Scorpions Mod series (SCOMod)
Autor |
Správa |
spandau
Mírně zkušený
|
 scomod
Gytaruka píše: Jaaaj som uz dvakrat dohral hru s prvym scorpions modom tak sa tesiiim  __len aby tam niektore veci nerobili problemy, take nahodne blowouty az prilis nedokonale by mohli dosti zneprijemnit hru... este ma sere na novych skinoch ze nemaju upravene aj ikonky v inventari, som hladal na nete a takych kompletnych som nasel len velmo maaalo  .....
Nenapatchovana verzia scomodu na 1.0.0.4 zvykne robit problemy pri prechodoch medzi lokaciami. Nahodne blowouty nepojdu do scomodu skor ako nebudu aspon na 95% funkcne. Problemom je prichod noveho patchu. Prerobene ikonky korespondujuce s texturami zbrani by mala obsahovat niektora z buducich verzii scomodu. Ikon je malo -> skinov je vela. 
|
Str Nov 14, 2007 3:12 pm |
|
 |
Gytaruka
Idioto Maximo
Registrovaný: Sob Nov 10, 2007 2:14 pm Príspevky: 91 Bydlisko: Odkedy zaplavilo jantar, byvam s pani zombiou na ostrovceku pri rurach,...
|
Veď, v tom je problem... Sa musi najst nekdo natolko trpezlivy sikovny a inteligentny aby to zpravil a hned to zanecha profesionalnejsi dojem. Inak sa mi na SCOmode pacilo to ze naozaj s patchom frcal bez problemov od zaciatku az do konca hry. Myslim ze ani vynechanie tych blowoutou v tejto verziii by nepokazilo zazitok... Tych 74dalsich veci staci, aj tak si to neviem prectavit co tie blowouty vlastne urobia??? Pekne nebicko, radiaciu, a budeme sa muset schovat niekam ci co???a ci na to reaguju vobec mutanty a stalkeri... Asi ne co? Zajimave to je len aby to fakt nepojkazilo cely mod 
_________________ V mrtvolkách mám závislosť,
pichám do nich svoju cnosť.
Adrián vraví "ty si prasa!!!"
No, ja budem pichať zasa.
-Veď je to moja práca-
|
Str Nov 14, 2007 9:35 pm |
|
 |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
nahodou BO by bolo super 
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Str Nov 14, 2007 9:39 pm |
|
 |
Gytaruka
Idioto Maximo
Registrovaný: Sob Nov 10, 2007 2:14 pm Príspevky: 91 Bydlisko: Odkedy zaplavilo jantar, byvam s pani zombiou na ostrovceku pri rurach,...
|
Adrián píše: nahodou BO by bolo super 
Tak hej, len ked to nebude posobit aj na tvoje okolie tak to bude troska divne, ale zase keby to na nich posobi tak ich to pozabija a chcem videt toho kdo to dokaze spravit nech sa seci schovaju, a este by to malo brutalny dopad na misie, akoze uprostred prestrelky sa budes bud ty alebo seci muset schovaT???
Dost by sa mi pacilo ale viacej mutantov ale to tak ze by sa pohybovali len po volnom priestranstve, lebo stacilo tych 6 pseudodogov a tabor na Smetisku bol vykilleny...(jak to teda nebolo dane pribehovou liniou...).
Ale tak so setkym su problemy...
_________________ V mrtvolkách mám závislosť,
pichám do nich svoju cnosť.
Adrián vraví "ty si prasa!!!"
No, ja budem pichať zasa.
-Veď je to moja práca-
|
Str Nov 14, 2007 9:44 pm |
|
 |
spandau
Mírně zkušený
|

Citácia: Veď, v tom je problem... Sa musi najst nekdo natolko trpezlivy sikovny a inteligentny aby to zpravil a hned to zanecha profesionalnejsi dojem. Inak sa mi na SCOmode pacilo to ze naozaj s patchom frcal bez problemov od zaciatku az do konca hry.Myslim ze ani vynechanie tych blowoutou v tejto verziii by nepokazilo zazitok... Tych 74dalsich veci staci, aj tak si to neviem prectavit co tie blowouty vlastne urobia??? Pekne nebicko, radiaciu, a budeme sa muset schovat niekam ci co???a ci na to reaguju vobec mutanty a stalkeri... Asi ne co? Zajimave to je len aby to fakt nepojkazilo cely mod  Blowouty pravdepodobne budu az v dalsej verzii pre patch 1.0.0.5. Niektore z noviniek sa presunu do update. Starsie screeny z blowoutov (neskor nahodim v lepsej kvalite):  Blowout spicka  Blowout  Blowout fade Citácia: "Sem pojde Datastorov popis o frakcii scorpions"
Easter Egg  Poviedky mozno budu, predbezne sa s nimi pocita. Uz len neviem v akej jazykovej verzii to bolo.
Blow-outy
Blowouty su uplne nahodne. Nepredskriptovana AI pre blowoutami uteka do budov, skrys atd. Predskriptovane postavy sa chovaju rozdielne.
Naposledy upravil spandau dňa Str Nov 14, 2007 10:56 pm, celkovo upravené 4
|
Str Nov 14, 2007 10:04 pm |
|
 |
GunMan
Zelenáč
|
 pack na filefront.com
Ahojte, bylo by prosím možné postnout patch na SCO Mod někam kde se dá stáhnout? Mám originální hru CZ, nainstaloval jsem pro jistotu pach 1.0003cz, spustil váš instalátor SCO Modu, ten se nahrál a hra byla rusky:-) Nic proti ruštině, ale já raději tu češtinu. Nejde stáhnout patch a ani vetšina věcí na které jsou tady odkazy, protože je pravděpodobně na filefront.com smazali. Mohli by jste je pls hodit jinam? Třeba edisk a tak? Rozmýšlel jsem se mezi dvěma modpacky a nejede mi ani jeden, takže vážně utrpení. včera jsem asi 8x přeinstaloval hru abych jel na čistou instalaci a stejne nic. pročetl jsem všechny rady a všude dal true, zástupce přeskakuje intro...
|
Pia Nov 16, 2007 9:30 am |
|
 |
Fredy.00
Stalker pseudoIntelektuál
Registrovaný: Ned Apr 29, 2007 4:31 pm Príspevky: 1058 Bydlisko: Místo, kde se dá nejlíp čekat na Deus Ex 3...
|
 Re: pack na filefront.com
GunMan píše: Ahojte, bylo by prosím možné postnout patch na SCO Mod někam kde se dá stáhnout? Mám originální hru CZ, nainstaloval jsem pro jistotu pach 1.0003cz, spustil váš instalátor SCO Modu, ten se nahrál a hra byla rusky:-) Nic proti ruštině, ale já raději tu češtinu. Nejde stáhnout patch a ani vetšina věcí na které jsou tady odkazy, protože je pravděpodobně na filefront.com smazali. Mohli by jste je pls hodit jinam? Třeba edisk a tak? Rozmýšlel jsem se mezi dvěma modpacky a nejede mi ani jeden, takže vážně utrpení. včera jsem asi 8x přeinstaloval hru abych jel na čistou instalaci a stejne nic. pročetl jsem všechny rady a všude dal true, zástupce přeskakuje intro...
Zkus použít tento "patch" - ten archív si vybal do hlavní složky hry (má to pár bajtů ale funguje)
http://upnito.sk/download.php?file=game ... 418ec391ba
Pia Nov 16, 2007 10:22 am |
|
 |
GunMan
Zelenáč
|
díky moc, hned jak se mi podaří utéct z práce to zkusím a dám ti vědět:-)
|
Pia Nov 16, 2007 11:53 am |
|
 |
Chodec
Zelenáč
Registrovaný: Sob Nov 17, 2007 6:00 pm Príspevky: 1 Bydlisko: Okružní 904/34
|
Prosím Vás, u tohoto módu je uvedeno, že je tam přidána podpora pohledu třetí osoby. Rád bych tuto možnost vyzkoušel, ovšem nevím kde a jak ji aktivovat. Prosím, poraďte někdo.
Děkuji.
_________________ Off-limits: Věř si a dokážeš vše
http://www.off-limits.cz
|
Sob Nov 17, 2007 6:06 pm |
|
 |
spandau
Mírně zkušený
|
 pohlad
Chodec píše: Prosím Vás, u tohoto módu je uvedeno, že je tam přidána podpora pohledu třetí osoby. Rád bych tuto možnost vyzkoušel, ovšem nevím kde a jak ji aktivovat. Prosím, poraďte někdo. Děkuji. Klavesami F1-F3, pokial nefunguju treba pouzit nasledujuci postup: datastor píše: Otevři si soubor user.ltx ve sdílených dokumentech (složka STALKER-SHOC) a dopiš si tam řádky Kód: bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 bind cam_4 kF4
Je jedno kam to napíšeš, fungovat to bude tak jako tak. Pak si pohled změníš klávesou F1 až F4
|
Sob Nov 17, 2007 9:48 pm |
|
 |
Salieri
Zelenáč
|
|
Pon Nov 19, 2007 7:20 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
su tam chybi, to hej, ale nie vsetky co si povedal.
Nikdo ma nema rad 
|
Pon Nov 19, 2007 8:01 pm |
|
 |
Nordemus
Mírně zkušený
|
Adrián píše: su tam chybi, to hej, ale nie vsetky co si povedal. Nikdo ma nema rad 
Furt se nelituj, pane boze.
Pon Nov 19, 2007 8:14 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
Nordemus píše: Adrián píše: su tam chybi, to hej, ale nie vsetky co si povedal. Nikdo ma nema rad  Furt se nelituj, pane boze.
Norsemus nikdo ta nema rad  ozaj k tym chybam, daj si do toho mod http://stalker.filefront.com/file/Rules ... ment;79356
|
Pon Nov 19, 2007 8:43 pm |
|
 |
Salieri
Zelenáč
|
|
Pon Nov 19, 2007 9:48 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia |
|