Zdravím všechny. Toto téma jsem nazval
FL Studio, ale přispěvky se mohou vztahovat i k jiným programům, nebo prostě všeho co se týče vytváření jakékoli hudby
(POZOR: pouze co se týče vytváření, ne žádné vaše názory na dané žánry, nebo co posloucháte!!! - od toho je tady jiné téma). Myslím, že se zde najde pár lidí, co se tomuhle věnují, a chtěl bych, aby zde psali své zkušenosti například právě z toho
FL Studia. Zároveň bych rád věděl, jaké nejrůznější žánry se v tomhle programu dají udělat... no, vlastně si myslím že teoreticky skoro všechny, včetně metalu kupříkladu, ale spíše které se v tom prakticky doopravdy dělají...
Rád bych byl také, kdyby ste sem lidi přidali taky linky na vaše výtvory, pokud je máte hozené někde na netu, které poslouží třeba jako inspirace pro mě nebo pro ostatní

Já už v "FLku" dělám asi rok a musím se přiznat, že mě to docela baví. Někdy mám takovou náladu, kdy mě nebaví hrát hry, tak si hraju s hudbou.... a bylo to právě FL Studio, které mi úplně změnilo můj pohled na hudbu obecně.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže na závěr, právě pracuju na
Drum & Bass Breakbeatu (pokud vám ten název vůbec něco říká

), na který tu brzy hodím odkaz, abych mohl sklidit nějakou tu kritiku, popřípadě radu co tomu chybí, nebo co dělám špatně...

A vy, ostatní tvořivci sem taky házejte svoje výtvory, nebo tu jenom napište nějaký názor k věci...