• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Sep 22, 2019 10:20 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 197 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší
 Fallout 3 debata 
Autor Správa
Zbynigga
Zbynigga
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm
Príspevky: 3746
Bydlisko: Čelákovice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Mas disk v mechanice?

_________________
Obrázok Obrázok Obrázok


Pon Feb 01, 2010 11:05 am
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Samozrejme.


Pon Feb 01, 2010 12:07 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Tomas240 píše:
Zdravim.Neviem spustit instalacne DVD s Fallout 3 vo Win 7 32 bit Ultima.V com je problem?Poradi mi niekto?


Nelze nainstalovat, nebo spustit hra?
Pokud nejde spustit hra, není nějaké chybové hlášení?

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Pon Feb 01, 2010 1:24 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Naistalovat uz ide ale nejde spustit.Mam dojem ze sa bije DVD ochrana so systemom WIN 7.Toto stale vypise:Please insert correct DVD ROM,select OK a restart aplication.
Uz som pisal aj do CENEGY,lebo hra ma logo cenega na zadnom obale krabicky.Zatial ziadna odpoved...
Inac,ta hra mi sla,ale bolo to davno(pred rokom a pol),na starom PC a este pod Vistou.


Pon Feb 01, 2010 1:28 pm
Profil ICQ
Zbynigga
Zbynigga
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm
Príspevky: 3746
Bydlisko: Čelákovice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Omrkni to tady:
http://www.sevenforums.com/gaming/309-f ... s-7-a.html

http://www.google.cz/search?hl=cs&clien ... OM&spell=1

a pak jsem vycet, ze nekdo to vyresil crackem. je to blby. Ja bych rek, ze je to pokopanou verzi od Cenegy. Uvidis, ze az si koupim sedmy, tak mi ten Steamovej F3 pojede bez problemu.

_________________
Obrázok Obrázok Obrázok


Pon Feb 01, 2010 9:53 pm
Profil ICQ
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Možná by to šlo poladit (myslím, že problém bude i u jinejch her) doinstalováním XP modu, což je vlastně virtual PC s nainstalovanejma WinXP. Třeba tady.

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Feb 01, 2010 10:27 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Inac podobny problem som uz riesil s hrou Stalker:Clear Sky,pod win 7.Tam ma to po spusteni hry hodilo na jednu stranku ,ktora popisuje ochrany origo DVD diskov,stiahol som jeden driver o velkosti tusim to bolo 192 kb,nainstaloval som to a islo to.


Pon Feb 01, 2010 10:50 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Je to "HRUZA".Ten cenegovsky fallout nejde ani s CRACKOM... ;-(


Uto Feb 02, 2010 12:22 am
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Je to se stejnou hláškou?
Máš crack na správnou verzi?

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Uto Feb 02, 2010 12:42 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Hlaska je tam uz ina,nieco s inicializaciou ...dll suboru a nejake cisla.


Uto Feb 02, 2010 12:44 am
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
A kterýho DLL?

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Uto Feb 02, 2010 12:46 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am
Príspevky: 260
Bydlisko: Kosice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Fallout 3 mi uz ide,s inym Crackom.Z Cenegy sa mi este neozvali,pravdepodobne nevedia co stym...


Uto Feb 02, 2010 12:39 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
slauch píše:
Možná by to šlo poladit (myslím, že problém bude i u jinejch her) doinstalováním XP modu, což je vlastně virtual PC s nainstalovanejma WinXP. Třeba tady.

Na 3D hry to je nepouzitelne, nakolko WinXP mod nezvlada 3D hw akceleraciu.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Uto Feb 02, 2010 2:18 pm
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Předpokládal jsem, že je to klasickej virtuál, tudíž by ti to mělo zpřístupnit normálně HW, kvůli tomu to tam snad dodělali, ne?

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Uto Feb 02, 2010 2:32 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Fallout 3 debata
Nejspíše otázka ovladačů.
Jde spíše o režim pro starší licenční programy (adobe, Pinacle a spousty dalších)
Ty totiž dělaly na vistě dost problémů, a bylo hafo stížností ze strany uživatelů, že si koupili program a poté museli licenci zahodit a koupit novou, vista kompatibilní.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Uto Feb 02, 2010 2:35 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 197 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron