DATASTOR MODPACK 5.5 - zamknuto
Autor |
Správa |
spandau
Mírně zkušený
|
ScoMod odstranis zmazanim zlozky gamedata. Nepouzivaj odinstalator ku scomodu, tusim je v nom nejaky bug 

stalker.wikia.com
|
Uto Jan 13, 2009 7:01 pm |
|
 |
Pete66
Zelenáč
|
Vcera jsem rozehral tento paradni modpack a musim rict ze az na par drobnych detailu nemam co vytknout. Prave jsem vylezl ze Strelcovo skryse.
Ty drobne nesrovnalosti:
- obcas se stane, ze po smrti a naslednem quickload se zmeni denni doba (z krasneho slunecneho dne je najednou noc)
- v Kordonu za zeleznicnim prejezdem nalevo jsem chtel vyzkouset traktor, ale nastoupil jsem az na nekolikaty pokus a nerozjel jsem se
- zatim vsechny zbrane nemaji pri mireni pres musku zoom, krome kratkeho AKacka (ktere je ale zase pekne vymodelovane)
No to je asi vse 
|
Ned Jan 18, 2009 11:56 am |
|
 |
EXOSKELETON-MK1
Zelenáč
|
To že pri mierení nemajú zbrane zoom je akože nezrovnalosť?? To bola pekná blbosť. Teraz je to práveže dobré keď ten zoom neni, je to reálnejšie.
|
Ned Jan 18, 2009 12:02 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Přesně tak. Zkus si zamířit klidně airsoftkou a uvidíš, že se ti taky nic nepřiblíží. Náhlá změna počasí je vlivem blowoutů a ty už v další verzi nejsou, tudíž ani počasí nebude nijak haprovat. Nová verze bude během pár dní.
Ned Jan 18, 2009 7:38 pm |
|
 |
Pete66
Zelenáč
|
Jejda. Nedopatreni!
Za nesrovnalost jsem povazoval to, ze kratka AK pri zamireni priblizuje (narozdil od ostatnich) a ne naopak
Jinak me mile prekvapila ucinnost zbrani (uz nemusim porad mirit na hlavu) a take jejich pestrost - treba Spagina bych ve Stalkerovi rozhodne necekal
Jenom se mi nezdaji nektere statistiky, co jsem nahodou prohlizel (Mosin nizsi presnost nez Abakan, Spagin presnejsi nez MP5).
Take mi chybi ukazatel poctu stalkeru na radaru, protoze jsem si na nej zvyknul - bez nej musim nahlizet do polozky kontakty
Kazdopadne je modifikace skvela, je o hoooodne velky kus dal nez SCOmod, ktery se mi take libil. A jsem zvedav cim me mod jeste prekvapi
|
Ned Jan 18, 2009 9:18 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Díky moc. AKSU přibližuje proto, protože při odstranění zoomu je vidět okraj pažby a mířidlo se pak zobrazí podivně, toť jádro věci  . Na TOZce jsem taky trochu to přiblížení trochu zvednul a na statistiky se nevyplatí moc dívat, protože pár jich skutečně je trochu jinde. A odstranění počtu stalkerů na radaru alespoň donutí člověka pořádně sledovat okolí, ne si jenom snadno odpočítávat přeživší.
Ned Jan 18, 2009 9:38 pm |
|
 |
Pete66
Zelenáč
|
Tak jsem ve hre o neco pokrocil - prave jsem se vratil z prvni laboratore (X18).
Docela me prekvapuje, ze nachazim pomerne casto nove obleky a ty starsi si ani nestihnu nechat rozstrilet od nepratel  Je fakt, ze prozkoumavam kazdou skrys (ted jsem treba nasel v jedne z nich 2 Exoskeletony - v Temnem udoli!).
S takovou zasobou obleku (ktere si schovavam - v kazde lokaci mam centralni sklad a nejake mensi) asi tezko vyuziji nabidku zbozi od Sidorovice, resp. barmana. No uvidime. Zatim jsem koupil jen lepsi detektor anomalii u Sida a az budu v Baru tak poridim Mosina
Asi jsem se pri vyberu obtiznosti podcenil - zacal jsem hrat na 2. obtiznost, i kdyz SCOmod jsem dohral v pohode na 3. To ale neznamena, ze me obcas nesunda bandita s kratkou brokovnici na jednu ranu zezadu
Jinak zatim je mou oblibenou zbrani AKS-74U s tlumicem, ktera v normalni Stalkerovi nebo SCOmodu byla nepouzitela.
Ve hre mi vadi akorat to nezobrazovani stalkeru v okoli, protoze na to jsem si dost zvyknul a ted musim byt opatrnejsi
|
Uto Jan 20, 2009 4:44 pm |
|
 |
hadson
Zelenáč
|
mno prave jsem si nahral dmp..a moc pekne...predtim jsem hral oblivion lost...a musim rict že nedokažu říct co je lepší..
Jak jsem říkal hral jsem předtíms oblivion lost a poslední save mám po vypalovaci mozku v red forrest...nebyl by tu pls nekdo tak laskavej a nedal mi save v této lokaci do dmp..
mam verzi 1.0004 + samozrejme dmp 5.5
díky moc
Uto Jan 20, 2009 7:50 pm |
|
 |
EXOSKELETON-MK1
Zelenáč
|
|
Uto Jan 20, 2009 10:32 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
Bude, jenom ještě je potřeba dodělat zhruba dva detaily a pak šestku uploadnu.
Uto Jan 20, 2009 11:16 pm |
|
 |
Střelec
Olegohater
|
Já už šestku dávno hraju
Každopádně mám oznámení pro Datyho, na smetišti mi to spadne pokud zastřelej Běse, v logu čisto jak po vichřici...
|
Uto Jan 20, 2009 11:41 pm |
|
 |
vilma
Zelenáč
|
 Hm, dalsi verze :-)
No to teda ... teď to mám rozehraný s DMP 5.5 a už abych začínal další novou hru s 6.0  To prostě není fér. Jinak modifikace se mi tuze libi. To nastražování pastí z artefaktů mi už nejednou zachránilo krk před obří smečkou psů. Jenom mi tam schází taková drobnost. Nevím jestli je to technicky možné, ale po ránu by se hodila nějaká hustá přízemní mlha 
_________________ Nejen hrami živ je člověk, je potřeba ještě sport a ženy.
|
Sob Jan 24, 2009 7:01 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
Šestka nebude přímo životně nutná, jenom to bude taková větší nástavba pětpětky  . S tou mlhou tě ale asi zklamu - počasí obecně měnit nesvedu a mlhu snad ani engine neumožňuje (krom "mlhy" normální).
Sob Jan 24, 2009 7:06 pm |
|
 |
vilma
Zelenáč
|
 No tak nic.
To je škoda. Mlha, kterou vytvařím za pomoci pana Bechera má na hraní bohužel katastrofální účinky a po chvilce mlhy ve hře se zpravidla budím až ráno. No, nic, myslel jsem, že mi alespoň někdo zachrání zdraví.
_________________ Nejen hrami živ je člověk, je potřeba ještě sport a ženy.
|
Sob Jan 24, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia |
|