Autor |
Správa |
Volkhov
Zelenáč
Registrovaný: Str Máj 18, 2011 10:54 pm Príspevky: 55 Bydlisko: кафе Припять
|
 Re: Debatíme o Knihách
Netušíte, kam se poděl zdejší stalker, Ramidus ? Psal sem a na liter.cz výborné povídky ze zóny, které se četly jedním dechem. Potřebuju "náplast" za mrtvého Stalker 2 ..... 
Štv Máj 17, 2012 9:02 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Jó, tak to netuším. Ale psal výborně, to máš pravdu. A pokud teda máš čtecí absťák, tak zkus zabrousit sem. Tam jsou taky výborný dílka - Kaťjuša od DrunkPandy, Soudruh od Froldy a další. Určitě tě nezklamou.
Pia Máj 18, 2012 7:29 am |
|
 |
Volkhov
Zelenáč
Registrovaný: Str Máj 18, 2011 10:54 pm Príspevky: 55 Bydlisko: кафе Припять
|
http://img.gsc-fan.com/storage/u/o_4fc34b25c6548.jpg... toto zde asi česky neseženu, což ? (azbuka už mi vynechává, už je to dávno .... )
Str Máj 30, 2012 2:54 pm |
|
 |
amavis
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Jan 29, 2012 6:47 pm Príspevky: 253 Bydlisko: Skadovsk
|
Tak toto zrejme nikdy nebude prelozeno do cestiny  Taky jsem na to narazil, ale asi bych do toho nesel, nedokazu prelouskat ani toho Puskina, co mam doma 
_________________ MESSAGE FROM GOD : "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!" (L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help :_
|
Str Máj 30, 2012 4:02 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Ty brďo, toho už je tolik? No... asi žádná škoda.
|
Str Máj 30, 2012 5:58 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Niektoré z tých kníh vraj stoja za pekne veľký flaksí prd. Dávam si za jeden z cieľov na budúci rok opäť pre vás niečo zaujímavé vydať. A objavíte veci, na ktoré ste možno už zabudli 
Pia Jún 01, 2012 10:05 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
No právě, vzhledem k množství a obvyklé úrovně těchhle věcí bych se spíš divil, kdyby některé za prd nestály 
|
Pia Jún 01, 2012 10:34 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
|
Tak, keby si si vytiahol napr. poviedky od Mickeyho Mutanta... Alebo taká Kaťuša by sa čítala pekne na papieri... Len keby boli aspoň nejaké financie a trochu istoty do budúcnosti. Tá stojí za prd.
Sob Jún 02, 2012 4:12 am |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
kdybyste ty vaše příběhy vydali knižně, já bych to koupil. aj pětkrát (i pro přátele) 
Sob Jún 02, 2012 8:18 pm |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Asi si vytisknu knihu,Povídky ze Zóny autoři:kdosi ze Stalker fóra  Ale kdyby byly knižně,taky bych okamžitě bral.
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Sob Jún 02, 2012 8:35 pm |
|
 |
amavis
Mírně zkušený
|
Pseudodog píše: kdybyste ty vaše příběhy vydali knižně, já bych to koupil. aj pětkrát (i pro přátele)  Ono by se to prodalo  Stejne jako se dnes vcelku slusne prodava Metro.
_________________ MESSAGE FROM GOD : "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!" (L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help :_
|
Ned Jún 03, 2012 8:57 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
To fakt nemůžeš srovnávat.
|
Ned Jún 03, 2012 9:56 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Kdysi Bee zkusil vydat povídky, co se tady nasbíraly, prodalo se tuším, úplně všechno. Dokonce tu je i link na PDF verzi, ale bohužel je už nefunkční. Protože se mi to ale podařilo v tom mým bordelu najít, tak si to můžete znova (kdo má zájem) stáhnout: STALKER_zbierka_poviedok.pdf - 7.31 MB
Pon Jún 04, 2012 9:10 am |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
|
Volkhov píše: Netušíte, kam se poděl zdejší stalker, Ramidus ? Psal sem a na liter.cz výborné povídky ze zóny, které se četly jedním dechem. Potřebuju "náplast" za mrtvého Stalker 2 .....  Ramidus naposledy (asi pred rokom?) maturoval, tak všetko išlo bokom. Potom nejak, neviem z akého dôvodu dostal ban a na fórum zanevrel. Predtým ale ešte stihol nejak uzavrieť ten svoj cyklus rozprávania o stalkeroch. Tipujem, že teraz už má iné starosti a písanie odišlo do úzadia... Honza: samozrejme, že si to vytlačiť môžeš. Na tú dobu to bolo fajn, ale teraz by som to už spravil úplne ináč. Ale aj napriek tomu to bola vtedy taká špecialitka, že sa to rozchytalo jedna radosť.
Pon Jún 04, 2012 9:43 pm |
|
 |
amavis
Mírně zkušený
|
Pratele, po precteni strucneho obsahu Lukjanenkovych hlidek si rikam, tak toto me bavit na tuty nebude, ale dneska jsem se v knihkupectvi rozhodl, ze to risknu a mohu rict, ze jsem udelal velmi dobre 
|
Pon Jún 04, 2012 11:07 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia |
|