Autor |
Správa |
Bela
Zkušený
Registrovaný: Uto Sep 30, 2008 6:53 am Príspevky: 633 Bydlisko: Banská Bystrica
|
 Re: Narodky a gratulace
Všetko naj Šlauch, aby si to oslávil s ľuďmi, ktorých máš rád a aby sa Ti idioti vyhýbali oblúkom.
Uto Sep 18, 2012 5:54 am |
|
 |
Peťan
Mistr slova a sarkasmu
Registrovaný: Pia Máj 23, 2008 6:33 pm Príspevky: 315 Bydlisko: Zlín
|
No jo, tak náš stařešina je zase o něco stařešinější... Tak vše nej, brácha.
_________________ Mandriva Linux a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl s DMP Projekt 7 nebo Call of Pripyat s DMP Next 2.02?
 Hrdý držitel Stalkerského atestu čestného uživatele DMP. Jsem zlý a zákeřný a už i starý. Pokud jste to tedy ještě nevěděli.
Peťanův blog -> Mageia a Steam
|
Uto Sep 18, 2012 5:57 am |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm Príspevky: 444 Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
|
Kupodivu jsem si všiml že má někdo narozky. Takže, všechno nejlepší Šlauchu. Přeji ještě dlouho fungující játra a další ty důležité věci 
_________________ "Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."
|
Uto Sep 18, 2012 7:54 am |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Hoho, vše nej Šlauchu a nějak v Baru přežijte tu prohibici 
|
Uto Sep 18, 2012 6:22 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Pánové, díky vám všem. Ani nevíte, jak to budu v současný době potřebovat. @viktor: neboj, zásoby jsou nemalé, navíc, kdo by tahal dříví do lesa - na vodku máme místní zdroje a Sloboda si svýho Kapitána Morgna zajišťuje sama 
Štv Sep 20, 2012 7:36 am |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Dnes má narodeniny naša milá Ljoňa, takže šup sem s gratuláciami, inak hrozím obradným vhodením do anomálky nohami napred!!! 
Str Sep 26, 2012 9:25 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Tak opožděně, ale přece - všetko naj..., Lenočka. A keby ťa ten tvoj Čmeliak dajako zlobil, tak povedz Dedkovi a ja mu tie krídla porovnám 
Štv Sep 27, 2012 6:53 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Dneska se další rok přičetl Pseudodogovi, takže co popřát, než klasiku... hodně štěstí, zdraví, klidu, pohody, a když Zóna dá, tak i nulovou radiaci.
Uto Dec 18, 2012 2:28 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
No teda, a hned další oslavenec, a dokonce rovnou předvánoční - Skarface. Nu což, i tak přeju hodně štěstí, zdraví a možná i pár těch dárků pod stromkem  .
Pia Dec 21, 2012 11:06 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Skarfejsi volevole, všetko najlepšie a dúfam, že zase na larpe v Zóne!!!
Sob Dec 22, 2012 11:35 am |
|
 |
Skarface1
Zkušený
Registrovaný: Str Sep 24, 2008 2:46 pm Príspevky: 582 Bydlisko: Dolní Dobrouč
|
Pánové děkuji mockrát! Přiznám se že momentálně sem moc nechodím, ale právě narozeniny mi připomněly tohle forum, protože přání od dobrých stalkerů vždy velmi potěší:-)
|
Sob Dec 22, 2012 4:08 pm |
|
 |
Lerry
Zkušený
Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm Príspevky: 640 Bydlisko: Útušická hasičárna
|
Dodatečně vše nej, ať se ti daří a ať se ti flaksí ho*** vyhíbají obloukem 
_________________ Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic. Adobe after effect CS5
|
Ned Dec 23, 2012 11:16 am |
|
 |
Bela
Zkušený
Registrovaný: Uto Sep 30, 2008 6:53 am Príspevky: 633 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Nechcem zakladať nový topic a aktuálny mi to nenašlo. Ak som pochybil, tak neúmyselne a za to sa opravedlňujem. Chcel by som touto cestou popriať všetkým užívateľom šťastný Nový rok 2013, aby aj jeho najhorší deň bol lepší, ako najlepší deň starého roka. PF 2013. 
Uto Jan 01, 2013 12:47 am |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Áno, ode mne taky vše nejlepší do roku 2013 
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Uto Jan 01, 2013 2:45 am |
|
 |
binariz3
Mistr palety a štětce
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 11:39 am Príspevky: 844 Bydlisko: Šlapanice u Brna
|
ode mě taktéž, všem kdo slyší, vše nejlepší do nového roku 2013
Uto Jan 01, 2013 3:37 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia |
|