• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Okt 18, 2019 7:03 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 5 ] 
 Uz nejde 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 25, 2007 8:09 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Uz nejde
Mam oriignal stalkera,nainstaloval som,secko mi pekne islo,aj som ho chvilu hral,potom som si to dal save.Ked som to asi o hodinu spustil,neslo mi to,preinstaloval som hru, aj vytvoril novu hru ale aj tak mi to furt vypsuje Klient:synchronizace a tu to stoji a dalej sa nepohne,ked stalcim okno do windowsu vyhodi mi toto http://www.badongo.com/pic/585787 .Jakto ze najprv to silo aj som to hral a potm ne?pls poradte


Str Júl 25, 2007 8:16 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tohle vypadá na nějkou chybu s modifikací? Používáš nějakou nebo hraješ s čistou instalací?

_________________
Obrázok


Str Júl 25, 2007 8:28 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 25, 2007 8:09 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať 
datastor píše:
Tohle vypadá na nějkou chybu s modifikací? Používáš nějakou nebo hraješ s čistou instalací?

ked som to instaloval tak som nemal dost virtualnej pamate,ale aj tak mi to islo.Ked som to spustil 2 krat uz to neslo a vypsiovalo hento


Str Júl 25, 2007 8:57 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dobře, ale pořád jsi neodpověděl - máš nějakou modifikaci? Tohle se častokrát stalo s modem, který byl určen jen pro anglickou verzi hry. Pokud sis do hry nic neinstaloval, tak pak netuším, v čem by mohl být problém.

_________________
Obrázok


Str Júl 25, 2007 10:10 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 25, 2007 8:09 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ne,ziadnu modifikaci som neinstaloval,proste som to spustil a islo to,ked druhy krat uz ne,ani reinstalacia nepomohla


Štv Júl 26, 2007 12:13 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron