• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Sep 22, 2019 2:42 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 297 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Ďalší
 Rsa Viper's Real Zone Mod 5.x 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Jan 23, 2009 5:00 pm
Príspevky: 91
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Niektoré dvere sú v podstate len ako textúra na stene. GSC takto kamuflovali hranice hracieho priestoru. Mne sa to páči, všelijako si predstavujem čo je za tými "dverami".
Má to svoju náplň tajomstva :)
Prepdokladám že ten tunel by sa napájal na podzemie toho vypalovača.


Str Sep 22, 2010 8:56 pm
Profil ICQ
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Rsa viper, jak je udělaný přecházení do lokací pro NPC? Normálně se jen teleportují pode dějě, třeba ze Smetiště do Divoké oblasti, nebo pěkně musí projít i přes Bar. Protože mi k outpostu Povinnosti z Divoké oblasti přišla banda třiceti banditů v čele s Fráterem... potom taky skupinka žoldáků přišla od armádních skladů a otočila se k vstupu do temného území... a povinnost si jich ani nevšimla... prostě nikdy jsem neviděl, že by postavy přecházely oblasti s vyjímkou Kulky a jeho parťáka... Někteří jako zajatec v základně banditů prošel, ale na smetišti se neobjevil a to jsem prohledal všechno. Některé postavy se zas zcela nepochopitelně vrací na výchozí místo. Například jsem zachránil nováčka, co ležel v divoké oblasti v baráku s upírem, pak utekl pryč, ale když jsem se tam ještě vrátil z baru pro cosi, tak znova zrovna vybíhal z baráku. To je záhada, nebo bug...


Str Sep 29, 2010 6:38 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Zvýšil jsem akorát rychlost NPC při přesunech v offline alife a to všechno je v původní hře, akorát nevyužité. To s tim nováčkem bude nějaké zacyklení skriptu (vina GSC). Některá příběhová NPC se ze hry sama odstraňují (např. Krtek).


Str Sep 29, 2010 7:40 am
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Takže oni procházeli skrz lokace do jiné už dříve? Já jen, že za barem bylo hejno tarbíků, asi minuli portál nebo co... No a otázka, proč jsou ve hře cigarety, když je nikdo nepoužívá? Datastor to myslím má, že nPC si zapálí.


Str Sep 29, 2010 8:45 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Právěže můj mód s timhle přišel, že NPC používají cigarety ;)

http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?p=60540#p60540

Mód nedělám několik dní/měsíců, ale několik let, to by sis měl uvědomit.


Str Sep 29, 2010 8:59 am
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
No jo, je to tak rozvětvený téma, že už ani hledat nepomáhá. No ale teď to tam nemáš (k vůli bugu).... Mimochodem co s tím abnormálním výskytem lékarniček u NPC, které ani nikam nechodí, ale běžně mají třeba 30 lekárniček... Vždyť neobchodují.


Str Sep 29, 2010 3:05 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Mám to tam furt a funguje to. Těch 30 lékárniček můžou mít díky obíráním mrtvol.


Str Sep 29, 2010 4:10 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Psal jsem, že i u těch postav třeba v baru se počet lékarníček zvyšuje pořád... Stejně taky granátomety a tlumiče. někdo jich má 70. A zapálenou cigaretu jsem ustalkera nikdy neviděl, i když je měl v inventáři. (je fakt že jsem to otočil na 1.00004)... Mimochodem moc pěkně udělaný freeplay, zarazil jsem se, když jsem se objevil v zadní části elektrárny a pak na stadionu. Ale hologram jsem zabil, stejně jako sidoroviče, když jsem se teleportoval (musel jsem se zbavit granátu). Jen mi nejdou postranní úkoly, ale pujdou až budu mít 1.0005. Doufám, že savy zůstanou funkční i z 1.0004...


Štv Sep 30, 2010 10:04 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
S funkcí savů bych moc nepočítal - možná ze začátku hry, ale pak už těžko (stejná situace jako u Clear Sky).

Lékárničky se mi u NPCček hromadily taky, takže jsem jim prodej jednoduše zakázal. Ne zrovna elegantní řešení, ale stoprocentně funkční.

_________________
Obrázok


Štv Sep 30, 2010 10:16 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Zdravíčko, mám takový dotaz směřující k Viperovi, ale jestli to někdo ví taky, tak poraďte :-). Jde mi o rádio u Sidoroviče, použil jsem scripty na zvuk ze složky scripts, pak jsem použil ltx. soubory esc_trader a esc_trader_radio a pak samotné ogg. zvuky, ale rádio u Sidoroviče nehraje vůbec.

Ptám se, jestli někdo neporadí, v čem všem je zakotvené "nově" hrající rádio u Sidoroviče, abych mohl tuto minimodifikaci zprovoznit.

Díky moc !


Pia Okt 08, 2010 5:57 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Aktuální seznam změn pro nadcházející build 0515:

- Opraveno několik chyb v textech.
- Sníženy obsahy peněženek stalkerů.
- Stalkeři některé věci neprodávají, pouze pokud je NPC přítel hráče, tak mu nabídne vše.
- Ještě více propracovanější náhodnost BlowOutů.
- Tlumič je nyní jednotný pro všechny zbraně ve hře.
- Ještě více náhodnější výbava stalkerů.
- Z lokací odstraněny téměř všechny pohozené obleky.
- Vráceno a poupraveno počasí Dynamic Weather.
- Odstraněna možnost hraní na Kytaru a Harmoniku.
- Odstraněn Predator Bloodsucker dodatek, kvůli potížím se zraňováním neviditelných upírů.
- Změněny módy střelby a zablokován podvěsný granátomet u vz. 58.
- Přidána tyčinka "Sójové řezy".

Build 0515 vyjde někdy během začátku Listopadu.

-----

Seznam změn se aktualizuje pouze zde: http://rsa-viper.cz/stalker/mod-zmeny/0515.html


Ned Okt 24, 2010 9:48 am
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Mar 30, 2010 3:38 pm
Príspevky: 1064
Bydlisko: Zóna, tam kde človek môže uvažovať sám, bez ostatných.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Vipere mám problém.Nainštaloval som Stalkera ,nahodil patch 1.0005 a tvoj modpack .A spustím hru ale ani mi nenaskočí logo a už mi to padne .Tu je výpis z logu:
FATAL ERROR

[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 172
[error]Description : XML node not found
[error]Arguments : msg_box_kicked_by_server:picture


stack trace:
Prosím pomôž :(


Uto Nov 02, 2010 4:27 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Nenačítals nějakou uloženou hru?


Uto Nov 02, 2010 4:29 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Mar 30, 2010 3:38 pm
Príspevky: 1064
Bydlisko: Zóna, tam kde človek môže uvažovať sám, bez ostatných.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Nedostal som sa ani do menu. :( Ale predtým než som tam tvôj modpack hodil ešte som hral a ukladal pozície.Môže to byť tým?


Uto Nov 02, 2010 4:38 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Dej pryč savy a možná by to mohlo pomoct.


Uto Nov 02, 2010 4:39 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 297 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron