• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Apr 19, 2021 9:16 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 197 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší
 Fallout 3 debata 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdarec napsal by mi nekdo config fallout.ini pro uplne nejhorsi detaily ja se v tom nevyznam a kdyz uz sem vyresil pady hry tak se to zaclo sekat tak budte tak hodni

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Str Feb 25, 2009 12:48 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Apr 19, 2007 5:03 pm
Príspevky: 333
Odpoveď s citáciou
Poslať 
najlepsie je si precitat toto :arrow: http://www.tweakguides.com/Fallout3_1.html a podla toho aj ponastavovat hodnoty v ini :-)

_________________
Obrázok
Obrázok


Str Feb 25, 2009 4:16 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
kdyz ja se v tom nevyznam potrebuju proste nejnizsi kvalitu a nejvyssi vykon

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Str Feb 25, 2009 5:37 pm
Profil
Zbynigga
Zbynigga
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm
Príspevky: 3746
Bydlisko: Čelákovice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
jirka607 píše:
kdyz ja se v tom nevyznam potrebuju proste nejnizsi kvalitu a nejvyssi vykon


mas to tam dost jasne popsany, tak si to precti a nastav.

_________________
Obrázok Obrázok Obrázok


Str Feb 25, 2009 6:00 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja si to precet ale nic sem z toho nevycet

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Str Feb 25, 2009 6:17 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ako nechcem ti do toho kecat, ale ved vo Falloute 3 sa daju detaily nastavovat aj predtym ako spustis samotny Fallout, tak kde mas kua problem?

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Str Feb 25, 2009 6:45 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no prej to de este lip nastavit v tom .ini

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Str Feb 25, 2009 6:52 pm
Profil
Zbynigga
Zbynigga
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm
Príspevky: 3746
Bydlisko: Čelákovice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milý Jirko, hra Fallout 3 má Peggi 17+ a práce s počítačem, potažmo i hraní her, vyžaduje jistou dávku vlastní iniciativy a inteligence. Pokud se ti některého z těchto atributů nedostává, věnuj se zábavě jakékoliv, ale jiné. Doporučuji vláčky a pravidelný ovál.
Použil jsem záměrně diakritiku, aby to bylo jasné a čitelné i pro tebe.

jirka607 píše:
no prej to de este lip nastavit v tom .ini

Tak si to *** nastav podle toho návodu.


P.S. Omlouvám se za svou jízlivost, ale jsem nevyspalý a právě jsem na dvě hodiny usnul v práci...
Ale lenost a neschopnost jsou dvě věci, který mě dokážou nasrat.

_________________
Obrázok Obrázok Obrázok


Str Feb 25, 2009 8:05 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak sem to procet udelal a vysledkem bylo este vetsi sekani jinak hara mi (zatim) ani jednou nespadla to musim zaklepat do dreva.
EDIT:Alespoň menší návod by se hodil Děkuji

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Str Feb 25, 2009 10:50 pm
Profil
Shifty první Telecí
Shifty první Telecí
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am
Príspevky: 3130
Bydlisko: Praha 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokud tomu pořád nerozumíš, přelož si to do češtiny s pomocí translate.google.com Snad by to mohlo pomoci.

_________________
Obrázok
Na LARPu jsem byl znám jako Vasil "Krtek" Sudajev. A zase budu...


Str Feb 25, 2009 11:23 pm
Profil ICQ WWW
Zbynigga
Zbynigga
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm
Príspevky: 3746
Bydlisko: Čelákovice
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tam bude problem s tou sdilenou pameti na grafarne. Jestli jsem to dobre pochopil, pokousis se to rozjet na notebooku.
Koukal jsem ted po netu na diskuze a 6100 je uplne dole v podporovanych kartach a podle me bude druhej problem Sempron, kterej neni moc na hry.
Koukal jsem ted po netu na diskuzich ale moc jsem toho nezjistil. Jeden clovek psal, ze mu to na ty karte jede, ale ten mel o dost lepsi CPU. Takze jestli mas vypnuty vsechny efekty a nastaveny na minimum a seka se to, tak s tim asi nic moc neudelas.

_________________
Obrázok Obrázok Obrázok


Štv Feb 26, 2009 11:31 am
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no pamet na grafarne je 512MB a je zajimavy ze stalkera utahnu bez sekani i s 3GB modem

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Štv Feb 26, 2009 11:43 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať 
jirka607 píše:
Alespoň menší návod by se hodil Děkuji


To nemusis ani chapat, na Tweakguides mas snad pri kazdom prikaze aj ciselne rozpatie, tak chod pekne riadok po riadku a prekontroluj ci tam mas tu najnizsiu moznu hodnotu, to musis dokazat aj ked tomu nerozumies.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Štv Feb 26, 2009 1:01 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak sem to udelal a nic novyho

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Štv Feb 26, 2009 3:14 pm
Profil
Olegohater

Registrovaný: Pia Júl 13, 2007 8:17 pm
Príspevky: 669
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fallout 3: The Pitt dohráno :) Nebylo to nijak extra dlouhý ale o moc lepší než Anchorage. Docela mě vadí že jsem za celý procházení našel asi 2 stimpaky, sice se tam moc nebojuje ale i tak to je šíleně málo, zvláť ke konci. Nový zbraně na který jsem narazil: AutoAxe - Automatická "sekyra", jen držíte levý tlačítko a sama začne dost rychle sekat. Pak jsem našel ještě "Infiltrator", je to "Útočná puška" bez pažby, s optikou + tlumičem.
Narazil jsem jen na jeden bug, a to sice že občas není vidět čepel AutoAxe (Obrázek: http://yfrog.com/ejautoaxebugj)

Porovnání s Anchorage:
Anchorage: 4/10
The Pitt: 8/10


Str Mar 25, 2009 5:20 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 197 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: