Vy a váš názor na Drogy??
Autor |
Správa |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
 Vy a váš názor na Drogy??
Já osobně se přiznám že si tu a tam dám trávu. Ale je to většinou jen pátek po škole. Co vy?? Popřípadě sem přidejte vaše zkušenosti, příhody atd.
Sob Jún 09, 2007 12:53 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Můj názor je asi takový, že bych se drog v životě nedotkl. Nemám je rád a mít je rád ani nebudu 
Sob Jún 09, 2007 1:03 am |
|
 |
Hurura
Mírně zkušený
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 5:15 pm Príspevky: 371 Bydlisko: Praha
|
Souhlasím s Datasorem, a mislim si to i o cigaretách.
|
Sob Jún 09, 2007 9:02 am |
|
 |
Strec
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Máj 11, 2007 9:29 pm Príspevky: 417 Bydlisko: Momentálně Zóna
|
Drogy opravdu nemusim a to stejny o cigaretách. Já sem upřímně trávu nezkusil, ale zase mi tak moc nevadí v hodně malim množství jak tvrdy drogy a cigára 
_________________ Svět je takovej jako si ho samy zařídíme
|
Sob Jún 09, 2007 9:44 am |
|
 |
Fredy.00
Stalker pseudoIntelektuál
Registrovaný: Ned Apr 29, 2007 4:31 pm Príspevky: 1058 Bydlisko: Místo, kde se dá nejlíp čekat na Deus Ex 3...
|
Ono to je takle - 3/4 uživatelů drog je užívaj jenom proto, aby se netrapnili před kámošema. To je celý.
Sob Jún 09, 2007 10:39 am |
|
 |
Ragnar_Valos
Mírně zkušený
Registrovaný: Sob Máj 26, 2007 5:37 pm Príspevky: 319 Bydlisko: Bar
|
hlavní je to nikdy ani nezkoušet a pak jste v klidu 
|
Sob Jún 09, 2007 10:58 am |
|
 |
Mavi
Zelenáč
Registrovaný: Sob Jún 09, 2007 9:05 am Príspevky: 31 Bydlisko: ČR - Zóna
|
Nikdy jsem žádnou drogu nebral, ani nemám potřebu to zkusit, vím že mi to nic nedá, spíš naopak, to samý o alkoholu atd.. to je vlastně taky droga...... jediná droga je pro mě Stalker  :cD
|
Sob Jún 09, 2007 10:59 am |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|

Ragnar_Valos píše: hlavní je to nikdy ani nezkoušet a pak jste v klidu 
neni to pravda co pises. hlavni problem drog u nas a v americe je modni zalezitost. tyhle latky slouzily puvodne - a nekde jeste slouzi k nabozenskym a jinym ritualum, kde podporily prozitek a pomahaly dostat samana do extaze. tim ze se tahle cast odbourala vzniklo prave veelke nebezpeci - moda.
vyzkouset nektere latky je celkem zajimava zkusenost a nektere pomuzou rozsirit obzory. pokud je co rozsirovat  proto jsou nektere latky tak oblibene mezi umelci. kazdopadne at uz zapalit si cigaretu, dat si panaka nebo vzit nejakou latku nesmis nikdy z hecu kamaradu, ale proto ze jsi k tomu dospel a chces to. omamne latky bys nikdy nemel vzit sam, ale pod dozorem nekoho zkuseneho, ktery ti v pripade nesnazi dokaze pomoct a vi co ma delat. my jsme treba experimentovali pod dohledem lekare.
a zaver? vyzkousel jsem a hotovo. vic jsem se k tomu nevratil. nikdy bych nevzal fyzicky navikovou latku ( opiaty ) jako crack, opium nebo heroin. ostatni veci jsou v pohode, ale jak jsem psal vyse. musis k tomu dospet dusevne a duseni pohoda je hrozne dulezita, jinak je to spatny.
alkohol je jina stranka. ze je to navykovy o tom zadna. to ze si da nekdo pivo prece nevadi. dokonce to doporucuji ii doktori. takze kricet alkoholu bych se nedotkl je blbost. vypit s prateli vecer lahev vina a popovidat si je preci prijemne a nikterak nevybocujici ze zasad slusneho chovani. ja sam si taky zajdu na pivo, tak jednou za 1/4 roku, treba se i opiju, ale nejsem nalitej ani kazdej den, ani kazdej tejden. do hospody nechodim, je mi spatne z tech dokola se opakujicich kecu o nicem a stale stejnych ksichtu nasosku.
cigarety. co rict, z vlastni zkusenosti rikam kdo nezacal at u toho zustane. s cigarama mam problem, chtel bych prestat uplne, ale porad se mi to nechce podarit  . kazdopadne vykourit krabicku za mesic mi neprijde jako nejaky velky koureni. kdyz do toho navic jeste sportuju. ale prestat bych chtel, protoze i prez to cejtim nedostatek dechu, ale to bude i vekem
o tomhle je to na velke a dlouhe povidani, psat se o tom moc neda. jinak bacha na vec. znam par lidi kteri kriceli podobny veci a dneska se leci ze zavislosti. nejlepsi priklad jak nezacit je priklad tech co v tom jedou delsi dobu. smrdi, jsou hnusni. fuj.
Sob Jún 09, 2007 11:13 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
U mě platí, že ani nepiju alkohol, ani nekouřím a drogy taky neberu. Nic mi to neříká a nestydím se za to 
Sob Jún 09, 2007 12:26 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
datastor píše: U mě platí, že ani nepiju alkohol, ani nekouřím a drogy taky neberu. Nic mi to neříká a nestydím se za to 
to jsem tim vubec nechtel rict. nepochopils.
Sob Jún 09, 2007 12:45 pm |
|
 |
Vlk
Zelenáč
|
no, tak ja si obcas zapalim(vic jak 2cg. denne to neni), zajdu nekde s kamosema na pivko, stale doufam, ze se vyhnu jakekoli zkusenosti s tvrdyma drogama(heroin, ect....), travu? pro me je to vyhazovani penez-to jen pokud nekdo nabidne, coz neni moc casto
jinak pojem drogy je hodne siroky-na cem sem zavisly je cokolada  a mozna PC(i kdyz nemam depku z toho, ze treba tyden na nej ani nesahnu) kavu, caj, atp. nepiju...
_________________ Jediný nepřítel je uvnitř nás samých.
|
Sob Jún 09, 2007 1:25 pm |
|
 |
Klingi
Zelenáč
|
Case to napsal dobre, takze pomalu neni co dodat.
Nezname se natolik, abych se tady rozepisoval o mejch "zivotnich" zkusenostech. Kazdopadne muj soucastnej postoj se da vycist z mojeho sigu.
Sob Jún 09, 2007 1:31 pm |
|
 |
binariz3
Mistr palety a štětce
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 11:39 am Príspevky: 844 Bydlisko: Šlapanice u Brna
|
občas popijem a zahulíme, ale ne že bych to dělal furt 
Pon Jún 11, 2007 9:07 am |
|
 |
Alexej Gavran
Zelenáč
Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 9:54 pm Príspevky: 148 Bydlisko: Praha 5
|
skusal som jedine travu a nejaky has, ale bolo to na prd. takysto som uz aj chlastal (pravidelne) a aj fajčil... zo všetkým som postupne prestal. Najprv tráva, potom tvrde, nasledne som prestupil z cigariet na fajku, a aj s tou som uz prestal... vysedavat v krcme je nuda, takze ked pivo alebo vino, tak doma v pokoji, veget...
Kazdy si sam musi urcit, co chce a kam az chce zajst. som velmi rad ze som prestal a som stastny zo svojim momentalnym stavom.
takysto sa pripajam do dlheho radu: na tvrde drogy nikdy nesahajte, a makke takysto, ked tak co najskor prestante. nebojte sa vyhladat aj odbornu pomoc, cim skor tym lepsie. len malo ludi v skutocnosti vie co sa vlastne deje s jeho telom, mozem vam tu teraz svet odprisahat ze ziadna sranda za to nestoji, aj ked si poviete ze to je v pohode, ja si to dokazem ustrazit, velmi lahko sa vam stane ze zrazu zistite ze nie. ale vascinou je potom neskoro... nikto z nas nechce skoncit v sanatoriu
_________________ Pozri sa okolo, tak toto vsetko nie je realne...
Len slepe oci vidia pravdu.
Preto netreba si spalit zrak, len sa nim nepozerat na svet.
|
Pon Jún 11, 2007 3:33 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
Tos řekl krásně - plně souhlasím.
Pon Jún 11, 2007 3:46 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 2 hostia |
|