevku: 

Když ti ta hra spadla, zaznamenala se ti nějaká chyba do logu? (sdílené dokumenty -> stalker-shoc -> logs -> posledních pár řádků pod FATAL ERROR)

P.S. - bot nejsem :-)

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 8:30 pm ]
Predmet príspevku: 

Jo tak tady to je, no koukam ze to nemuze najit, nejakou texturu, ale to snad nevadi ne?

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no>
[error]Arguments : Can't find texture 'wm\wm_blood_4'

Autor:  datastor [ Str Mar 05, 2008 8:46 pm ]
Predmet príspevku: 

V tomhle ohledu Stalkerovi vadí skoro všechno :-) Ale řešení je jednoduché - zkus si stáhnout tento balíček ( http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/631 ... .75KB.html ) a soubory z něj umísti do gamedata/textures/wm. Pak už by všechno mělo fungovat správně.

Autor:  spandau [ Str Mar 05, 2008 8:46 pm ]
Predmet príspevku: 

JAX píše:
Jo tak tady to je, no koukam ze to nemuze najit, nejakou texturu, ale to snad nevadi ne?

Mno to vadi viacerimi sposobmi, kedze sa jedna o nadstandartnu pridanu texturu nemoze si hra natiahnut povodnu. Hra obsahuje len 3 varianty,v scomode je az 9. variant. Takze bud si pri instalacii hry odskrtol niektoru polozku instalacie (napr. textury) a bola tam chyba, moze to byt sposbene tym.

Skus Scomod odstranit (vymazat priecinik gamedata), nasledne ho nainstalovat ale do ineho priecinka (nie do priecinka s hrou + pri instalacii ponechat zaskrtnute vsetky polozky instalacie) a prekopirovat priecinook gamedata do adresara s hrou. Spustit....

edit: Pripadne pouzi textury s balicka co upol datastor vyssie, malo by to byt identicke ale moze sa stat, ze bude chybat viac textur, prip. budu zle napozicovane.

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 8:59 pm ]
Predmet príspevku: 

No jaky zaskrtavani? Zadny zaskrtavani sem tam nemel, jenom jestli souhlasim s licencnimy podminkamy a se to akorat rozbalilo, jinak zkousel sem i to s tim nainstalovanim jinam, zase bez vysledku, porad to sami... ach jo, tak v cem to doprcic je? Nechapu...

To Datastor.: Jo promin sem prehlidnul tvou odpoved, no ja bych to rad stahnul, ale po chvilce nacitani pro download se hodi hlaska connection timeout, kdyztak mi to posli na mail "zeo.jax@seznam.cz" dik

Autor:  datastor [ Str Mar 05, 2008 9:11 pm ]
Predmet príspevku: 

Odesláno, snad to už bude bez potíží.

Autor:  JAX [ Str Mar 05, 2008 9:20 pm ]
Predmet príspevku: 

Mozna, ze kdyby tam nebylo to snad, tak by se muj komp dal premluvit, no tyyy vado proste to nejede, hosi ja se z toho fakt asi picnu, asi mi budete muset nekdo poslat slozku "Stalker-shoc" kde sou savy atd... s rozehranym SCO modem... nebo fakt uz nevim, no posilam jeste log, a vypada to, ze zase nemohl neco najit, no hosi, ja snad zacnu bejt sprostej...

[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class>::GetById
[error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : stalker_story_30

Stránka 6 z 11 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/