• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Sep 16, 2019 3:42 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 409 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Ďalší
 Co máte na ploše? 
Autor Správa
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
"Do naší ulice se stěhovala zombice, má tetovaný záda...."
Jejda, Ťofko, tobě to ale slušííí :P

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Štv Jún 21, 2012 7:36 am
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 10, 2007 11:02 am
Príspevky: 905
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
http://img38.imageshack.us/img38/4741/beznzvujq.jpg

Ak niekto pozná ovečku Shaun :)

_________________
‎,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"


Ned Aug 26, 2012 7:24 pm
Profil
Šmel vodkomilnyj
Šmel vodkomilnyj
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm
Príspevky: 1914
Bydlisko: Topoľčany
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Šlauch: a to ešte keby si ju videl, keď sme išli metrom... a ten sexi úsmev ala veselý cyklista :D

_________________
Obrázok
Zonálny lišaj: Za stáleho bohovania zalievame rôznym alkoholom, načo zahučíme do hlbokej diery. Zalievame vodkou a vystriekame Kačerom.


Pon Aug 27, 2012 7:28 pm
Profil ICQ WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
By me in Cinema 4D.

http://img836.imageshack.us/img836/6505/cosijakoplocha.png

btw. Pajko co to máš za jména? :D
Buzna Driver, Svatá Kalba Třetí :D

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Sob Sep 08, 2012 9:07 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Tři mega na obrázek 1024*640? Řekni mi prosím, že nikdy nebudeš mít co do činění s webama.


Sob Sep 08, 2012 10:22 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Já, no tak dobře no, sám tomu nerozumím, proč to udělalo takhle.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Sep 09, 2012 8:09 am
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm
Príspevky: 640
Bydlisko: Útušická hasičárna
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Ono se to lehce řekne, ale celkově rendrovaný obrázky v Cineme 4D jsou velký. Ideální je to pak třeba ještě protahnout přez photoshop nebo after effect :)

EDIT: ty nemám, tak nemůžu sloužit :D :D

_________________
Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic.
Adobe after effect CS5
Obrázok


Naposledy upravil Lerry dňa Pon Sep 10, 2012 7:03 pm, celkovo upravené 1



Pon Sep 10, 2012 5:44 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
A nebo irfan :)


Pon Sep 10, 2012 6:16 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
alebo GIMP :)


... trolololo lololo lololo :mrgreen:


Pon Sep 10, 2012 6:19 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Ale stejně, by člověk nevěřil, co všecko je potřeba na típnutí screenu :D


Pon Sep 10, 2012 9:36 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 28, 2011 10:49 pm
Príspevky: 109
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Já nikdy neměl nic jiného než MS Paint :lol:

a jinak: tohle

_________________
Pokud tě něco přepadne, pravděpodobně je to samo jedlé.

Dříve: Pokud se to nepokazí, nic s tím nedělej.
Dnes: Pokud se to nepokazí, je to předimenzované.


Uto Sep 11, 2012 7:40 am
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
xxviktor píše:
Ale stejně, by člověk nevěřil, co všecko je potřeba na típnutí screenu :D

No nevím, ale ve Widlích snad funguje Ctrl+PrintScreen pro celou plochu (Alt+PrtScn pro aktuální vokno) a pak jen Ctrl+V v malování a Uložit jako jpg a jseš na půlmegu.
V Sedmách pak geniální věc nazvaná Výstřižky s možností zvýraznění nebo jednoduchý tužky.
Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše, že :?: :wink:

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Uto Sep 11, 2012 10:22 am
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Trošku sarkasmu :)


Uto Sep 11, 2012 5:09 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jan 29, 2012 6:47 pm
Príspevky: 253
Bydlisko: Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
Na unixove masine jen pro odrbani zvedavcu Mac Os X Lion ( vcetne protredi, ktere vypada jako Lion ) a na widlich slecnu z Nocni hlidky :-)

_________________
MESSAGE FROM GOD : "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!"
(L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help :_


Str Sep 19, 2012 8:27 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jan 29, 2012 6:47 pm
Príspevky: 253
Bydlisko: Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Co máte na ploše?
xxviktor píše:
Ale stejně, by člověk nevěřil, co všecko je potřeba na típnutí screenu :D

Jo :-) Ja napriklad pouzivam maly programek "gnome-screenshot", v nem mam tri moznosti, co vlastne chci ulozit ( celou obrazovku, okno, vyrez ), napriklad jestli chci zahrnout kurzor a nekolik dalsich drobnosti ( ramecek okna, vrhat stin ).

_________________
MESSAGE FROM GOD : "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!"
(L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help :_


Str Sep 19, 2012 8:33 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 409 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron