Autor |
Správa |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
 Re: Debatíme o filmech
GenezisO píše: Viem že Falling Skies tu asi nepúta dosť ľudí... 1. sériu mi doniesol brat a musím povedať, že je to naozaj paráda... Už sa teším, keď budem mať viac času, na pokračovanie! A navštívim aj tvoj blog.
Sob Júl 14, 2012 9:19 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Iron Sky je lepsi 
Pon Júl 16, 2012 9:47 am |
|
 |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|
Nevim jestli to znate, ale prave jsem objevil neco zajimaveho. postapo animak z danska MetropiaCo kdyby se všechna metra světových metropolí propojila v jeden světový obří dopravní systém? Příběh se odehrává v nedaleké budoucnosti, kdy se svět potýká s nedostatkem ropy a všechna městská metra v Evropě byla propojena v obří podzemní dopravní systém. Ve Stockholmu žijící Roger má však zvláštní starost. Kdykoli sestoupí pod zem, pohodlné cestování mu znepříjemňuje neznámý hlas v hlavě. Obrací se proto k tajemné Nině, aby mu pomohla utéci ze znepokojujícího prostředí spletitých tras metra. Čím se však dostávají dál, tím hlouběji je Roger zaplétán do neznámého spiknutí. (oficiální text distributora)link: http://www.csfd.cz/film/230169-metropie/
Sob Júl 21, 2012 8:51 am |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Pon Júl 23, 2012 7:29 am |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Kto ešte nevidel Avgust vosmogo, tak šup-šup! Baľšoje 
Str Sep 05, 2012 12:24 am |
|
 |
radezz
Zelenáč
|
Dal sem vyhledat - černobylské deníky - a nic to nenašlo, tak snad nezakládám druhé téma... Co vy na to? Už ste to viděli? Viděl sem to už dvakrát a pořád se mě to líbí... je to už i v CZ Kód: http://www.csfd.cz/film/314550-cernobylske-deniky/
|
Pon Jan 28, 2013 8:43 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
No nevim. Moc na větvi jsem z toho nebyl.
|
Pon Jan 28, 2013 9:37 pm |
|
 |
Pajko
Veterán
|
Najlepšia bola scéna s prebiehajúcim cirkusovým macom 
_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Pia Feb 08, 2013 6:55 pm |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm Príspevky: 444 Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
|
Popravdě, čekal jsem něco mnohem lepšího. Černob Ylské deníky mě dost zklamal Y.  Tak jsem se na ně těšil a oni předvedou tohle.. No nevím, jestli se to někomu z vás líbí.. Za sebe můžu říct že opravdu nemám potřebu se na to dívat znovu...
_________________ "Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."
|
Str Feb 13, 2013 4:32 pm |
|
 |
entity
Veterán
Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am Príspevky: 1228 Bydlisko: Bohémie
|
Breaking Bad, Sons of Anarchy Co sa tyka temy, dva relativne podobne serialy, ale spracovanie odlisne - SoA ma ovela viacej vedlajsich dejovych linii ktore sa zvyknu nakoniec spojit, naproti tomu breaking bad je akoby viacej "komorne"(ak ma za ten vyraz nezastrelite  ). Asi ako rozdiel medzi romanom a novelou. Samozrejme, Breaking Bad je ovela zaujimavejsie svojou temou Poznate? 
|
Str Mar 27, 2013 2:06 pm |
|
 |
Psychotoxic
Zelenáč
|
Tak čo hovoríte na Elysium? Exoskeleton tam je stvárnený priam geniálne: http://www.gazette.net/storyimage/PN/20 ... 819905.jpg
Str Aug 28, 2013 8:23 pm |
|
 |
Volkhov
Zelenáč
Registrovaný: Str Máj 18, 2011 10:54 pm Príspevky: 55 Bydlisko: кафе Припять
|
Věděl by někdo, kde zkouknout toto ? : http://vimeo.com/107328028
Sob Jan 03, 2015 7:51 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia |
|