Autor |
Správa |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
 vase domace zvierata
nic podobne som nevidel a tak zakladam tuto temu: vkladajte sem fotky vasich domacich zvierat(neverim ze by niekdo z vas nemal nejakeho psika macku alebo skrecka pripadne nieco ine)
zacnem ako prvi
http://s189.photobucket.com/albums/z229 ... ent=01.jpg
http://s189.photobucket.com/albums/z229 ... ent=04.jpg
http://s189.photobucket.com/albums/z229 ... =snaky.jpg
volaju za snaky a speedy
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Pon Okt 08, 2007 4:54 pm |
|
 |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|
http://88.86.100.58/img/070311/275ea07.jpg
to je muj pes  jako kazdy panicek si myslim ze ten muj pes je nejdrsnejsi, nejposlusnejsi, a nejinteligentnejsi ...
vidíte ho ?
Pon Okt 08, 2007 10:32 pm |
|
 |
matezz
Mírně zkušený
|
ja som mal skrecka, ale uz davno nezije.. jeho zvycajna cinnost bola - jedenie.. teraz nemam nic
|
Pon Okt 08, 2007 11:18 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Naposledy upravil Šílená Šiftýna dňa Štv Okt 11, 2007 12:43 am, celkovo upravené 1
|
Uto Okt 09, 2007 4:03 am |
|
 |
Na4ggi
Velitel letky
Registrovaný: Uto Sep 25, 2007 1:47 pm Príspevky: 157 Bydlisko: Pardubice-duchem sem v zóně
|
ja mam cistokrevnyho,dlouhosrstyho jezevcika jmenem Ben,je to malej vzteklej parchant ale mam ho rad ale uz senilni pac je mrte starej.bohuzel foto nemam.no a pak mam sestru ktera vypada jak vietnamske prasatko-a kupodivu foto taky nemam
_________________ Horší než smrt,je čekání na ní samotnou.
CARPE DIEM!!!!!!!!!!!!!!
Býval jsem jen prostým pobíječem much.
|
Uto Okt 09, 2007 7:02 am |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
tak to je nase mrcha. vychcana, posloucha jen kdyz chce a zere hovna
http://i10.photobucket.com/albums/a147/ ... CT0034.jpg
Shifty dve fotky ti tam chybi. 
Uto Okt 09, 2007 11:40 am |
|
 |
Vaxxxel
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 9:47 am Príspevky: 219 Bydlisko: Mutantí díra
|
Na4ggi píše: ja mam cistokrevnyho,dlouhosrstyho jezevcika jmenem Ben,je to malej vzteklej parchant ale mam ho rad ale uz senilni pac je mrte starej.bohuzel foto nemam.no a pak mam sestru ktera vypada jak vietnamske prasatko-a kupodivu foto taky nemam
jezevčíci rulezz!!! Ale mám radši krátkosrsté...
Jinak já mám doma želvu a matku. Obrázky postnu večer...
_________________ Dér jů, dér jů, dabl dér jů
|
Uto Okt 09, 2007 1:32 pm |
|
 |
binariz3
Mistr palety a štětce
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 11:39 am Príspevky: 844 Bydlisko: Šlapanice u Brna
|
já mám doma osmáka, kterej je strašně rozmazlenej (občas s ním musím spát v posteli jinak řve celou noc) a potom ještě mladšího bratra 
Uto Okt 09, 2007 1:48 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
shifty to je super, ja mam tiez aj jedneho debilneho 100% chlpateho mierne zaostaleho 15 rokov stareho kocura
ktoreho jedinou chvalou je jeho vek je totiz najstarsi v nasom meste
Naposledy upravil Grey_Fox dňa Uto Okt 09, 2007 2:21 pm, celkovo upravené 1
|
Uto Okt 09, 2007 2:17 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
|
Uto Okt 09, 2007 2:19 pm |
|
 |
Olmolin
Moderátor kytarista
Registrovaný: Pon Apr 30, 2007 5:35 pm Príspevky: 1248 Bydlisko: Nedaleko lesa
|
binariz3 píše: já mám doma osmáka, kterej je strašně rozmazlenej (občas s ním musím spát v posteli jinak řve celou noc) a potom ještě mladšího bratra 
Wáu
Já, respektive my jako rodina, máme psa, co taky žere hovna a hnůj, je neuvěřitelně něčistotný, a je to fena jménem Ťapka (téměř prorocké jméno). Jako malý jsem měl nejdřív křečka, a už ani nevím, jak umřel, ale vím, že jsem mu z lega stavěl domeček, a on věčně dřepěl na záchodě (teda v místnosti, kterou jsem tak pojmenoval). To mě bylo asi 9. Pak jsme s bráchou měli morčata, já samici a on samce, a nějak to na ně přislo, a morčat bylo šest. Brácha si koupil zakrslýho králíka, a najednou to všechno pochcípalo, dodnes to je veliká záhada (máme u baráku malý hřbitůvek). A taky mám 3 roční ségru a 16 ročního bratra.
_________________ Nizounko nad mraky letí Waltr v mesršmitu. Zbouraný baráky připomenou realitu. Waltr právě snil o tý svojí Ute.
Mesršmit je kamarád, vozí Waltra po obloze a ten lítá děsně rád, zapomíná na exploze. Když potkal Ute, byl mladým rekrutem.
|
Uto Okt 09, 2007 3:24 pm |
|
 |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|

shiftyshooter píše: Já mám jednoho Aljašskýho malamuta, což je neuvěřitelně debilní, silnej a chlupatej pes jménem Aska. Dál mám Jacka Russela, což je pro změnu debilní málochlupatej a trochu slabší pes, jehož jméno zní Jack a jako poseldní mám žako kongo, což je debilní, nechlupatej (čili opeřenej) ne pes, ale papouch... Na4ggi píše: Ja mam cistokrevnyho,dlouhosrstyho jezevcika jmenem Ben,je to malej vzteklej parchant ale mam ho rad ale uz senilni pac je mrte starej. No a pak mam sestru ktera vypada jak vietnamske prasatko...
binariz3 píše: já mám doma osmáka, kterej je strašně rozmazlenej (občas s ním musím spát v posteli jinak řve celou noc) Adrián píše: shifty to je super, ja mam tiez aj jedneho debilneho 100% chlpateho mierne zaostaleho 15 rokov stareho kocura ktoreho jedinou chvalou je jeho vek je totiz najstarsi v nasom meste Vladek píše: Já, respektive my jako rodina, máme psa, co taky žere hovna a hnůj, je neuvěřitelně něčistotný, a je to fena jménem Ťapka (téměř prorocké jméno). ...
to zni jako parodie na muj prispevek !
Uto Okt 09, 2007 3:49 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
Uto Okt 09, 2007 4:06 pm |
|
 |
Anakine
Zelenáč
|
Tak ja mam doma mensi zverinec:Dravou zabu(Rohatka Brazilska)-ta se jmenu je Pan Krík,a pak Leguana zelenyho to je Čolek a Agamu Vousatou a ta jmeno nema a rybicky.
_________________ Hehehe=o)
|
Uto Okt 09, 2007 8:25 pm |
|
 |
Grey_Fox
|
aj ja som mal agamu ale chytila nejaku chorobu a kaput, ex, proste a jasne zdochla
|
Uto Okt 09, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia |
|