Autor |
Správa |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Sob Nov 10, 2007 2:13 pm |
|
 |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
dalsie otazky ohladne moddingu na ktore nemusite odpovedat.
co s Faiakes modom? nejde mi spustit.
dalsia.
nejde mi spustit datastor´s modpack, po strelbe na mutanta hra spadne.
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Uto Nov 27, 2007 10:01 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9114 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
S další otázkou bude co nevidět konec - na webu se objeví nová, aktualizovaná a (konečně) plně funkční verze.
Uto Nov 27, 2007 10:03 pm |
|
 |
Dragon.
Expert
Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 2:49 pm Príspevky: 776 Bydlisko: Hooodně vysoko.
|
k čemu je kytara a světlo když nejde použít v temným údolí
|
Štv Apr 24, 2008 9:18 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Pokud myslíš tu druhou věc, co najdeš vedle kytary v Temným údolí, tak to není světlo, ale handradio. Taky nepoužitelný, stejně jako kytara. Klasickej bug. Ještě je tam někde chleba, co nejde sníst.
http://stalker.heroesradio.com/ItemLoca ... ark_Valley
Pia Apr 25, 2008 6:23 am |
|
 |
D76
Zelenáč
|
Mam otazku stahl jsem si ORANGEMAN'S STALKER MOD PACK a po nainstalovani mi hra hned po načteni loga THQ spadne do systemu.Nevi někdo co stim?
PS:ostatni mody mi funguji,mod instaluji na čistou hru(bez dalšich modu) s patchem verze 1.03,stahl jsem ten mod na CZ verzi. 
|
Sob Apr 26, 2008 3:31 pm |
|
 |
D76
Zelenáč
|
Měl bych ještě jednu otazku(doufam že někdo odpovi?!)
Chtěl jsem vyskoušet- ŠROUB MOD-nakopiroval jsem ho hra funguje ale nevim kde ty miny a kanystry koupim?Pišou že u stejnojmenne osoby v oblasti Armadni sklady.Tak bych potřeboval vědět kde toho typka zřejmě jmenem Šroub najdu? 
|
Pon Máj 05, 2008 11:50 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9114 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Klidně jsi to mohl postnout do sekce modifikací, ale to je jedno... Šroub je stalker hned za hlavním velitelstvím tábora Svobody, tudíž v onom oploceném areále. Stojí na bývalé přistávací ploše pro vrtulníky - nemůžeš minout.
Jinak modpack od Orangemana si už moc nevybavuju, ale je potřeba mít patch 1.0001 (mám dojem) - na novějších nefungoval (ale tím si skutečně nejsem jistý). Kromě toho bude zjevně nutné stáhnout si úpravu na Dream Mod - vše je ve FAQu (třetí bod).
Uto Máj 06, 2008 12:00 am |
|
 |
D76
Zelenáč
|
MOCKRAT DIIK,VČERA JSEM CELY DEN LITAL A HLEDAL TOHO TYPKA JAK BLB.Jsem na to zvědavy jestli to bude stat zato?!
PS:JINAK FAKT SKVĚLE FORUM 
|
Uto Máj 06, 2008 7:57 am |
|
 |
chip62
Zelenáč
|
Měl bych taky pár otázeček. Poslední dobou jsem se kromě hraní této úúúžasné hry věnoval pročítání FÓRA a jen mě zajímá a to je dotaz pro všechny Ty skvělé lidi, kteří to tady obhospodařujou - dokážete při tom všem ještě dělat něco jiného? Spíte? Jíte? Pracujete? Konáte potřeby? Máte čas na své přátele, manželky, děti? Jste NADLIDI? Hluboce před VÁMI smekám a fandím Vám!!!! CHIP 62
|
Sob Aug 16, 2008 5:24 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
Dneska je tady poněkud pusto, tak si dovolím odpovědět i za ostatní: Tvoje nadšení nás pochopitelně těší a je fajn vidět, že se fóru a webu nikdo z nás nevěnuje jen tak nazdařbůh. No a teď k otázkám: spíme, jíme, potřeby konáme, někdo i pracuje (jenom Bee pořád někde lítá  ).
Sob Aug 16, 2008 8:17 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
No, a ja jeste k tomu vsemu stiham mit pritelkyni. 
Sob Aug 16, 2008 8:58 pm |
|
 |
MAO
Zelenáč
Registrovaný: Uto Sep 23, 2008 4:27 pm Príspevky: 30 Bydlisko: Ústí nad Orlicí
|
koukam ze tu uz sou mapy kde jsou artefakty co treba mapa vsech odhalenych skrysi??? klidne bych se podilel na seznamu... 
_________________ V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká! Jsem STALKER a jsem na to hrdý.
|
Pia Sep 26, 2008 7:17 am |
|
 |
Mr.Tom
Mírně zkušený
|

Kód: Otázka: Během hry se mi po přestupu do jiné lokace automaticky aktivují nové postranní úkoly, i když jsem žádný plnit nechtěl. Co mám udělat? Odpověď: Jedná se o malou chybu, která má však velmi prosté řešení - po přidělení takového úkolu stačí pouze uložit hru a hned nato ji opětovně načíst. Úkol se zobrazí jako splněný a vy si tak můžete dojít pro odměnu.
Možná budu za trumberu, ale mám potíž s výše uvedeným problémem, kdy se po přechodu do lokace automaticky aktivují postranní úkoly. I když hru hned uložím a pak nahraju, tak to můžu udělat třeba 10 krát a stejně se mi ten úkol ve splněných neobjeví. Zkoušel jsem nahrávat i autosave a taky nic.
Chci mít všehno vzorně splněno, ale už mi leze krkem se v Divoké oblasti pořád dokola honit za čoklama a pak furt přecházet do Jantaru k Sacharovovi pro odměnu. Zatím to řeším tak, že úkol jdu splnit, až mi na něj zbývají tak poslední 3 hodiny, abych to nemusel dělat tak často, ale to zas musím furt kontrolovat čas.
Nebo nejde udělat nějaká úprava v souborech, aby se ty úkoly automaticky neaktivovaly?
Mám verzi 1.0006 bez modů.
|
Pon Feb 23, 2009 9:14 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|