• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Aug 23, 2019 9:44 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Ďalší
 DATASTOR MODPACK 5.5 - zamknuto 
Autor Správa
Mutant - Průvodce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 23, 2007 11:59 am
Príspevky: 1413
Bydlisko: Jantar
Poslať 
Zbraně tam jsou. Zkus vymazat soubory trade_xxx.ltx a znovu nakopírovat.

_________________
Tell me, Marked One, if you can. You have destroyed so much.
What is it, exactly, that you have created?
Can you name even one thing? I thought not.


Uto Dec 16, 2008 7:15 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Nov 27, 2008 8:23 pm
Príspevky: 89
Bydlisko: Českobudějovické smetiště
Poslať 
Snork z Jantaru píše:
Zbraně tam jsou. Zkus vymazat soubory trade_xxx.ltx a znovu nakopírovat.

Ja myslim ten Trader mod pro DATASTOR MODPACK 5.5 . Jak je tam jenom ten Sidorovič (je to na druhy strance tohohle topicu), a tam zbraně nejsou.


Uto Dec 16, 2008 7:45 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 769
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Poslať 
Nevíte, proč mi vždy spadne stahovaní toho módu :?:


Str Dec 24, 2008 2:21 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Dec 23, 2008 12:09 pm
Príspevky: 3
Poslať 
cusik, nevi nekdo jak by se dalo odstranit to rozmazavani obrazu pri prudkem pohybu mysi? Je mi to neprijemne.


Str Dec 24, 2008 3:14 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Podívám se na to, ale až budu mít čas. Nemám zdání, proč se obraz rozmaže (pokud teda nemáš u zástupce parametr -mblur, bez něj se rozmazání docela zredukuje).

_________________
Obrázok


Str Dec 24, 2008 3:16 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Dec 23, 2008 12:09 pm
Príspevky: 3
Poslať 
datastor píše:
Podívám se na to, ale až budu mít čas. Nemám zdání, proč se obraz rozmaže (pokud teda nemáš u zástupce parametr -mblur, bez něj se rozmazání docela zredukuje).


mam na mysli kdyz pri hre pomyslne prudce otocis hlavou sve postavy.


Str Dec 24, 2008 3:18 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Dec 23, 2008 12:09 pm
Príspevky: 3
Poslať 
toto se stava od okamziku instalace tveho modu


Str Dec 24, 2008 3:18 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 769
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Poslať 
NO podlouhe době jsem se vrátil zpět k SoCh a nainstalovat tuto modifikaci A:
FATAL ERROR

[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 172
[error]Description : XML node not found
[error]Arguments : static_version


Co s tím?
BTW: MOžná budu vypadat jako kopyto, ale kde tady zjistím verzi?? U CS to bylo hned v menu napsané...


Sob Dec 27, 2008 6:17 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Hra nemůže najít k něčemu popis, tipnul bych to na špatně staženou verzi. A nebo se stalo něco s tou původní. Pokud by nepomohlo znovustažení, tak netřeba nadávat. Za pár dní (cca 2-3) tady bude nová šestková verze (doufejme).

Ještě je možnost jedna - zkus stáhnout následující soubor a vrazit ho do gamedata/scripts.

_________________
Obrázok


Sob Dec 27, 2008 6:41 pm
Profil WWW
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 769
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Poslať 
Kde zjistím nynější verzi hry??? Protože když nainstaluju 1.0004 tak mi to háže error a hra nejde spustit(i bez modu). Výpis neuvádím, protože tam se nic nevypisuje, jen potíže se vstupním bodem dynamické knihovny...


Ned Dec 28, 2008 2:03 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Poslať 
Zdar chlapci, tak sem se po dlouhe dobe hrani Fallouta3, vratil zpet ke zlatemu Stalkerovi s nejnovejsim DS modpackem. Jenze ejhle mam celkem zavazny problem. Sem v posledni laborce X-10, kde se maji vypnout ty anteny. Stojim predtim panelem kde se to vypina... spusti se animace po animace vstavam... a nic. Cekal sem, ze jako po kazde animaci, ze mi naskoci vsechny ikonky zpet [mapa, zdravi atd.] a ono nic. Hra jela dal, ale ja sem proste nemohl nic delat, klavesnice vubec nereagovala na nic, takze zadnej quicksave a pak quickload. Tak sem zkusil sundat si vsechny veci pred vstupem do laboratore a prejmenoval sem adresar gamedata... jenze hra samozrejme spadla diky spacaku. No jenze pak se mi vnukla myslenka, i kdybych presel pres tuhle pasaz, tak jak potom prejdu pres 30 monolitaku, kde kazdej druhej je v Exoskeletonu [jejich vyroby jeste] a sou vybaveny G36... hmm... mozna bych to dal :P

No nic nevite lidicky co s tim... projizdel sem tenhle topic a jestli to tu nekde je, tak me nakopnete do zadku, pac sem slepej! Dik, vas milovany "Mister v tvorbe slintu z fora" JAX :P


Pon Jan 05, 2009 1:38 pm
Profil
Moderátor kytarista
Moderátor kytarista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 30, 2007 5:35 pm
Príspevky: 1248
Bydlisko: Nedaleko lesa
Poslať 
JAX píše:
Zdar chlapci, tak sem se po dlouhe dobe hrani Fallouta3, vratil zpet ke zlatemu Stalkerovi s nejnovejsim DS modpackem. Jenze ejhle mam celkem zavazny problem. Sem v posledni laborce X-10, kde se maji vypnout ty anteny. Stojim predtim panelem kde se to vypina... spusti se animace po animace vstavam... a nic. Cekal sem, ze jako po kazde animaci, ze mi naskoci vsechny ikonky zpet [mapa, zdravi atd.] a ono nic. Hra jela dal, ale ja sem proste nemohl nic delat, klavesnice vubec nereagovala na nic, takze zadnej quicksave a pak quickload. Tak sem zkusil sundat si vsechny veci pred vstupem do laboratore a prejmenoval sem adresar gamedata... jenze hra samozrejme spadla diky spacaku. No jenze pak se mi vnukla myslenka, i kdybych presel pres tuhle pasaz, tak jak potom prejdu pres 30 monolitaku, kde kazdej druhej je v Exoskeletonu [jejich vyroby jeste] a sou vybaveny G36... hmm... mozna bych to dal :P

No nic nevite lidicky co s tim... projizdel sem tenhle topic a jestli to tu nekde je, tak me nakopnete do zadku, pac sem slepej! Dik, vas milovany "Mister v tvorbe slintu z fora" JAX :P


Save & Load ty mistere. A zadek radši nenastavuj, bůhví co leze z něj, když z orálního otvoru padají takové "slinty" :)

_________________
Nizounko nad mraky letí Waltr v mesršmitu.
Zbouraný baráky připomenou realitu.
Waltr právě snil o tý svojí Ute.

Mesršmit je kamarád, vozí Waltra po obloze
a ten lítá děsně rád, zapomíná na exploze.
Když potkal Ute, byl mladým rekrutem.


Pon Jan 05, 2009 4:41 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
I na tohle jsem upozorňoval v instrukcích. A ty si samozřejmě čte jenom procento stalkerů, protože je tam spousta slov.

_________________
Obrázok


Pon Jan 05, 2009 5:05 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Mar 05, 2008 7:51 pm
Príspevky: 82
Bydlisko: Red Forest
Poslať 
Kdyz uz sem na to vul prisel, tak mi ze zahadnych duvodu nesel internet, jako by si moji blbost chtel nekdo vychutnat. Jinak readme ctu vzdycky po instalaci jakehokoli modu, pac vzdy se najdou nejake chybky.

No a nez sem se konecne mohl zase podivat na stranky a dopsat do meho problemu reseni... tak vidim... odpovedi. Inu aspon poslouzim, jako odstrasujici priklad ostatnim! Akorat mi vrta hlavou proc vzdycky "ja" a na "tomhle" foru!! Hergot!

Status:
Mod jede az na par prehlednutelnych chyb vyborne! [nema smysl je sem psat]

Sorry vsem, ktere sem urazil a radsi pujdu parit, nez neco vyvedu! Zdar Jax


Str Jan 07, 2009 12:38 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 23, 2008 12:47 pm
Príspevky: 14
Poslať 
Zdravim,
Chtel bych vyzkouset Datastoruv modpack. Stahl jsem si prislusne soubory z prvni stranky teto diskuze, ale mam dotaz ohledne instalace. V soucasnosti mam nainstalovany SCOmod ve verzi 1.0004, ale ten jsem jiz dohral. Musim smazat soucasnou slozku gamedata, popr. odinstalovat SCOmod nebo lze DMP nainstalovat pres nej?


Uto Jan 13, 2009 6:52 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron