• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Sep 15, 2019 8:30 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 36 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 PADANI HRY :( CO S TIM???VYRESENO!!!!! 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať PADANI HRY :( CO S TIM???VYRESENO!!!!!
Nevim vzdy asi po 15-20 minutach hrani se mi z niceho nic vypne sam pocitac :( Dela to jen kdyz hraju Stalkera :( Nevite cim by to mohlo bty a jak to napravit???


Naposledy upravil Iverson dňa Sob Máj 26, 2007 10:52 am, celkovo upravené 1



Štv Máj 24, 2007 7:24 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Možná pokud jsi tak už neudělal, koupit originálku. Tohle se hodně často stává u nefunkčních verzí stažených z torrentů.

_________________
Obrázok


Štv Máj 24, 2007 7:47 pm
Profil WWW
Doživotní ředitel zeměkoule
Doživotní ředitel zeměkoule
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Máj 03, 2007 3:21 am
Príspevky: 1005
Poslať Re: PADANI HRY :( CO S TIM???
Iverson píše:
Nevim vzdy asi po 15-20 minutach hrani se mi z niceho nic vypne sam pocitac :( Dela to jen kdyz hraju Stalkera :( Nevite cim by to mohlo bty a jak to napravit???


Muze za to procesor nebo zdroj nebo grafika nebo zakladni deska, pripadne software, priblizne v tomto poradi. Chtelo by to vic informaci, napr. specifikace tve sestavy, jestli mas pretaktovany procesor, grafiku, jak dlouho jsi nereinstaloval Windblowsy, jestli jsi zkousel poustet 3DMark aspon nekolik hodin v kuse. Napis neco blizsiho, pak ti pomuzeme.

Edit: datastor me predbehl, ale myslim, ze to spis bude hardwarovy problem.


Štv Máj 24, 2007 7:52 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Pri Instalaci mi to psalo ze amm vsechny pozadavky ok!!!Jinak PC mam 1200GHz,1250MB Ramku,A grafickou kratu G Force Fx 5800 128Mb...Tak nevim nejsou to nic extra,ale hra bezi docela v poho ;-)
Jinak to zacalo padat asi po 2 hodinach hrani..A ted to pada docal stale :(


Štv Máj 24, 2007 8:33 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Apr 19, 2007 5:03 pm
Príspevky: 333
Poslať 
skus pozriet co mas napisane v subore C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\logs\ mal by si tam mat subor konciaci na .log

ten otvor a chod v nom az na koniec a skopiruj sem co tam mas..

_________________
Obrázok
Obrázok


Štv Máj 24, 2007 8:45 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
MAm tam jen textovy dokumnet ktery se jmenuje xray_kuba ,ale je celej prazdnej :(


Štv Máj 24, 2007 9:14 pm
Profil
Prachobyčejný spammer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 23, 2007 12:29 pm
Príspevky: 103
Poslať 
a když ti ta hra spadne tak se ti vypne i PC ??? páč jestli jo, tak to nevim...

_________________
S.T.A.L.K.E.R. je prostě ta nejlepší akční hra !! sem z něj tak hnusně nadšenej a vyjevenej !!!!


Pia Máj 25, 2007 3:23 pm
Profil ICQ WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Tak jsme zjistil ze to padne vzdy 10 minut po tom co se nacte hra :( To je vazne divny no :( Jinak proste hraju a po deseti minutach mi zhasne obrazovka a vypne se PC :( Za kazdou radu budu vdecen ;-)


Pia Máj 25, 2007 4:11 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Taky docela zajimava vec je to ze jsem to odistaloval a chtel jsme to znova naistalovat a 3 po sobe co sjme to zkousel naistalovatr tak po 10 minutach to padne..Zase vypne se proste PC :( Asi v tom bude nejakej vir..Protoze ted jede mi komp uz 3 hodiny v cajku,ale jak zapnu istalaci za 10 minut padne :(


Pia Máj 25, 2007 5:45 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
TAk jsme si od kamose pujcil jinou verzi Stalkera a stejna chyba uz pri instalaci presne po 10 minutach bum bac spadne to no :( Tak vazne nevim no :(


Pia Máj 25, 2007 8:14 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Jen me napadlo ze mi chybi v logs slozce neco co tam ma byt..ALe to by asi nemelo vliv na instalaci...Vazne nevim cim by to mohlo byt...KDyz mi hra normalne slapala :(


Pia Máj 25, 2007 8:21 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 28, 2007 7:38 pm
Príspevky: 327
Poslať 
Je to pouze teorie, ale stalker by mohl mít nějáké protipirátské ochrany, které se perou s něčím v tvém počítači. Virtuální mechaniky apd..... Ale v tomhle nejsem zrovna kovaný, takže mě neber moc vážně.


Pia Máj 25, 2007 8:27 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Nevim no..Kdyby to uz bylo ve hre proc se to spustilo az po dni..A ted uz nejde ani istalace,ktera pred 2 dnama sla..Jinak kamos mi rikal ze by to mohlo byt Firewalem..Mam Kerio Avast a jeste normal windows mohlo by to pomoct kdybych vse vypnul???


Pia Máj 25, 2007 9:26 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený

Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 7:11 pm
Príspevky: 378
Poslať 
Skontroluje poriadne comp - dobrý, updatovaný antivir, spybot, adaware... hľadaj na viry.cz


Pia Máj 25, 2007 9:53 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
No udelal jsme velkou kontrolu a nic...Nic co by nasel antivir...Proste me pada PC jen kdyz chci hrat nebo naistalovat Stalkera..Jinak neni nic s PC :(


Pia Máj 25, 2007 10:07 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 36 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron