• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str Sep 18, 2019 12:14 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 297 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Ďalší
 Rsa Viper's Real Zone Mod 5.x 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Nemáš za co. Bohužel budeš muset hrát od začátku, jelikož sumky zasáhly velkou měrou do nábojů a hra je po odstranění souborů nenajde.

_________________
Obrázok


Štv Aug 19, 2010 8:35 pm
Profil WWW
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Jo, to som si aj myslel. Nastastie som nebol velmi daleko, takze pohoda. Skoda, lebo sa mi to celkom pozdavalo, ale Wolfovo AK proste musim mat :twisted:


Štv Aug 19, 2010 8:57 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Sep 02, 2010 10:58 am
Príspevky: 92
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CEnvironment::SetWeather
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\Environment.cpp
[error]Line : 146
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : ! Empty weather name


Ahoj všem.Tato chyba mi zpusobuje pád hry v Agropr. při úkolu,získej arm. dokum. po exsplozi granátu a to opakovaně.Kde může být chyba?Předem dík za odp.


Štv Sep 02, 2010 11:28 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Podle toho popisu chyby to vypadá, že někde nějakýmu počasí, který nastane v čas, kdy jsi v Agropromu, chybí pojmenování. Zkus se podívat do složky config\weathers a projeď všechny soubory. Pak se zkus ještě podívat na čas ve hře, při kterym ti to spadne a hledej.

Pokusim se ti mrknout taky, ale nejsem autorem módu, takže moc nezaručuju :-)


Pia Sep 03, 2010 8:22 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Nová verze módu i s opravou tohodle pádu, se momentálně testuje.


Pia Sep 03, 2010 8:32 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Verze 5.02 vydána!
Vše jako vždy na první straně tématu.


Ned Sep 05, 2010 9:57 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Sep 02, 2010 10:58 am
Príspevky: 92
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Díky za odpovědi.Momentálně mám rozehraný LOST WORLD,ale novou verzi,jako i ty ostatní před tím si určitě zahraju.


Ned Sep 05, 2010 12:06 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Bomba Mód, Viper odvedl dobrou prácičku. Po pár úpravách se mi podařilo zprovoznit i quicksavy a quickloady, který fungujou, hra nepadá a pro mě jako šťourala je čistá i konzole :-D

Je to dobrá modifikace, která obsahuje asi všechno, co má reálná zóna mít, hlavně vylepšené AI od xStreama a Rulixe - to se mě osobně líbí asi nejvíc.


Ned Sep 05, 2010 10:56 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 05, 2010 11:56 am
Príspevky: 11
Bydlisko: Burger Town, Arcadia
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Zdravím, začal som hrať s tvojim módom, ale nejako mi pri plne dynamickom osvetlení zblbli tiene. Tu je video:
http://www.youtube.com/watch?v=nw4xhHCwhFs" onclick="window.open(this.href);return false;
sory za hnusnú kvalitu, ale myslím že základ je vidieť.
Nevieš čím by to mohlo byť?

EDIT: Tak se omlouvám, práve som zistil že to nieje modpackom ale robí to aj samotný ShOC. Aj tak by ma ale zaujímalo či s tým niekto nemá skúsenosť.

Čo sa týka modu, hrál som cca len pol hodinu ale "so far, so good".
Avšak mal by som pár otázok:
Ako znova zviditeľním anomálie?
A dá sa vrátiť aspoň minimálne priblíženie na zbraniach bez optiky? Nieje to až tak nerealistická vec, aj v realite keď človek mieri, sústredí sa na jeden bod a dá sa povedať že tak vidí "ďaľej" alebo vidí ostrejšie.
Vopred vďaka.


Sob Sep 11, 2010 3:15 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Zkus do konzole napsat příkaz r2_sun_near_border 1.0 - stíny by se pak měly znatelně upravit.

U toho míření si pleteš rozmáznutí bližších předmětů a zaostření do dálky. Rozhodně člověk nevidí dál a ani se mu nic nepřibližuje. Tak jako tak pokud by sis to chtěl změnit, stačí si v gamedata/config/weapons pootevírat všechny konfigy ke zbraním (w_název.ltx) a přepsat si hodnotu u scope_zoom_factor třeba na 80 (90 je bez přiblížení, 50 je výchozí hodnota s markantním přibližováním).

_________________
Obrázok


Sob Sep 11, 2010 3:52 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 05, 2010 11:56 am
Príspevky: 11
Bydlisko: Burger Town, Arcadia
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Vďaka Daty, ten príkaz funguje bezchybne a približovanie som si upravil na 75, som s tým spokojný. Ak by niekto tiež chcel mierne približovanie, môžem tie configy zbraní niekam upnúť, teda dúfam že to nebude Viperovi vadiť.

Chcem sa ale opýtať - čo je s detektorom? Nieje tam žiadny? Hádzanie šrób na všetky strany teda podľa mňa veľmi nepridáva na zážitku. Najprv som sa pýtal či nejdú zviditeľniť anomálie, ale očividne je to jedným z hlavných zámerov módu, aby boli neviditeľné. Trochu viac zvuku či už z detektoru alebo zo samoných anomálií by neuškodilo.


Ned Sep 12, 2010 10:22 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Jan 23, 2009 5:00 pm
Príspevky: 91
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Detektor musí byť na opasku aby bol funkčný.. A potom záleží už len na kvalite detektora.
Najjednoduchší je Echo, potom už v Bare je dostupný aj Veres, u Sacharova ho možno lacnejšie zoženieš ak sa nemýlim.

Prítomnosť anomálie zistíš aj iným spôsobom, nie je potrebné ich vidieť.. Stačí pozorne načúvať. Skús to ;)


Ned Sep 12, 2010 10:41 am
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 05, 2008 7:04 pm
Príspevky: 95
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Jestli někdo chce zviditelnit anomálie, tak stačí jednoduše smazat všechny soubory v config/misc s názvem "zone_xxxxxx.ltx". Konzultoval jsem to ale s Viperem a přijdete tím o nějaké úpravy anomálíí, které Viper dělal.

Záleží to na Vás :-) Jinak přibližování u zbraní bych vůbec nedával, nechal bych tam hodnotu 90. V reálu se ti taky nic nepřibližuje, pokud nemáš optiku.

Osobně jsem si na to zvykl tak rychle, že zoom u zbraní už přímo nesnášim.


Ned Sep 12, 2010 2:25 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
Mod vyzkoušen. Sakra dobrá práce, RSA viper Ale mám pocit, že už stalkeři neobchodují tak, jako v jedničce mezi sebou (vůbec)... A na zdlouhavé popisy zbraní byc hse vybodl. Kteří se o to zajímají, tak to ví. Prostě bych napsal, co to je a proč se to objevilo v zóně. To by bylo zajímavější. Třeba u cz 52 nebo u 58, že v zoně operovala speciální skupina Čechů v roce 1986, těsně po hAVÁRII a tohle po nich zbylo. :-)


Uto Sep 14, 2010 10:00 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 2
AMK Offline Alife už delší dobu v módu není, proto Stalkeři mezi sebou neobchodují. Hra s ním byla nestabilní a zabugovaná. Kdybych věděl o nějaké alternativě, co to obchodování mezi NPC přidává a byla by bez chyb, tak bych to do módu rád dal.

Ohledně popisků u zbraní: Možná bych je změnit mohl, ale zatím to nechám tak, jak to je.


Uto Sep 14, 2010 10:29 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 297 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: