Autor |
Správa |
JV
Lesník
|
Hm,tvoje hodnocení je zajímavé. Mi se Anchorage líbilo,Pitt ještě nemám,ale těším se. Kdo ví,jaký bude Broken Steel. Mimochodem,má vyjít už teď v dubnu 
_________________ |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||
|
Str Mar 25, 2009 5:43 pm |
|
 |
Střelec
Olegohater
|
Na Anchorage mě vadilo že to prostě střílečka a nic víc, rpg prvky nikde...neříkám že to je uplně strašný ale pro mě určitě zklamání. The Pitt jde víc do dialogů a střílel jsem asi jen 2x. U Broken Steel se docela bojim že to bude levelcap zvednutej na 25, freeplay mod a 2 nový perky...
Jinak po dohrání F3, Anchorage i Pitt mám level 28  (Modifikace na levelcap 100)
EDIT: Mimochodem, "Anchorage je s počtem obyvatel 272 687 (2004) největším městem Aljašky. Město bylo založeno roku 1914, když k němu dorazila Aljašská železnice. V Anchorage žijí více než dvě pětiny obyvatel Aljašky."

|
Str Mar 25, 2009 6:05 pm |
|
 |
MickeyMutant
Doživotní ředitel zeměkoule
|
…a kdyby Aljašku v 19. století nekoupili od Rusů Američani (za 7 milionů dolarů), tak by "Operace Anchorage" mohla být datadiskem ke Stalkerovi a ne k Fallout trojce.
_________________ As the sun set over the last of the hills, one of the Goo Balls seemed to say that life sure looked like a giant physics simulation! But as he felt to the spikey death pit below, he knew, it probably didn’t matter…
|
Štv Mar 26, 2009 3:39 am |
|
 |
Pajko
Veterán
|
je načase zhodnotiť toto zaujímavé RPG. Oblivion, pardon, Fallout 3, sa mi veľmi páči, hlavne ,,náučné" questy ako Agátina Pieseň či ten quest pre toho starého dedka z Rivet. Na druhú stranu chápem, že táto hra sa mnohým ľuďom nepáči. Obsahuje totiž AA (!), vysoké rozlíšenie (nehovorte!) či dokonca pekné textúry. Ale nie, najviac ma štve ten blbý pes, čo zavadzia vo dverách 
_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Sob Mar 28, 2009 4:20 pm |
|
 |
BeReN
Mírně zkušený
|
Pajko: myslim, ze graficke vychytavky su to posledne co ludom vadi na novom falloute  . Ja osobne som s nim ako rpg spokojny, na jedno dohratie zabavil poriadne. Ale v porovnani zo starymi dielmi je na tom co sa moznosti profilovania postavy, velkosti a prepracovanosti sveta najhorsie  .

|
Ned Mar 29, 2009 1:14 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Vidis a kdyz jsem pred casem na Bonuswebu objevil zpravu, ze nejaka neznama firma chysta hru z prostredi Fallout presne ve stylu 1 a 2 dilu. K clanku bylo nekolik obrazku a jaka myslis, ze byla reakce tvych "skalnich" fanousku?
Ani jeden z nich nenapsal parada, konecne hra po ktery tu rveme, ale vsichni psali, ze je to vykradeny a okopirovany F.
Nepripadne ti to smesne, Cela tahle debata o tom co je pravy F a co neni? Zajimalo by me, kolik z tehle lidi puvodni F dodneska hraji. A jestli je to podle nich tak dobra hra, jestli uz to dohrali alespon 1x letos.
Ja si taky zavzpominam na vyborny hry na Amize, ale nebudu nikomu cpat, ze ty hry jsou lepsi, protoze to neni pravda.
A co se tyka Falloutu, tak porovnavat stary se soucanym je uplny nesmysl, protoze to jsou zanrove uplne jine hry. Tyhle flamedebaty na ruznych forech akorat rozpoutavaji debilkove.
To je jako bych se prihlasil do fora letectvi a zacal jim tam cpat, ze letadla stoji za hovno, lepsi jsou ponorky.
Naposledy upravil Case_A dňa Ned Mar 29, 2009 3:40 pm, celkovo upravené 1
|
Ned Mar 29, 2009 3:01 pm |
|
 |
MickeyMutant
Doživotní ředitel zeměkoule
|
Letadla nestojí za hovno, ale ponorky jsou lepší, protože nejsou pod vodou vydět, to je jasná věc. Zrovna jako airsoft bych nikdy nehrál, to je pěkná blbost šukat někomu umělinu do vístroje, když můžu se zbrojním pasem střílet ostrýmy. Taky si myslím, že Follaut je mnohem lepší hra než Stalker, i když nechci nikomu vnucovat svůj průzor, zvlášť tady, na Stalker fóru. Nakonec bych se chtěl přiznat, že mi tu už dlouho chybí veteráni našeho fóra – Fredy.00, Snorchel, A-10 a jiní, se kterými byl bezva pokec. Není tu už taková zábava, co tu bývala, spousta lidí se snaží je zastoupit, ale není to ono.
_________________ As the sun set over the last of the hills, one of the Goo Balls seemed to say that life sure looked like a giant physics simulation! But as he felt to the spikey death pit below, he knew, it probably didn’t matter…
|
Ned Mar 29, 2009 3:29 pm |
|
 |
wiloni
Součást Zóny
Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm Príspevky: 2152 Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
|
Pánové - abych trchu přiživil tenhle hezky rozjetej Flame.
F3 je fajn ale dvojku mám radši.
Nicméně nejlpší je stejně Flashpoint
Ještě Micky k tobě - musím s tebou nesouhlasit v tom že ponorky nejsou pod vodou vidět - to by musely jít do hloubek pod 400 metrů aby je nedokázaly nové generace detekčních satelitů zachytit ...
No a z téhle hloubky už se útočit strategickými systémy nedá 
_________________ Balada pro hospodského rváče: Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce. Jenom já hubu ...
Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!
|
Pon Mar 30, 2009 3:22 am |
|
 |
Pajko
Veterán
|
Viem že toto nie je poradňa, ale je to diskusia o Falloute, takže by som sa chcel čosi spýtať. Ak mi dá Burke nálož, ja ho však nažalujem Simmisovi, ktorého potom Burke zastrelí, mám ešte možnosť Megaton zničiť? Totiž, keď teraz prídem k bombe a chcem ju odpáliť, píše mi to že nemám nálož. ďakujem za typ, nechce sa mi zbytočne trepať do Tenpennyho veže
Može mi niekto vysvetliť, čo má znamenať ten Dukovov dom? Tomu som sa vo Falloute najviac potešil, až nato, že tie ženy sa nedajú pomilovať.
Milujem krvavničky, najmä utŕhanie hláv či nactiutŕhanie.
Tak ja tých idiotov ,,učím" strieľať, a oni sa nudia.  Nakoniec to neprežil len Blesk, pretože sa obyvatelia Big Townu síce naučili strieľať do mutantov, ale na hodené granáty akosi zabudli

_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Pon Mar 30, 2009 1:19 pm |
|
 |
wiloni
Součást Zóny
Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm Príspevky: 2152 Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
|
Co vim tak u Dukova můžeš získat klíč k Fort Constantine (quest "střelit je do hlavy") a můžeš sebou do Rivet city vzít jednu z jeho "slečen"
Pokud jde o Big town tak tam jsem narazil na bug s robotama (můžeš naučit lidi z Bigtownu opravovat a přeprogramovat roboty co ležej (nebo spíš maj ležet) na směťáku. Bohužel se na smeťáku nalézaj jen při první návštěvě a pak zmizej. Je to komický - blbci tam stojej u smeťáku, křičej na mě ať jim to ukáže, prskaj že roboti ležej na smetišti a já tam jak debil pobíhám kolem a nic - holt sem to už vzdal.
_________________ Balada pro hospodského rváče: Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce. Jenom já hubu ...
Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!
|
Pon Mar 30, 2009 6:59 pm |
|
 |
bigfutus
Součást Zóny
|
Pajko píše: ktorého potom Burke zastrelí,
Cha, to by najprv musel stihnut ten cucak. A odmena je potom sladka, aj ked ziadne karamelky alebo devky 
_________________ Galbadia hotel soundtrack page
|
Uto Mar 31, 2009 7:37 am |
|
 |
A-54
Expert
|
 Re: Fallout 3 debata
|
Str Sep 30, 2009 6:07 pm |
|
 |
bigfutus
Součást Zóny
|
By ma zaujimalo preco to neni nahovorene, ked je original nahovoreny kazdy rozhovor, ze by mod?
_________________ Galbadia hotel soundtrack page
|
Pia Okt 02, 2009 2:31 pm |
|
 |
A-54
Expert
|
To neni mod, spis chyba.Ta sama vec jde udelat vsem NPC a dabovane to neni u zadne postavy.
|
Pon Okt 12, 2009 9:06 pm |
|
 |
Tomas240
Mírně zkušený
Registrovaný: Pon Dec 03, 2007 2:36 am Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
Zdravim.Neviem spustit instalacne DVD s Fallout 3 vo Win 7 32 bit Ultima.V com je problem?Poradi mi niekto?
|
Pon Feb 01, 2010 11:00 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia |
|