• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str Sep 18, 2019 3:50 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší
 Scorpions Mod series (SCOMod) 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chtel sem se zaptat, takze kdy asi vyhledove bude ten novy SCOmod? Rad uz bych tam videl ty staronovy zombiky...


Sob Mar 15, 2008 7:34 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pre 1.0.0.1 sa prave testuje, toz v kratkom case, asi tak pozajtra (pondelok) najneskor, podla poctu chyb.

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Sob Mar 15, 2008 8:54 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Odpoveď s citáciou
Poslať 
"Vysekol" som z noveho scomodu moznost pridat sa k frakciam Povinnost a Sloboda do samostatneho modu.

Viz.: http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=1508

+ info o scomode: stale sa testuje :)

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Ned Mar 16, 2008 4:54 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja vim, ze furt prudim, ale jak je na tom SCOmod? Jenom se ptam.... dik


Sob Mar 22, 2008 7:42 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zdravim,

ta nova verze SCOmodu bude urcena pro verzi 1.0005 a novejsi?
A jak zjistim jakou verzi stalkera mam? Minuly tyden jsem koupil jsem hru v Platinove edici za 599,- CZK a na krabici v obchode se psalo ze je to ceska verze 1.0005, ale na krabici co jsem si prinesl domu nic takoveho neni. Hledal jsem v manualu, readme souboru, ve vlastnostech exe souboru i na plose v menu hry a nikde jsem na verzi nenarazil.
Predpokladam tedy ze mam onu zminenou 1.0005, na ktere dosavadni vydani SCOmodu nefunguje (jak jsem si precetl vyse), ale chtel bys to vedet presne, poradite mi?

A je mozne "downgradovat" hru z 1.0005 treba na 1.0004 aplikaci prislusneho patche? Multiplayer nehraji, takze by mi starsi verze nevadila. Ted jde o to jestli to ma cenu, kdyz ma v dohledne dobe (podle udaju vyse) vyjit nova verze SCOmodu, ktra sand bude podporovat novejsi verze hry.


Ned Mar 23, 2008 12:59 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Poradime ti... verzi hry najdes, kdyz spustis hru a naskoci ti hlavni menu, tak se podivej uplne vlevo dole a tam ji jiste najdes.


Ned Mar 23, 2008 2:22 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Taky jsem to predpokladal, ale at koukam jak koukam, tak nic nenachazim
Obrázok


Ned Mar 23, 2008 4:25 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
V tom případě máš nejpravděpodobněji první neopatchovanou verzi, tzn. můžeš nainstalovat adekvátní patch (v tomto případě 1.0004) - teprve po něm se v rohu obrazovky zobrazí číslo verze, a budeš tak moci používat i SCOmod.

_________________
Obrázok


Ned Mar 23, 2008 4:47 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vyborne! Ja si rikal ze se mi ve hre objevilo par bugu (napr. nezmizel z mapy jiz splneny ukol, ap.). Tudiz na to kaslu a vrhnu se rovnou na SCOmod.


Ned Mar 23, 2008 5:36 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Sep 15, 2007 9:01 pm
Príspevky: 502
Bydlisko: BAR
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dnes som si tak prezeral staršie članky o sco mode a našiel som že vPDA je o SCO frakci aj niečo napisane.
Ja mam anglicku verziu a mam tam iba logo SCO a text iba N/A
nemohol by mi niekto napisať čo tam je alebo screen shot please :oops:


Ned Mar 23, 2008 6:56 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať 
datastor píše:
V tom případě máš nejpravděpodobněji první neopatchovanou verzi, tzn. můžeš nainstalovat adekvátní patch (v tomto případě 1.0004) - teprve po něm se v rohu obrazovky zobrazí číslo verze, a budeš tak moci používat i SCOmod.


Hele daty,tím chceš říct,že na původní verzi hry (1.0000) můžu dát rovnou patch 1.0004 ??? možna to chapu špatně,někdy sem takovy natvrdly :oops:


Ned Mar 23, 2008 7:07 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jistě, stačí jen patch 1.0004 (to mi dokonce připomíná, že bych ho měl nalinkovat i na web), a pak SCOmod, případně i další modifikace či modpacky.

_________________
Obrázok


Ned Mar 23, 2008 7:09 pm
Profil WWW
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tý jo !! já myslel že patch 04 chce patch 03 a ten chce 02 a ten zase 01 takže musíš mit šecky,ale fakt to funguje :shock:


Ned Mar 23, 2008 7:11 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Uz mam SCOmod rozehrany, prave se vracim z Agropromu. Musim smeknout, je skvely!
Potesila me hlavne dvojka brokovnice se kterou se muzu postavit i vojakum a vim ze to preziju - narozdil od brokovnic z puvodni hry :)

Jeste si musim trochu vytunit nektere skiny objektu, postav, ap. a bude to dokonale.
Zaznamenal jsem pouze jediny bug a to obcasne zmizeni mrtvoly (nekdy se po chvilce znovu objevi), ale to je jen detail, ktery na kvalite modu nesnizuje.


Pon Mar 24, 2008 11:07 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mel bych dotaz ohledne sco modu pise se ze by tam mela byt vyskrtnuta zbran p90 pokud se nepletu tak tu znam z CS ale ve stalkeru sem o ni neslysel.Mohli byste sem dat screen protozeted fakt nevim.


Str Mar 26, 2008 8:21 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 164 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: