• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 6:47 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Ďalší
 Scorpions Mod series (SCOMod) 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Stačilo si přečíst Spandavovu odpověď o kus výš.

spandau píše:
Mno tak na ten patch 1.0.0.5 sa uz budem musiet mrknut. Btw vyzera to tak,ze novy ScoMod pojde len pod 1.0.0.4.


Co z toho teda plyne, Cigli? Že SCOmod bude fungovat jen pod 1.0004.

_________________
Obrázok


Štv Feb 28, 2008 5:50 pm
Profil WWW
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Sep 15, 2007 9:01 pm
Príspevky: 502
Bydlisko: BAR
Odpoveď s citáciou
Poslať 
kruci že som si to nevšimol asi by som mal isť k očnemu lekarovy holt idem k nemu


Štv Feb 28, 2008 6:03 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mno ja som sa zabudol zmienit, ze verzia funkcna iba pod 1.0.0.4 bude nieco ako "ultimatna" verzia. Tj. ze bude obsahovat viac zmien a vylepseni ako verzie, ktore budu dostupne aj pod starsimi patchami (1.0.0.1 - 1.0.0.3). Na nenapatchovanej hre (tj. 1.0) nebol mod zatial testovany a tj. asi ani nepojde.

Verzia pre 1.0.0.1 vyjde skor, nasledovana verziami pre 1.0.0.3 a vyssie (vynimkou 0.5-ky). Priipadne je este mozne ze bude vytvoreny iba jeden balik so vsetkymi verziami a necham hraca vybrat si pri instalacii...

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Štv Feb 28, 2008 6:08 pm
Profil WWW
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Sep 15, 2007 9:01 pm
Príspevky: 502
Bydlisko: BAR
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no to bybolo dobre lebo od 1.0004 mi nejde žiadna modifikacia a pri 1.0005 minejde ani stalker nevem prečo ale kašlať celu 1.0005 aj tak tam nič zvlašnho neprinaša


Štv Feb 28, 2008 6:21 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zdar lidicky, tak sem kvuli SCO modpacku preinstaloval stalkera a nainstaloval sem tam reda 1.0004, samozrejme bez vysledku, Stalker najede, ale jakmile dam zacit novou hru tak hra pri loadingu spadne ikdyz je to uuuplne nova hra, jinak kdyz mi nabehne menu, tak tam zadnyho scorpiona nemam, pravdepodobne musim jeste neco prepsat v souboru fsgame.ltx, tak poradte, rad bych si uz konecne zahral stalkera s SCO modem... dik


Str Mar 05, 2008 7:55 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vítáme tě. Ve FSGAME stačí přepsat všechny hodnoty FALSE na TRUE - viz. http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=991

_________________
Obrázok


Str Mar 05, 2008 7:57 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hergot, ty si buh, nebo bot? Tak rychlou odpoved sem jeste v zivote nevidel (kdyztak tenhle prispevek smazte, je to sice pripominka, ale ne k tematu) :)


Str Mar 05, 2008 8:00 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jo tak sem udelal, tak jak rikas a stejne, porad to nechce najet a ten scorpion v menu taky porad neni... tak nevim (samozrejme mam nejnovejssi ovladace, dokonce i cerstve nainstalovany winXP)


Str Mar 05, 2008 8:06 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Když ti ta hra spadla, zaznamenala se ti nějaká chyba do logu? (sdílené dokumenty -> stalker-shoc -> logs -> posledních pár řádků pod FATAL ERROR)

P.S. - bot nejsem :-)

_________________
Obrázok


Str Mar 05, 2008 8:22 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jo tak tady to je, no koukam ze to nemuze najit, nejakou texturu, ale to snad nevadi ne?

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no>
[error]Arguments : Can't find texture 'wm\wm_blood_4'


Str Mar 05, 2008 8:30 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
V tomhle ohledu Stalkerovi vadí skoro všechno :-) Ale řešení je jednoduché - zkus si stáhnout tento balíček ( http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/631 ... .75KB.html ) a soubory z něj umísti do gamedata/textures/wm. Pak už by všechno mělo fungovat správně.

_________________
Obrázok


Str Mar 05, 2008 8:46 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
JAX píše:
Jo tak tady to je, no koukam ze to nemuze najit, nejakou texturu, ale to snad nevadi ne?

Mno to vadi viacerimi sposobmi, kedze sa jedna o nadstandartnu pridanu texturu nemoze si hra natiahnut povodnu. Hra obsahuje len 3 varianty,v scomode je az 9. variant. Takze bud si pri instalacii hry odskrtol niektoru polozku instalacie (napr. textury) a bola tam chyba, moze to byt sposbene tym.

Skus Scomod odstranit (vymazat priecinik gamedata), nasledne ho nainstalovat ale do ineho priecinka (nie do priecinka s hrou + pri instalacii ponechat zaskrtnute vsetky polozky instalacie) a prekopirovat priecinook gamedata do adresara s hrou. Spustit....

edit: Pripadne pouzi textury s balicka co upol datastor vyssie, malo by to byt identicke ale moze sa stat, ze bude chybat viac textur, prip. budu zle napozicovane.

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Str Mar 05, 2008 8:46 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No jaky zaskrtavani? Zadny zaskrtavani sem tam nemel, jenom jestli souhlasim s licencnimy podminkamy a se to akorat rozbalilo, jinak zkousel sem i to s tim nainstalovanim jinam, zase bez vysledku, porad to sami... ach jo, tak v cem to doprcic je? Nechapu...

To Datastor.: Jo promin sem prehlidnul tvou odpoved, no ja bych to rad stahnul, ale po chvilce nacitani pro download se hodi hlaska connection timeout, kdyztak mi to posli na mail "zeo.jax@seznam.cz" dik


Str Mar 05, 2008 8:59 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Odesláno, snad to už bude bez potíží.

_________________
Obrázok


Str Mar 05, 2008 9:11 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mozna, ze kdyby tam nebylo to snad, tak by se muj komp dal premluvit, no tyyy vado proste to nejede, hosi ja se z toho fakt asi picnu, asi mi budete muset nekdo poslat slozku "Stalker-shoc" kde sou savy atd... s rozehranym SCO modem... nebo fakt uz nevim, no posilam jeste log, a vypada to, ze zase nemohl neco najit, no hosi, ja snad zacnu bejt sprostej...

[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class>::GetById
[error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : stalker_story_30


Str Mar 05, 2008 9:20 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron