• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob Aug 24, 2019 12:07 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 818 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 51, 52, 53, 54, 55  Ďalší
 Datastor Modpack 5.00 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 13, 2007 3:41 pm
Príspevky: 16
Poslať 
Střelec píše:
Jo, tenhle problém se děje u Datyho modpacku a jestli jsi na něj narazil tak ti nezávidim, žádnej update nepomůže, mě nepomohl ani reinstall Stalkera


tak to se budu muset podivat asi po jinym modpacku :(

_________________
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=24292


Uto Aug 05, 2008 10:18 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Stejnak vzhledem k tomu, že jsem se zvukem nic nedělal, bych vinu nehledal v modpacku. A nebo za to mohla ta dodaná čeština (která už je nahražená ruštinou s otitulkováním). Můžeš si ještě počkat na tu novější verzi a zkusit ji.

_________________
Obrázok


Uto Aug 05, 2008 10:50 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 13, 2007 3:41 pm
Príspevky: 16
Poslať 
samozrejme pockam a vyzkousim, ale jak uz jsem psal na icq, predtim zvuk fungoval

_________________
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=24292


Uto Aug 05, 2008 11:02 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Str Máj 30, 2007 9:25 am
Príspevky: 129
Poslať 
Zdarek...mozna by to melo patřit jinam, ale jelikož se mi to stalo poprvé (Stalkra jsem dohrál už předtím dvakrát) a s tímto módem, tak snad nebudu tak vedle :)
Jde o mnohokrát zmiňovaný problém s laborkou X-18....za první kódované dveře jsem se dostal, ale teď ani za boha nemohu nají druhýho profesorskýho, kterej má v PDA kód k posledním dveřím :cry:

_________________
C2D E6400, Kingstone 2GB/800, Gigabyte nVidia GFX 260


Str Aug 06, 2008 8:10 pm
Profil
Olegohater

Registrovaný: Pia Júl 13, 2007 8:17 pm
Príspevky: 669
Poslať 
maRRio píše:
Střelec píše:
Jo, tenhle problém se děje u Datyho modpacku a jestli jsi na něj narazil tak ti nezávidim, žádnej update nepomůže, mě nepomohl ani reinstall Stalkera


tak to se budu muset podivat asi po jinym modpacku :(


Bohužel, tohle už ti bude dělat všude


Str Aug 06, 2008 8:38 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Rajče: Nahraj autosave nebo pozici ještě před laboratoří - občas s tím profesorem byly problémy, a nejenom u mě. Zatím se mi tohle nestalo.

_________________
Obrázok


Str Aug 06, 2008 8:41 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 13, 2007 3:41 pm
Príspevky: 16
Poslať 
Střelec píše:
maRRio píše:
Střelec píše:
Jo, tenhle problém se děje u Datyho modpacku a jestli jsi na něj narazil tak ti nezávidim, žádnej update nepomůže, mě nepomohl ani reinstall Stalkera


tak to se budu muset podivat asi po jinym modpacku :(


Bohužel, tohle už ti bude dělat všude


jak vsude? vzdyt rikam, ze bez datastoru mi jede zvuk normalne.. a vsude :)

_________________
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=24292


Štv Aug 07, 2008 2:14 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 10, 2008 9:59 am
Príspevky: 107
Bydlisko: BrnoCity
Poslať 
Datastor.Takže teoreticky bych nainstaloval patche až na v 1,3,pak tvůj mod,nebo SCOmod+ten Stalker Weather Overhauled.ok?......Vím že je to s nováčky těžký,musel jsi na to odpovídat už asi milionkrát,tak se nezlob :oops:

_________________
Televize je nástroj Ďábla!!


Štv Aug 07, 2008 4:08 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Je potřeba nainstalovat patch 1.0004. Pak se rozhodni, jestli budeš chtít modpack ode mě, nebo SCOmod. Pokud se rozhodneš pro můj, nemusíš už Overhauled instalovat. Do SCOmodu bys ho musel dodat vlastnoručně.

_________________
Obrázok


Štv Aug 07, 2008 4:10 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 10, 2008 9:59 am
Príspevky: 107
Bydlisko: BrnoCity
Poslať 
dobře,použiju tvůj mód.Ještě poslední otázka,jestli je zde na scorpions někde seznam patchů na stažení od v 1.0 až po 1.4?

_________________
Televize je nástroj Ďábla!!


Štv Aug 07, 2008 4:18 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Tady je to všechno.

_________________
Obrázok


Štv Aug 07, 2008 4:22 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 10, 2008 9:59 am
Príspevky: 107
Bydlisko: BrnoCity
Poslať 
Děkuji velmi za pomoc......

_________________
Televize je nástroj Ďábla!!


Štv Aug 07, 2008 4:32 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Poslať 
daty je už verze modpacku se všema opravama a upravama , nebo je to ještě rozházený , vše ohledně SoC jsem odinstaloval i save a chtěl bych to už nainstalovat komplet(ale né už mod+addon+opravy atd.) , prostě už jen jeden mod , bude něco takovýho?


Pia Aug 08, 2008 11:00 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Právě před chvilkou jsem vytvořil nové téma s poslední, nejaktualizovanější a snad už taky konečně nejmíň problémovou verzí. Sice ještě pořád nechápu, jak a proč se nechce zobrazit časovač u dekódování dveří v Sarkofágu, ale to je všechno v readme.

_________________
Obrázok


Pia Aug 08, 2008 11:15 am
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Poslať 
daty jde nějak vypnout to rozmazání obrazu při pohybu myší do stran


Pia Aug 08, 2008 4:37 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 818 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 51, 52, 53, 54, 55  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron