Autor |
Správa |
scad
Veteran Inquisitor
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 1:02 pm Príspevky: 372 Bydlisko: Klatovy
|
 Žijeme?
Jednoduchá otázka.... Chodí sem ještě někdo? Hodně dlouho jsem tu nebyl. 
_________________ Zona je jen začátek konce !!!!!!
 Šlauch mi přidělil titul "Zonální švadlenka" Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k vedení debila...
|
Uto Júl 19, 2016 7:30 pm |
|
 |
Sid12345678910
Zelenáč
Registrovaný: Pon Máj 23, 2016 7:37 pm Príspevky: 30 Bydlisko: Sidorovičův bunkr
|
 Re: Žijeme?
Já jo  A mám tady tří topici jenže to nikoho nezajímá, protože je to tady mrtvý jako je celý GSCčko (jak nečekané)ale tím že je to tady mrtvý to nechci tady něják hejtovat jsem tady rád se svými Soudruhy co ještě dále přežívají  Příklad přeživších:datastor,Rsa viper,Mr.Tom a další
_________________ Přidej si mne na Steamu nick:Sidorovič CZ  Změnil jsem si jméno protože jsem zapoměl e-mail tak se nedivte  Na Larpu mi říkaj Buldozer kvůli mí zbroji a PKMku
|
Uto Júl 19, 2016 7:34 pm |
|
 |
Sych
Zelenáč
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 9:11 am Príspevky: 69 Bydlisko: Základna Povinnosti
|
Taky jsem si všiml že tu skoro nikdo nechodí, jenom pár lidí se tu objeví. Už to není boužel jako dřív  Celá Stalker komunita pomalu upadá mi přijde.
|
Uto Júl 19, 2016 10:10 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
No teda, Scad je zpátky! Vítej! Neřekl bych, že je komunita mrtvá. Je... no, řekněme hodně umírněná, ale tak co čekat, když (jak už tady zaznělo) GSC momentálně na Stalkerovi nedělá a vařit z vody taky nejde. Teda jde, ale na to jsou jinačí profesionálové.
Uto Júl 19, 2016 10:52 pm |
|
 |
Rsa Viper
Zástupce technické podpory
|
Nazval bych to vegetativním stavem. Pokud neoznámí po vydání třetích Kozáků práce na S2, tak to bude rozhodně definitivní konec. Naprosto špatně využili značku Stalkera.
|
Str Júl 20, 2016 7:35 am |
|
 |
StalkerZoSlovenska
Zelenáč
Registrovaný: Str Júl 17, 2013 2:08 pm Príspevky: 19 Bydlisko: Strelcova skrýša v podzemí Agropromu
|
Vo väčšine prípadov sem chodia len pamätníci ktorý poznajú STALEKRA od jeho vydania v 2007 - to sme tu asi väčšina v súčasnosti. A tý čo sú doňho zažratý až po uši. Každopádne ak nepríde niečo nové s témou STALKERA tak to tu bude skoro mŕtve. GSC má Cossack vydať na jeseň a potom ak ohlásia nového STALKERA začne to tu poriadne žiť, ak nie tak ktovie...
|
Str Júl 20, 2016 9:07 am |
|
 |
Sid12345678910
Zelenáč
Registrovaný: Pon Máj 23, 2016 7:37 pm Príspevky: 30 Bydlisko: Sidorovičův bunkr
|
Známe přece GSCčko takže procenta že po Cossacks ohlásej Stalkera je jako když krtek odejde ze zahrady 
_________________ Přidej si mne na Steamu nick:Sidorovič CZ  Změnil jsem si jméno protože jsem zapoměl e-mail tak se nedivte  Na Larpu mi říkaj Buldozer kvůli mí zbroji a PKMku
|
Str Júl 20, 2016 12:13 pm |
|
 |
Richard
Zelenáč
Registrovaný: Uto Mar 08, 2016 4:31 pm Príspevky: 12 Bydlisko: Po celé Zóně
|
Máte úplnou pravdu dokut nebude noví S.T.A.L.K.E.R tak pomalu naše komunita vimře.Omlouvám se za pravopisné chiby.
|
Str Júl 20, 2016 7:46 pm |
|
 |
Sid12345678910
Zelenáč
|
No s tim že by naše komunita mohla vymřít tak to je blbost protože příznivců Stalkera je dost, a na povrch budou vylézat další a další StandAlone hry jako-Call of Chernobyl,OGSE nebo Lost Alpha, takže Stalker nemůže zas tak lehce vymřít, protože to pouto co člověk s tou hrou napojí je skoro navěky a hlavně to hráče čím dál tím víc táhne se do Černobylu podívat(jako mě já už tam byl a musím říct že to bylo dosti o stresu a strachu, a samozřejmě kytaru jsem měl s sebou na to se nezapomíná  )
|
Pia Júl 22, 2016 3:31 pm |
|
 |
Richard
Zelenáč
Registrovaný: Uto Mar 08, 2016 4:31 pm Príspevky: 12 Bydlisko: Po celé Zóně
|
Vlastně máš pravdu
|
Sob Júl 23, 2016 8:20 pm |
|
 |
scad
Veteran Inquisitor
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 1:02 pm Príspevky: 372 Bydlisko: Klatovy
|
Díky za "znovupřivítání"  O GSC a dopadech jejich neaktivnosti na komunitu vim. Mě šlo ale o to, jestli ještě právě sem nějaký zbloudilec ještě někdy zavítá. Téma nezůstalo prázdné, odpověď vyřčena... Žijeme!!! Lost Alphu jsem hrál, líbila se mi celkem dost. Ty dva další projekty neznám, ale Call of Chernobyl otestuju. BTW. Daty byl jsem nedávno v Praze, chtěl jsem se ozvat, ale tvé číslo už dávno bohužel nemám (stejně bude jiné) a před cestou jsem si na tebe nevzpomněl. Promiň 
_________________ Zona je jen začátek konce !!!!!!
 Šlauch mi přidělil titul "Zonální švadlenka" Jaderná elektrárna je bezpečná, dokud nepustíte k vedení debila...
|
Štv Júl 28, 2016 1:07 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Tss... to se dozvídám věci! 
Štv Júl 28, 2016 4:11 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Žijeme... Stalker je večne živý, ako Lenin  Holt ale už máme iné starosti a radosti a záujmy, tak na fórum už nezostalo času. Ale priznám sa, zavítal som sem reaktivovať účet ďalšieho stalkera-veterána - TorchManTM  Ahoj Daty a všetci 
Ned Jan 29, 2017 11:37 pm |
|
 |
luboskubista
Zelenáč
Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm Príspevky: 189 Bydlisko: Pripyat
|
Já žiju taky, jen mám dost práce s moddingem, uni apod. Napadlo mě udělat sraz moderu, ze by se prisli podivat i ostatni lide co maji stalera radi a moderi by jim mohli vysetlit jak modifikace delat nazorne, jo nemate nekdo zajem jet do zony ?
|
Uto Feb 14, 2017 9:20 pm |
|
 |
TorchManTM
Mírně zkušený
Registrovaný: Uto Dec 30, 2008 11:44 pm Príspevky: 207 Bydlisko: Prakticky zvelebený, grafický, vkusně vymalovaný brloh
|
Ahoj chlapi, taktéž sem hodím pár řádků abych ohlásil svůj "přeživší" status.  Díky Beemu jsem opět pod svým původním nickem zpět na fóru a k mému milému překvapení se mi obnovil i seznam PM's, status přečtených/nepřečtených vláken, jen ten obrázek v podpisu původně na Imageshacku už nějak neexistuje  Tedy po dlouhé době opět ahoj všichni a tímto také moc děkuji našemu čmeldovi za pomoc, díky Bee! 
Pia Feb 17, 2017 2:09 pm |
|
 |
|