• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 6:05 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Ďalší
 DATASTOR MODPACK 5.5 - zamknuto 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Mám malý problém, když se dostanu do blízkosti nebo dovnitř základny Svobody v armádních skladech tak hra strašně často padá a když se pokusím dostat do menu (Esc) nebo se pokusím uložit (F6) tak taky spadne. Dělá to jen s tímhle modpackem a dělá to jen v téhle oblasti. Nevíte co stím? :(


Uto Aug 26, 2008 6:42 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Poslať 
Daty,dej prosím tě do FAQu co je to výpis z logu a jak z něho dostat potřebné informace,protože se tu často objevuje otázky typu: stalo se to a to v jisté lokaci,nevíte co s tím ?? nám jen zbýva odpovědeď že nevíme,že sem musí hodit výpis z logu :x

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Uto Aug 26, 2008 6:59 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Ono to tam už dávno je, jenom si FAQ nikdo nečte.

nespočetněkrát jsem píše:
Otázka: Chce se po mě nějaký výpis z logu, ale nevím kde je a na úřad se mi nechce. Co mám dělat?
Odpověď: Log je ve složce Sdílené dokumenty/STALKER-SHOC/logs (soubor se jmenuje xray_název-profilu.log. Máte-li Visty, soubor najdete v adresáři Users\Public\Documents\STALKER-SHOC. Soubor otevřete v obyčejném poznámkovém bloku a poté zkopírujte posledních pár řádků na konci dokumentu pod popiskem ERROR.


Se sklady problém nemám, tak by mě ta chyba docela zajímala.

_________________
Obrázok


Uto Aug 26, 2008 7:07 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Omlouvám se :?
Zde je vypis s logu:
Kód:
FATAL ERROR
 
[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : _out_of_memory
[error]File          : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line          : 359
[error]Description   : <no>
[error]Arguments     : Out of memory. Memory request: 8192 K


Uto Aug 26, 2008 7:14 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Poslať 
Wow,s tímhle sem se ještě nesetkal,dle mého skromného názoru,to bude něco s pamětí,s jakou,to ti ale nepovím,každopádně to není chyba modpacku,ale tvého počítače - ale nikdo není neomylný,takže to není na 100%

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Uto Aug 26, 2008 7:17 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
JV píše:
Wow,s tímhle sem se ještě nesetkal,dle mého skromného názoru,to bude něco s pamětí,s jakou,to ti ale nepovím,každopádně to není chyba modpacku,ale tvého počítače - ale nikdo není neomylný,takže to není na 100%

No i to je možné, ale bez modpacku mi to nědělalo, takže jsem si odvodil že by to mohlo být asi ním.


Uto Aug 26, 2008 7:32 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Poslať 
Modpacky obsahuju zvacsa velke mnozstvo novych dat ako textury alebo modely, ktore zrovna nie su optimalizovane a uzemie Armadnych skladist (konkretne zakladna Slobody) je dost narocne aj bez toho. Na slabsich kompoch je citit znacne spomalenie.

Skus uvolnit viac miesta na swap, odpalit zbytocne procesy, ...

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Uto Aug 26, 2008 8:06 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
spandau píše:
Modpacky obsahuju zvacsa velke mnozstvo novych dat ako textury alebo modely, ktore zrovna nie su optimalizovane a uzemie Armadnych skladist (konkretne zakladna Slobody) je dost narocne aj bez toho. Na slabsich kompoch je citit znacne spomalenie.

Skus uvolnit viac miesta na swap, odpalit zbytocne procesy, ...

No nevím, ale myslím si že můj Core2 Duo 3,16GHz + 2x2GB 800MHz RAM + 2x Nvidia 8800 GT snad na tohle stačí ne? Při hraní nejsou RAM a procesor vytížen ani na 70%.


Uto Aug 26, 2008 8:21 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Jan 07, 2008 10:57 pm
Príspevky: 143
Poslať 
ja mma podobny PC a reknu ti ze v tomto ti nepomuze silnejsi pc, je to tim ze autori optimalizovali engine na urcity pocet objektu. Je to to same jako kdyz nahradis v GTA SA vsechny auta, engine to proste nezvlada a vynechava textury. Zde se to projevy jen stalym nacitanim. Ovsem urcite stim jde neco delat, jelikoz v priboi story tohle nedela a je to taky celkem komplexni mod.

_________________
Obrázok
Obrázok


Uto Aug 26, 2008 8:54 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Mno... jde nejde dělat - na mojí sestavě (kde figuruje dokonce "jenom" jedna 8800 GT a CPU jest od AMD - X2 4400+) se v logu tenhle záznam neobjevil a skladiště nejsou problémem (snad až na pár seknutí nedaleko vesničky s Lebkou) - zkus trochu stáhnout detaily a zkusit, jestli hra bude padat i potom. Nic lepšího mě zrovna teď nenapadá.

_________________
Obrázok


Uto Aug 26, 2008 9:31 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
datastor píše:
Mno... jde nejde dělat - na mojí sestavě (kde figuruje dokonce "jenom" jedna 8800 GT a CPU jest od AMD - X2 4400+) se v logu tenhle záznam neobjevil a skladiště nejsou problémem (snad až na pár seknutí nedaleko vesničky s Lebkou) - zkus trochu stáhnout detaily a zkusit, jestli hra bude padat i potom. Nic lepšího mě zrovna teď nenapadá.

No zkusil jsem stáhnout detaily na minimum a už to jede jak má :) Velmi děkuji za odpověď (a taky drsný modpack :D ) Mno vypadá to že některé lokace budu muset hrát se sníženými detaily ...


Uto Aug 26, 2008 10:44 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Mno nemáš za co, mě zas těší že se Ti to líbí :wink: Ono to asi nebude potřeba shodit přímo na minimum, zkus jenom trochu poexperimentovat. Jak jsem už psal, u mě bez problémů. Asi mě modpack má rád :-)

_________________
Obrázok


Uto Aug 26, 2008 10:49 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Aug 24, 2008 10:09 pm
Príspevky: 20
Poslať 
hele datastore mám takovou prosbu nemoh nebo spíš nevíš jak udělat aby v 3osobě šla baterka nightvision a zoom pls pls


Str Aug 27, 2008 8:05 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
To nejde - a důvod? Omezení enginem (jaká to spásná věta :-) ). Ne, vážně to nejde, bohužel.

_________________
Obrázok


Str Aug 27, 2008 8:54 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Aug 24, 2008 10:09 pm
Príspevky: 20
Poslať 
a myslíš že to v clear sky bude tam je prej vylepšenej engine a když tam de dx10


Str Aug 27, 2008 10:27 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron