|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
Autor |
Správa |
Lynx
Zelenáč
Registrovaný: Uto Feb 26, 2013 2:54 pm Príspevky: 13 Bydlisko: Slovakia
|
 Stalker v realite
Zdravím celé stalkerstvo. Neviem ako to tu žije, povedzme si na rovinu - nový stalker nevyšiel, hry máme všetci prejdené od dola hore a módy taktiež. Chcel by som aby to znova celé ožilo, a tak sme s kamarátom asi tak dva roky dozadu založili na fb stránku ktorá nesie názov S.T.A.L.K.E.R. in real. Pár týždňov dozadu som dostal akýsi impulz ktorý ma núti to rozbiehať viac a viac. Možno sa to javí že si chcem len spraviť reklamu ale nie je tomu tak. Chcem vedieť koľko fanúšikov má ešte stále seriózny záujem o hru tak že si ju s odstupom času vždy nainštaluje a prejde, skúsi nejaké módy, pozerá rôzne youtube videá s touto tematikou prípadne niečo okolo tohto tvorí. My chceme začať točiť krátke videá okolo stalkera a vecí z neho a vytvárať repliky vecí z hry a naozaj tak trochu preniesť tie zážitky z hry do reálu. Bez zbytočných rečí okolo dávam prvé linky na naše videá a stránku. To prvé bolo točené po vzájomnej dohode s kolegom po práci, ktorého som nápadom zaujal a tak sme skúšali možnosti jeho starého foťáku . https://www.youtube.com/watch?v=PqzLZ-h ... e=youtu.beDruhé bolo zároveň skúškou mierne kvalitnejšieho aparátu so zameraním na prezentáciu herných vecí ( je tam ešte stále dosť nepresností ale snáď mi každý dá za pravdu , že nie je všetko hneď ) https://www.youtube.com/watch?v=THho4NDWakYChcem zároveň vedieť váš názor na celý projekt, rád príjmem aj konštruktívnu kritiku  A budem veľmi rád za každý návrh, priloženú ruku k dielu a pomoc. Otázok a plánov je veľa, tak budem rád keď sa vyjadríte  Mimo iné naša fb stránka, kde čas od času hádžeme nejake nové veci (obleky a podobne) https://www.facebook.com/stalkerinreal/ ... page_panel
|
Uto Nov 07, 2017 7:16 pm |
|
 |
Bi1yCZ
Zelenáč
|
 Re: Stalker v realite
Hmm, ty oranžové lékárničky vypadají spíše na metro než na Stalkera.  Jinak točíte s replikama nebo Airsoft kuličkovkama?
|
Štv Nov 09, 2017 6:16 pm |
|
 |
Lynx
Zelenáč
|
Ony tie lekárničky majú aj reálny základ ale máš pravdu , skôr sa hodia na metro, na to je zarytý fanúšik kolega (na stránke pod podpisom AUAX) on už aj dal vyrobiť voláke veci z Metra. Každopádne mi to príjde že to na stalkera poslúžilo ako inšpirácia, časom chcem spraviť aj lekárničky ako z hry len si lámem hlavu aký materiál použiť, najviac mi to vychádza na plast no technický plast je dosť drahý, verím že zoženiem niečo prijateľnejšie  . Čo sa týka zbraní vo videách, tak napríklad puška je expanzná M70, pištoľ plynový tokarev, na tvorbu presných zbraní z hry chcem použiť prevažne plynovky a airsoftové repliky ktoré sa prerobia aby vyzerali ako tie herné  Edit: pre predstavu tu máš tie lekárničky na ebayi https://www.ebay.com/itm/Soviet-russian ... 1904013479
|
Štv Nov 09, 2017 9:04 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Fanoušků je pořád dost i přesto, že aktivita obecně klesá – což ale neznamená, že by se na tuhle sérii nějak zapomínalo. Prezentačka herních předmětů ale byla moc povedená, atmosféra Stalkera z ní dost sálala  .
Štv Nov 09, 2017 10:08 pm |
|
 |
Lynx
Zelenáč
|
To som rád a preto by som aj chcel aktivitu nejak ,,vyhecovať" znova  . Hoci viem že sa mi to nepodarí tak ako keby vyšiel nový stalker. Som rád že sa páčilo, dnes sa chystáme nahrať nové video. Najväčší problém sú zatiaľ ľudia a priestory ale verím že časom sa to všetko vyrieši 
|
Pia Nov 10, 2017 11:52 am |
|
 |
Lynx
Zelenáč
|
Nové video, v prípade záujmu pozrite  Alebo ako sa nováčik dostal na nesprávne miesto v nesprávnom čase https://www.youtube.com/watch?v=-yMu-lJ ... e=youtu.be(Dúfam že nevadí, že mám dva príspevky po sebe, ak áno premažem a dám do posledného  )
|
Pia Nov 10, 2017 8:10 pm |
|
 |
Lenin
Zelenáč
Registrovaný: Pon Dec 04, 2017 5:31 pm Príspevky: 18 Bydlisko: Kordon
|
Už jsem vám dal odběr, a like na Fb. jen tak dál, a těším se na nějaké ty repliky. Co takhle Kozácká vodka ? Myslím že Rusáci něco podobného dělali
_________________ Koupím artefakt černobylit za flašku vodky, nebo basu piva.
|
Sob Dec 16, 2017 7:47 pm |
|
 |
Lynx
Zelenáč
|
Vďaka, každá podpora nás teší  . Teraz je trocha mŕtve obdobie, kolega je v čechách a na mnoho vecí čo sú potrebné k pokračovaniu čakám ale verím že v Januári opäť prelomíme túto stagnáciu. Čo sa týka reálných predlôh , je ich celkom dosť, len treba kutrať a hľadať. Nemáš foto , etiketu prípadne niečo podobné ?
|
Pia Dec 29, 2017 10:53 am |
|
 |
Lenin
Zelenáč
Registrovaný: Pon Dec 04, 2017 5:31 pm Príspevky: 18 Bydlisko: Kordon
|
_________________ Koupím artefakt černobylit za flašku vodky, nebo basu piva.
|
Sob Dec 30, 2017 11:24 am |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia |
|