• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Sep 22, 2019 10:21 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1587 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 102, 103, 104, 105, 106  Ďalší
 Naši miláčci (HW) 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Zdravím, potřeboval bych radu, v notebooku mám procesor AMD Athlon Neo MV-26, na nějakém fóru o noteboocích jsem četl a viděl, že ten týpek si tam místo tohodle dal AMD Athlon Neo x2 6650e, zajímalo by mě, jestli se dá ještě sehnat, protože já ho nikde nenašel.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Str Okt 10, 2012 9:23 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Athlon X2 nebude nejaka vykopavka? Potom jedine eBay a podobne.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Štv Okt 11, 2012 11:32 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Áno, je to stejná vykopávka jako můj notebook :lol: , a díky, omrknu ten ebay.

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Štv Okt 11, 2012 12:55 pm
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Mám dotázek pro mobilisty:
Nemá někdo zkušenost s telefonem HTC Desire C?
Dostal jsem tedle tydlifon jako služební a mám s ním jeden problém.
Při rychlý volbě telefonování (ikona sluchátka na hlavní obrazovce) se mi v kontaktech stále objevujou jak jména na SIMce, tak jména v telefonu a nejde to nijak nastavit a vyfiltrovat. Vím, že jde volat ještě přes položku Lidé, ale to je pořád několik ťapnutí navíc.
Nevíte, jak to nastavit? Nebo nějakej prográmek, kterej to ochčije?
Jediná cesta je smazat kontakty ze SIM, ale to nechci, protože jí používám jako zálohu (přeci jen pravděpodobnost, že odejde SIMka je daleko menší než že odejde telefon).
Díky

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Str Dec 05, 2012 10:43 am
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 25, 2012 11:19 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
ak je to tak isto ako na Wildfire S tak Ludia, tlacitko menu , tam ikonka zobrazit a tam prerolujes zoznam a odfjknes SIM .. tak to fungovalo aj mne na LG gt540 (stock aj CM mod ) , a este nastavit aby ti ukazovalo len kontakty s cislom :)

dufam ze pomohlo :)

a na zalohu , preco nesynchronizujes s Gmailom , ja tak mam vsetky cisla co som ukladal, s tym ze ich mozem online este doplnovat (mail, adresa + nejake detaily )
ak budes mat dalsi telefon s And tak mas o inport/export postarane za par sekund :)


Sob Dec 08, 2012 11:44 pm
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Právěže tak to na tom prašivým rozhraní Sense, co má Desire C v sobě, nejde.
V položce Lidé mi to normálně funguje, tam mám nastavený zobrazování jen kontaktů z telefonu.
Ale ta ikona telefonu nejni svázaná se seznamem Lidé, ale je to klasickej telefonní seznam a tam to nejde filtrovat ať dělám co dělám. Volal jsem přímo na hotlajnu HTC a ani tam mi neporadili, že prej to nejde. A že mám volat právě přes Lidi. Jenže to je pořád minimálně o jedno ťapnutí navíc - otevřít Lidé, zvolit kontakt a když se otevře, tak dám Volat na mobil.
Problé je v tom, že na jinejch founech s Androšem tohle filtrování funguje, jen na tomhle ne. Muselo by se to celý překopat a tuhle volací aplikaci změnit.
Jenže to je problém - služební telefon, jeho odloknutí (ztráta záruky), atd...

Synchro s gmailem samozřejmě používám, ale jsem asi trochu konzervativní, prostě to beru tak, že co je na SIMce, se mi nikam nevypaří :D

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Dec 10, 2012 11:25 am
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 25, 2012 11:19 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
pozrie to na starsom sense vo Wildfire S ked tu bude priatelka... ale tam sa mi zda ze to funguje v oboch...a cez sluchatko ked chcem niekomu volat tka pomocou klavesnice vytukam cez cisla meno a volam

BTW neskusal si ich spojit ? tie kontakty ?

bohuzial teraz nemam ziadny andro po ruke ale ake davas ohlasy na toho prcka ?


Uto Dec 11, 2012 9:01 pm
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Spojit sem to zkoušel, ale nijak se to neprojevilo.
Další problém je v tom, že i pokud bych jako výchozí začal používat seznam Lidé, tak si to vůbec neusnadním, protože v tomhle seznamu nefungujou gesta - viz např. kámoš u Samsunga jede taky přes obdobnej seznam, ale pokud si ho zobrazí, tak šoupnutím doprava hned vytáčí číslo a šoupnutím doleva se mu otevře psaní sms. Ťapnutím kontakt otevře a může si ho prohlížet.
Já bohužel můžu jen ťapnout a pak v zobrazeným kontaktu ťapnout znova na Volat. Prostě složitý jak autobus.
A to je největší problém tohodle founu - volat přes Lidi je složitý a nepohodlný a pokud chci volat přes ikonu sluchátka, tak tam zas nemám možnost zobrazit si jen kontakty buď na SIM nebo v telefonu - zobrazuje se obojí. Leda bych opravdu čísla ze SIMky smazal.
Jinak telefon je to obyč, žádná sláva, ale zase žádná velká hrůza. Občas je pomalejší, sám sobě si dost zasírá paměť - spouští si na pozadí bez vyžádání různý interní aplikace. Kouknu do správce úloh a vidím že běží proces Mapy, aniž bych já zapnul GPS, jede mi Pošta a přitom jsem tehnle program ještě ani nenakonfiguroval atd.
Foťák je hroznej, nemá autofokus ani přisvětlovací diodu, takže to, že jsem to chtěl používat jako skener na čárový kody (v práci by mi to dost pomohlo), můžu zapomenout, protože prostě nezaostří.
No a už jen drobností je to, že to nemá indikační diodu o zmeškaných událostech. Pokud telefon spí, tak prostě na první pohled nevím, jestli mám zmeškanej hovor nebo SMS. Musím ho zapnout a pak až to zjistím.

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Str Dec 12, 2012 9:22 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 26, 2012 10:49 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Můj miláček je celkem již staré železo , ale Stalkera ještě utáhne plynule na nejnižší tak co :D

Intel CPU 2,530mHz
1GB DDR Ram 333mhZ
Ati 4650HD 512Mb (AGP ... vlastně jedna z nejlepších karet na můj ubohý AGP slot)
Harddisk nějaká pomalá 100GB šunka :D

_________________
Obrázok
Na tomhle hrát S.T.A.L.K.E.R? Proč ne ? :D


Sob Dec 29, 2012 2:40 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Ta paměť, to si děláš srandu? :D

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Dec 30, 2012 12:44 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
To už je opravdu stařičké železo ...
Zřejmě máš na mysli 2,53 GHz, protože i stařičké 8086-ky byly rychlejší :wink:

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Ned Dec 30, 2012 3:37 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm
Príspevky: 345
Bydlisko: Támhle
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Jinak, já teď čekám na nové komponenty, což budou:

AMD FX-6300 4.1 Ghz
MSI Radeon 7850 2Gb
16Gb RAM 1600Mhz

To se bude jinak hrát Battlefield :D

_________________
Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní.
- Voltaire
Obrázok


Ned Dec 30, 2012 11:36 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 28, 2011 10:49 pm
Príspevky: 109
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
nekolacek píše:
Můj miláček je celkem již staré železo , ale Stalkera ještě utáhne plynule na nejnižší tak co :D

Intel CPU 2,530mHz

To máš asi tento ne? http://ark.intel.com/products/27441/Intel-Pentium-4-Processor-2_53-GHz-512K-Cache-533-MHz-FSB

_________________
Pokud tě něco přepadne, pravděpodobně je to samo jedlé.

Dříve: Pokud se to nepokazí, nic s tím nedělej.
Dnes: Pokud se to nepokazí, je to předimenzované.


Ned Dec 30, 2012 12:03 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)
Proč si dneska kupovat AMD? NEbo to je jen nějaký upgrade?


Uto Jan 01, 2013 5:56 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 26, 2012 10:49 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Naši miláčci (HW)

Dost možná :-P nevím to jistě :)

Honza512 píše:
Ta paměť, to si děláš srandu? :D

Kéž by příteli :-D kéž by ....
Ale věřte mi nebo ne , rozrehrál jsem na tom skyrim a dotáhl to na lvl 36 :-D ... a to jsem měl ještě o něco slabší procesor... no , ale přestal jsem hrát když mi chudák děda základní deska vyhořel :-P
Ale dá se na tom hrát když máte nervy :-D hrá ljsem na tom Mass Effect 1/2 , Dragon Age , Bordrlands , Dead Space 2 ... dál mi paměť nesahá :-P

_________________
Obrázok
Na tomhle hrát S.T.A.L.K.E.R? Proč ne ? :D


Uto Jan 01, 2013 10:42 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1587 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 102, 103, 104, 105, 106  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron