• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Dec 15, 2019 8:02 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší
 Scorpions Mod series (SCOMod) 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dotaz
Mam hru uz solidne rozehranou, ale jeste mi tam nektere drobnosti chybi. Tudiz by me zajimalo zda je mozno SCOmod vylepsit pomoci dalsich modu, hlavne bych rad ten mod, ktery upravuje zbrane (ze napriklad muzu na ne libovolne veset optiky, tlumice a granatomety), pak opravu zbrani u prekupniku, ap.
Jde to opravit instalaci prislusneho modu, a nebo by se mi presal SCOmod fungovat a nemohl bych spustit ulozene pozice?


Ned Mar 30, 2008 11:32 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Mar 21, 2008 6:12 pm
Príspevky: 32
Bydlisko: Ostrava
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Já používám Axe repair mod (nebo jak se to jmenuje), pak All Armor a všechno mi to jede se Sco Modem vpořádku, takže ty opravy by měli jít. U toho upgradování nevím, ale mám takový pocit že Sco mod to už něják upravil, např. na G36 mi už jde nasadit grenadír...


Ned Mar 30, 2008 12:07 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jasne, diky. Me jde jen o to, abych po aplikaci dalsiho modu nemusel hrat hru od znova. Prece jen uz jsem v tabore Svobody a hrat od zacatku by se mi to nechtelo.


Ned Mar 30, 2008 1:02 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja vim, ze sem nedockavy zakaznik, ale tak kuci kdyz uz bude ten dalsi dil bestselleru SCOmod, se nemuzu dockat!!! :)


Pon Mar 31, 2008 5:43 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mam dotaz. SCOmod nabizel vetsi sortiment zbozi u prekupniku, ale ja si jedineho rozdilu vsiml hned na zacatku u Sidorovice, ktery nabizel MP5 a loveckou brokovnici (ktere jsem u nej koupil uz aspon tri). Ostatni prodejci (barman, povinnost, vedec, svoboda) nic zvlastniho nemeli, takze se ptam jak to vlastne je?
Jo a jak je to s tou puskou M4, ktera by tam mela byt v nekolika verzich a jejiz soubor je v adresari hry?


Ned Apr 06, 2008 10:29 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pete66 píše:
Mam dotaz. SCOmod nabizel vetsi sortiment zbozi u prekupniku, ale ja si jedineho rozdilu vsiml hned na zacatku u Sidorovice, ktery nabizel MP5 a loveckou brokovnici (ktere jsem u nej koupil uz aspon tri). Ostatni prodejci (barman, povinnost, vedec, svoboda) nic zvlastniho nemeli, takze se ptam jak to vlastne je?
Jo a jak je to s tou puskou M4, ktera by tam mela byt v nekolika verzich a jejiz soubor je v adresari hry?


Tak ta M4 mala mat povodne vlastny model (tusim :-)), ale neskor sa z nej stala unikatna varianta pusky LR 300 (TRs301) a tusim jedna pomenovana ako Black Scorpion a druha Lime Feind. To s tymi predajcami si uz nepamatam kto mal co ale zda sa ze barman mal po vypnuti vypalovaca na predaj jednu z novych unikatnych zbrani prave tych "M4-iek" a este brokovky a ine.

Sovietov píše:
U toho upgradování nevím, ale mám takový pocit že Sco mod to už něják upravil, např. na G36 mi už jde nasadit grenadír...


Po napatchovany (modu na 1.1) to azda fici:-)

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Pia Apr 25, 2008 1:43 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
to spandau

diky, az se vratim od vypalovace, tak barmana prosacuju :)


Pia Apr 25, 2008 5:28 pm
Profil
Mistr palety a štětce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 11:39 am
Príspevky: 844
Bydlisko: Šlapanice u Brna
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hmmm tak nevim jestli by jsme neměli připravovanou verzo scomodu prohlásit za vaporware :lol:

_________________
Obrázok


Str Máj 14, 2008 7:11 am
Profil ICQ WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mohl by mi někdo podle tohoto vypisu poradit co je ve hře špatně:
FATAL ERROR
[error]Expression : ovi->channels==1
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : D:\xray-svn\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 71
[error]Description : Invalid source num channels:
[error]Arguments : c:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\weapons\t_desert_eagle_shot.ogg

PS:hra mi spadne při pokusu přejit do lokace-DIVOKA OBLAST-Rostok.

DĚKUJI

_________________
Obrázok


Str Máj 14, 2008 7:47 pm
Profil
Mutant - Průvodce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 23, 2007 11:59 am
Príspevky: 1413
Bydlisko: Jantar
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chybí ti zvuk desert eaglu.

_________________
Tell me, Marked One, if you can. You have destroyed so much.
What is it, exactly, that you have created?
Can you name even one thing? I thought not.


Str Máj 14, 2008 8:27 pm
Profil ICQ
Stalker pseudoIntelektuál
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 29, 2007 4:31 pm
Príspevky: 1058
Bydlisko: Místo, kde se dá nejlíp čekat na Deus Ex 3...
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Stáhni si tento patch a jeho obsah nakopíruj do složky "\gamedata\sounds\weapons"
Mělo by to stačit :) (sice je to na rapidovi, ale díky malé velikosti nemusíš čekat :) )

http://rapidshare.com/files/114919142/D ... h.rar.html

_________________
Obrázok
Obrázok


Str Máj 14, 2008 8:49 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fredy.00 píše:
Stáhni si tento patch a jeho obsah nakopíruj do složky "\gamedata\sounds\weapons"
Mělo by to stačit :) (sice je to na rapidovi, ale díky malé velikosti nemusíš čekat :) )

http://rapidshare.com/files/114919142/D ... h.rar.html


MOC DIK POMOHLO TO.A ČEKAT JSEM NEMUSEL MAM PREMIUM.


Str Máj 14, 2008 9:05 pm
Profil
Stalker pseudoIntelektuál
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 29, 2007 4:31 pm
Príspevky: 1058
Bydlisko: Místo, kde se dá nejlíp čekat na Deus Ex 3...
Odpoveď s citáciou
Poslať 
D76 píše:
Fredy.00 píše:
Stáhni si tento patch a jeho obsah nakopíruj do složky "\gamedata\sounds\weapons"
Mělo by to stačit :) (sice je to na rapidovi, ale díky malé velikosti nemusíš čekat :) )

http://rapidshare.com/files/114919142/D ... h.rar.html


MOC DIK POMOHLO TO.A ČEKAT JSEM NEMUSEL MAM PREMIUM.


Nemáš zač :)

_________________
Obrázok
Obrázok


Str Máj 14, 2008 9:05 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 08, 2007 5:37 pm
Príspevky: 118
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Viem ze to bude asi odveci ale prave sa chystam na Stalkera hodit si nejaky mod a najviac (sorry Datastor :lol: ) sa mi pozdava SCO mod, ale mam otazku ze pridava sco mod aj mutantov, ktori boli povodne z hry co vysla vyskrtnuty? dik

_________________
Obrázok

A weak question pushed itself over the mans lips: "Why..?" The answer was quick and with no emotions: "It's our job."


Pon Jún 09, 2008 11:20 am
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
SCOmod do hry mutanty nep

_________________
Obrázok


Pon Jún 09, 2008 12:18 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron