• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Júl 16, 2019 11:22 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Diskuze k této rubrice 
Autor Správa
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mam dve otazky
1 jedneho kontrolera som nasiel aj v cervenom lese, je to bug?
2 mam mod na upravu grafiky od basixsa a po urobeni screenu som ho v screenshotoch nenasiel a tak isto je to aj o pohlade s 3. osoby, co s tym :?: :?: :?: :?: :?:

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Sob Nov 10, 2007 2:13 pm
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
dalsie otazky ohladne moddingu na ktore nemusite odpovedat.
co s Faiakes modom? nejde mi spustit.
dalsia.
nejde mi spustit datastor´s modpack, po strelbe na mutanta hra spadne.

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Uto Nov 27, 2007 10:01 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9104
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
S další otázkou bude co nevidět konec - na webu se objeví nová, aktualizovaná a (konečně) plně funkční verze.

_________________
Obrázok


Uto Nov 27, 2007 10:03 pm
Profil WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 2:49 pm
Príspevky: 776
Bydlisko: Hooodně vysoko.
Odpoveď s citáciou
Poslať 
k čemu je kytara a světlo když nejde použít v temným údolí


Štv Apr 24, 2008 9:18 pm
Profil ICQ
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokud myslíš tu druhou věc, co najdeš vedle kytary v Temným údolí, tak to není světlo, ale handradio. Taky nepoužitelný, stejně jako kytara. Klasickej bug. Ještě je tam někde chleba, co nejde sníst.
http://stalker.heroesradio.com/ItemLoca ... ark_Valley

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pia Apr 25, 2008 6:23 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mam otazku stahl jsem si ORANGEMAN'S STALKER MOD PACK a po nainstalovani mi hra hned po načteni loga THQ spadne do systemu.Nevi někdo co stim?
PS:ostatni mody mi funguji,mod instaluji na čistou hru(bez dalšich modu) s patchem verze 1.03,stahl jsem ten mod na CZ verzi. :oops:


Sob Apr 26, 2008 3:31 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Měl bych ještě jednu otazku(doufam že někdo odpovi?!)

Chtěl jsem vyskoušet-ŠROUB MOD-nakopiroval jsem ho hra funguje ale nevim kde ty miny a kanystry koupim?Pišou že u stejnojmenne osoby v oblasti Armadni sklady.Tak bych potřeboval vědět kde toho typka zřejmě jmenem Šroub najdu? :oops:


Pon Máj 05, 2008 11:50 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9104
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Klidně jsi to mohl postnout do sekce modifikací, ale to je jedno... Šroub je stalker hned za hlavním velitelstvím tábora Svobody, tudíž v onom oploceném areále. Stojí na bývalé přistávací ploše pro vrtulníky - nemůžeš minout.

Jinak modpack od Orangemana si už moc nevybavuju, ale je potřeba mít patch 1.0001 (mám dojem) - na novějších nefungoval (ale tím si skutečně nejsem jistý). Kromě toho bude zjevně nutné stáhnout si úpravu na Dream Mod - vše je ve FAQu (třetí bod).

_________________
Obrázok


Uto Máj 06, 2008 12:00 am
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Odpoveď s citáciou
Poslať 
MOCKRAT DIIK,VČERA JSEM CELY DEN LITAL A HLEDAL TOHO TYPKA JAK BLB.Jsem na to zvědavy jestli to bude stat zato?!

PS:JINAK FAKT SKVĚLE FORUM :P


Uto Máj 06, 2008 7:57 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Aug 04, 2008 5:09 pm
Príspevky: 66
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Měl bych taky pár otázeček. Poslední dobou jsem se kromě hraní této úúúžasné hry věnoval pročítání FÓRA a jen mě zajímá a to je dotaz pro všechny Ty skvělé lidi, kteří to tady obhospodařujou - dokážete při tom všem ještě dělat něco jiného? Spíte? Jíte? Pracujete? Konáte potřeby? Máte čas na své přátele, manželky, děti? Jste NADLIDI? Hluboce před VÁMI smekám a fandím Vám!!!! CHIP 62


Sob Aug 16, 2008 5:24 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9104
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dneska je tady poněkud pusto, tak si dovolím odpovědět i za ostatní: Tvoje nadšení nás pochopitelně těší a je fajn vidět, že se fóru a webu nikdo z nás nevěnuje jen tak nazdařbůh. No a teď k otázkám: spíme, jíme, potřeby konáme, někdo i pracuje (jenom Bee pořád někde lítá :-D ).

_________________
Obrázok


Sob Aug 16, 2008 8:17 pm
Profil WWW
Shifty první Telecí
Shifty první Telecí
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am
Príspevky: 3130
Bydlisko: Praha 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No, a ja jeste k tomu vsemu stiham mit pritelkyni. :lol:

_________________
Obrázok
Na LARPu jsem byl znám jako Vasil "Krtek" Sudajev. A zase budu...


Sob Aug 16, 2008 8:58 pm
Profil ICQ WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 23, 2008 4:27 pm
Príspevky: 30
Bydlisko: Ústí nad Orlicí
Odpoveď s citáciou
Poslať 
koukam ze tu uz sou mapy kde jsou artefakty co treba mapa vsech odhalenych skrysi??? klidne bych se podilel na seznamu... :wink:

_________________
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká! Jsem STALKER a jsem na to hrdý.


Pia Sep 26, 2008 7:17 am
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kód:
Otázka: Během hry se mi po přestupu do jiné lokace automaticky aktivují nové postranní úkoly, i když jsem žádný plnit nechtěl. Co mám udělat?
Odpověď: Jedná se o malou chybu, která má však velmi prosté řešení - po přidělení takového úkolu stačí pouze uložit hru a hned nato ji opětovně načíst. Úkol se zobrazí jako splněný a vy si tak můžete dojít pro odměnu.


Možná budu za trumberu, ale mám potíž s výše uvedeným problémem, kdy se po přechodu do lokace automaticky aktivují postranní úkoly. I když hru hned uložím a pak nahraju, tak to můžu udělat třeba 10 krát a stejně se mi ten úkol ve splněných neobjeví. Zkoušel jsem nahrávat i autosave a taky nic.

Chci mít všehno vzorně splněno, ale už mi leze krkem se v Divoké oblasti pořád dokola honit za čoklama a pak furt přecházet do Jantaru k Sacharovovi pro odměnu. Zatím to řeším tak, že úkol jdu splnit, až mi na něj zbývají tak poslední 3 hodiny, abych to nemusel dělat tak často, ale to zas musím furt kontrolovat čas.

Nebo nejde udělat nějaká úprava v souborech, aby se ty úkoly automaticky neaktivovaly?

Mám verzi 1.0006 bez modů.


Pon Feb 23, 2009 9:14 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron