Autor |
Správa |
Skarface1
Zkušený
Registrovaný: Str Sep 24, 2008 2:46 pm Príspevky: 582 Bydlisko: Dolní Dobrouč
|
 Re: Debatíme o filmech
Presne tak, ale aspoň trochu jinej náhled na věc než u většiny filmů:-)
|
Str Apr 11, 2012 7:08 am |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am Príspevky: 180 Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
|
PrometheusKód: http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2012/06/prometheus-new.jpg Pre tých, ktorí ste to ešte nevideli, všimnite si čo vám pripomínajú tie nádoby pod tou sochou? (v akom inom filme/filmoch je niečo veľmi podobné?) // Datastor edit: Buď obrázek zmenši akorát na šířku okna nebo použij tag [code], jako to je teď.
_________________ Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
|
Ned Jún 10, 2012 9:18 am |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Nechci ti kazit radost, ale ono to je celé od začátku koncipované jako "duchovní otec" aliens  Jinak Game of Thrones je fajn, akorát asi ani HBO nevěřilo, že bude mít úspěch, když seriál pojmenovalo Game of Thrones a ne A Song of Ice and Fire. Jinak nedávno jsem se díval na The Raid a je to super film. Konečně zas jednou nějaká pořádná rubanice 
|
Ned Jún 10, 2012 4:24 pm |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am Príspevky: 180 Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
|
Ale ja chcem otázky, nie odpovede!!! 
|
Ned Jún 10, 2012 8:56 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
xxviktor píše: Nechci ti kazit radost, ale ono to je celé od začátku koncipované jako "duchovní otec" aliens  ... Původně to opravdu měl bejt kompletní prequel k Vetřelcům, ale pak to Scott překopal. Ale zmínky o nich tam jsou.
Pon Jún 11, 2012 9:40 am |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
|
Podľa toho o čom to bolo by sa hodil ešte jeden podobný film. Ale konečne by to mohlo byť pre zmenu o Predátoroch a nie o nie votrelcoch.
|
Pon Jún 11, 2012 6:55 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Byl jsem na tom a počkejte si raději na nějakej directors cut na DVD. Film je prostříhanej tak, že půlka nedává vůbec žádnej smysl.
|
Uto Jún 12, 2012 9:28 pm |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
|
To hej. Už ten začiatok je úplne od veci.
|
Str Jún 13, 2012 2:49 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Ten mi tam vadí nejmíň. Ten tam jen nesedí 
|
Str Jún 13, 2012 4:29 pm |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
|
Pre fanúšikov sci-fi musím oznámiť premiéru 2. série seriálu Falling Skies ktorá bola 17. 6. Veľa z vás možno o tomto seriály ani len nepočula. Je to však najlepšie sci-fi čo som kedy videl. 1. sériu som sťahoval hneď po premiére jednotlivých častí, neľutoval som. Ani vy nebudete ľutovať, tak si to niekde stiahnite. Ešte dodám že námet nevymyslel Steven Spielberg. Link na funsite (tu si stiahnete aj titulky) http://fallingskies.sff.cz/ Link na streamovanie TNT Channel(tu to môžete sledovať live, aj keď u nás je niečo po polnoci): http://www.stream2watch.me/live-tv/tnt-live-stream
|
Ned Jún 24, 2012 3:47 pm |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Viděl jste někdo film God bless America?
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Ned Jún 24, 2012 8:25 pm |
|
 |
Wolf 19
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Jún 20, 2010 7:19 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Dagobah
|
Viem , že je ten film starý ale veľmo ma pobavil : Tucker and Dale Vs Evil ...  odporúčam pozrieť 

Lovu zdar
|
Uto Jún 26, 2012 9:24 pm |
|
 |
GenezisO
Zelenáč
|
Viem že Falling Skies tu asi nepúta dosť ľudí na to aby som vytvoril samostatný blog, len chcem povedať, a to musím, ak má niekto z vás naozaj rád sci-fi, napríklad taký Stargate tak potom je vašou povinnosťou skúsiť aj toto. Prosťe tá najväčšia pecka ktorá sa Stevenovi Spielbergovi mohla kedy poradiť. Snažím sa nemeškať za premiérami druhej série, na to mám tento website ktorú som tu už dal. V našom eúropskom pásme vychádza premiéra každej časti na tú druhú hodinu pondelkového rána a poviem vám, že dnes sa mi veru spať nechce.  Totiž som si dal sľub že aspoň jednu časť si pozriem v priamom prenose. Ešte jedna vec - jedna séria má rekordných 10 častí čo sa môže zdať málo, avšak po prezretí všetkých častí každému dôjde prečo len desať: každá sekunda seriálu je proste dokonalá vrátane efektov!!!!!!
|
Ned Júl 08, 2012 7:29 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Honza512 píše: Viděl jste někdo film God bless America? Samozrejme. Velmi povedene. Ale docela dost mi to pripomina nametem film Volny pad.
Pon Júl 09, 2012 8:38 am |
|
 |
Skarface1
Zkušený
Registrovaný: Str Sep 24, 2008 2:46 pm Príspevky: 582 Bydlisko: Dolní Dobrouč
|
Case_A píše: Honza512 píše: Viděl jste někdo film God bless America? Samozrejme. Velmi povedene. Ale docela dost mi to pripomina nametem film Volny pad. Jaaaj, a já si říkal že tohle mi něco připomíná:-D Jen s tím rozdílem, že ve Volném pádu se napětí, akce a vtip stupňovaly směrem nahoru, u GBA jsem se čím dál víc nudil.. Udržet tempo z první půlhodinky celej film, tak je to ultimátní podívaná!
|
Pon Júl 09, 2012 1:07 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia |
|