S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Scorpions Mod series (SCOMod)
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=26&t=857
Stránka 8 z 11

Autor:  JAX [ Sob Mar 15, 2008 7:34 pm ]
Predmet príspevku: 

Chtel sem se zaptat, takze kdy asi vyhledove bude ten novy SCOmod? Rad uz bych tam videl ty staronovy zombiky...

Autor:  spandau [ Sob Mar 15, 2008 8:54 pm ]
Predmet príspevku: 

Pre 1.0.0.1 sa prave testuje, toz v kratkom case, asi tak pozajtra (pondelok) najneskor, podla poctu chyb.

Autor:  spandau [ Ned Mar 16, 2008 4:54 pm ]
Predmet príspevku: 

"Vysekol" som z noveho scomodu moznost pridat sa k frakciam Povinnost a Sloboda do samostatneho modu.

Viz.: http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=1508

+ info o scomode: stale sa testuje :)

Autor:  JAX [ Sob Mar 22, 2008 7:42 pm ]
Predmet príspevku: 

Ja vim, ze furt prudim, ale jak je na tom SCOmod? Jenom se ptam.... dik

Autor:  Pete66 [ Ned Mar 23, 2008 12:59 pm ]
Predmet príspevku: 

Zdravim,

ta nova verze SCOmodu bude urcena pro verzi 1.0005 a novejsi?
A jak zjistim jakou verzi stalkera mam? Minuly tyden jsem koupil jsem hru v Platinove edici za 599,- CZK a na krabici v obchode se psalo ze je to ceska verze 1.0005, ale na krabici co jsem si prinesl domu nic takoveho neni. Hledal jsem v manualu, readme souboru, ve vlastnostech exe souboru i na plose v menu hry a nikde jsem na verzi nenarazil.
Predpokladam tedy ze mam onu zminenou 1.0005, na ktere dosavadni vydani SCOmodu nefunguje (jak jsem si precetl vyse), ale chtel bys to vedet presne, poradite mi?

A je mozne "downgradovat" hru z 1.0005 treba na 1.0004 aplikaci prislusneho patche? Multiplayer nehraji, takze by mi starsi verze nevadila. Ted jde o to jestli to ma cenu, kdyz ma v dohledne dobe (podle udaju vyse) vyjit nova verze SCOmodu, ktra sand bude podporovat novejsi verze hry.

Autor:  JAX [ Ned Mar 23, 2008 2:22 pm ]
Predmet príspevku: 

Poradime ti... verzi hry najdes, kdyz spustis hru a naskoci ti hlavni menu, tak se podivej uplne vlevo dole a tam ji jiste najdes.

Autor:  Pete66 [ Ned Mar 23, 2008 4:25 pm ]
Predmet príspevku: 

Taky jsem to predpokladal, ale at koukam jak koukam, tak nic nenachazim
Obrázok

Autor:  datastor [ Ned Mar 23, 2008 4:47 pm ]
Predmet príspevku: 

V tom případě máš nejpravděpodobněji první neopatchovanou verzi, tzn. můžeš nainstalovat adekvátní patch (v tomto případě 1.0004) - teprve po něm se v rohu obrazovky zobrazí číslo verze, a budeš tak moci používat i SCOmod.

Autor:  Pete66 [ Ned Mar 23, 2008 5:36 pm ]
Predmet príspevku: 

Vyborne! Ja si rikal ze se mi ve hre objevilo par bugu (napr. nezmizel z mapy jiz splneny ukol, ap.). Tudiz na to kaslu a vrhnu se rovnou na SCOmod.

Autor:  cigli [ Ned Mar 23, 2008 6:56 pm ]
Predmet príspevku: 

Dnes som si tak prezeral staršie članky o sco mode a našiel som že vPDA je o SCO frakci aj niečo napisane.
Ja mam anglicku verziu a mam tam iba logo SCO a text iba N/A
nemohol by mi niekto napisať čo tam je alebo screen shot please :oops:

Autor:  JV [ Ned Mar 23, 2008 7:07 pm ]
Predmet príspevku: 

datastor píše:
V tom případě máš nejpravděpodobněji první neopatchovanou verzi, tzn. můžeš nainstalovat adekvátní patch (v tomto případě 1.0004) - teprve po něm se v rohu obrazovky zobrazí číslo verze, a budeš tak moci používat i SCOmod.


Hele daty,tím chceš říct,že na původní verzi hry (1.0000) můžu dát rovnou patch 1.0004 ??? možna to chapu špatně,někdy sem takovy natvrdly :oops:

Autor:  datastor [ Ned Mar 23, 2008 7:09 pm ]
Predmet príspevku: 

Jistě, stačí jen patch 1.0004 (to mi dokonce připomíná, že bych ho měl nalinkovat i na web), a pak SCOmod, případně i další modifikace či modpacky.

Autor:  JV [ Ned Mar 23, 2008 7:11 pm ]
Predmet príspevku: 

No tý jo !! já myslel že patch 04 chce patch 03 a ten chce 02 a ten zase 01 takže musíš mit šecky,ale fakt to funguje :shock:

Autor:  Pete66 [ Pon Mar 24, 2008 11:07 am ]
Predmet príspevku: 

Uz mam SCOmod rozehrany, prave se vracim z Agropromu. Musim smeknout, je skvely!
Potesila me hlavne dvojka brokovnice se kterou se muzu postavit i vojakum a vim ze to preziju - narozdil od brokovnic z puvodni hry :)

Jeste si musim trochu vytunit nektere skiny objektu, postav, ap. a bude to dokonale.
Zaznamenal jsem pouze jediny bug a to obcasne zmizeni mrtvoly (nekdy se po chvilce znovu objevi), ale to je jen detail, ktery na kvalite modu nesnizuje.

Autor:  jirka607 [ Str Mar 26, 2008 8:21 pm ]
Predmet príspevku: 

Mel bych dotaz ohledne sco modu pise se ze by tam mela byt vyskrtnuta zbran p90 pokud se nepletu tak tu znam z CS ale ve stalkeru sem o ni neslysel.Mohli byste sem dat screen protozeted fakt nevim.

Stránka 8 z 11 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/