|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 11 ] |
|
Podělaný Filefront/Gamefront?
Autor |
Správa |
Advancer
Zelenáč
Registrovaný: Ned Dec 12, 2010 6:42 pm Príspevky: 166 Bydlisko: Mielenkiintoinenkaupunki
|
 Podělaný Filefront/Gamefront?
Zdravím, dělá to jenom mě, nebo něco popaskovali na Filefrontu/Gamefrontu? Nedá se z něj stahovat, vždy naběhne odpočet a pak že "stránka nebyla nalezena". Spousta věcí jako mody a textury do STALKERu se dá najít jenom tam, takže mě to docela vytáčí... :/ Dělá vám to taky, popř. nevíte, proč to nefunguje a jestli je k dispozici nějaká náhrada?
Jde mi hlavně o modifikaci Gnomus Scopes 2.1 , měnící textury optik. Nějak se mi podařilo vymazat texturu ACOG optiky, ale teď už ten mod nemůžu znovu najít :/ Našel jsem starší verzi, která ale texturu ACOG optiky neobsahuje a mění jen defaultní optiky :/ Pokud nevíte o náhradě Filefrontu, kde by se tato modifikace dala stáhnout, byl by alespoň někdo tak laskavý a poslal mi ji? (někdo, kdo jí má..stačí mi textura ACOG optiky, ve verzi 2.1 by měla být.)
Předem dík.
Štv Nov 29, 2012 6:15 pm |
|
 |
DrunkPanda
Zkušený
Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm Príspevky: 588 Bydlisko: Bambusový háj
|
 Re: Podělaný Filefront/Gamefront?
Tak mě to funguje. Za chvilu ti je sem dám, mám trocha pomalejší upload. EDIT: Tak tady to máš a pak to mázni.
_________________ "V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo." Můj Twitter.
Naposledy upravil DrunkPanda dňa Štv Nov 29, 2012 6:32 pm, celkovo upravené 1
|
Štv Nov 29, 2012 6:29 pm |
|
 |
wiloni
Součást Zóny
Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm Príspevky: 2152 Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
|
No, mě jde stahovat normálně. Nicméně, pokud bys měl měl i nadále problém, tak se ozvi na PMku a domluvíme se, jak dál.
_________________ Balada pro hospodského rváče: Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce. Jenom já hubu ...
Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!
|
Štv Nov 29, 2012 6:32 pm |
|
 |
Advancer
Zelenáč
Registrovaný: Ned Dec 12, 2010 6:42 pm Príspevky: 166 Bydlisko: Mielenkiintoinenkaupunki
|
Díky moc, Pando  Hmm, mě to vždycky házelo jen "stránka nenalezena" :/ Teda před třemi dny, možná to byl jen dočasný výpadek..ale přesto dík. Potom zkusím, jestli to náhodou už nefunguje.
Štv Nov 29, 2012 6:52 pm |
|
 |
DrunkPanda
Zkušený
Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm Príspevky: 588 Bydlisko: Bambusový háj
|
Nemáš zač - nebo bych měl říct: "Ole hyvä?" 
_________________ "V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo." Můj Twitter.
|
Štv Nov 29, 2012 9:09 pm |
|
 |
Advancer
Zelenáč
|
Lol  Zdá se, že si rozumíme, ystäväni 
Štv Nov 29, 2012 9:51 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
treba to skúsiť možno v inom prehliadači...
Pia Nov 30, 2012 10:44 am |
|
 |
Advancer
Zelenáč
|
Zkusil sem v Chromu, Opeře i Firefoxu, v Chromu a FF to řvalo že stránka nebyla nalezena, Opera mi nabídla stažení jakéhosi HTML odkazu, jehož otevření nezpůsobilo nic jiného než opět "stránka nenalezena" Ale zdá se, že dneska už mi to funguje  Tak by mě zajímalo, co s tím bylo..no nevadí, díky moc všem.
Pia Nov 30, 2012 1:29 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Filefront je v současnosti mrtvola, navíc se z něj díky novinkám v pravidlech mažou soubory po (asi) měsíci nestahování.
Pia Nov 30, 2012 9:27 pm |
|
 |
Advancer
Zelenáč
|
Aha...jenže třeba právě tyhle optiky sem nikde jinde nenašel. A se spoustou dalších věcí je to stejné.
Sob Dec 01, 2012 3:33 pm |
|
 |
Advancer
Zelenáč
|
Ale ani na Filefrontu nemohu najít kvalitní AK-47 nebo AKM :/ Odkaz na stažení AKM z tohoto fóra (někde sem to našel, myslím že to bylo v "přidávání dalších zbraní a podobně" ) již nefunguje, na Gamebanana (našel sem skiny, které mě odkázaly na nějaký mod na DepositFiles, který se ale už nedá stáhnout a jinde sem ho nenašel :/ ) nebo Firefrontu ani ťuk, Google mlčí...Existuje vůbec nějaký kvalitní model pušky AK47/AKM pro SoCh , jiný, než ta pomačkaná krabice z Arsenal modu? :/ (Některé zbraně tam ujdou, třeba všechny možné M16 a takové zbraně) ale zrovna ákáčka jsou hrůza děs a běs, je to asi nejhorší zbraň ze všech, co ta modifikace přidává... :/
Ned Dec 02, 2012 4:24 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 11 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia |
|