Autor |
Správa |
entity
Veterán
Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am Príspevky: 1228 Bydlisko: Bohémie
|
 Re: MUZIKA
Tak co, Stare Pusky vas velmi neberu? Priznam sa, je to jedina cesko-slovenska skupina ktoru pocuvam Staré Pušky - Nikdo nepřišel
|
Pia Apr 06, 2012 2:42 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Nevím, jestli ste to zaregistrovali, ale ve čtvrtek 5. dubna zemřel v 88 letech Jim Marshall. Tenhle člověk udělal pro muziku, hlavně rockovou, opravdu hodně. Vymyslel totiž v roce 1962 nejslavnější zesilovač pro kyatru - Marshall. Zvuk se při vývoji stavěl na miru přímo muzikantům, kecal mu do toho třeba Pet Townshend z kapely Who. Patří do čtyřky zakladatelů bigbítovýho vybavení spolu s Fenderem, Les Paulem a Loverem. Je - byl - držitelem Řádu britského impéria. Jeho zesilovače neodmyslitelně patří k bigbítu stejně jako bicí a kytara. Bez maršála to prostě nejni vono. R.I.P.
Sob Apr 07, 2012 11:31 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Covece, tak to mi uniklo. Jinak repliky jeho pristroju u nas v republice meli snad vsichni. Maloktera kapela mela na original.
Ned Apr 08, 2012 6:57 am |
|
 |
entity
Veterán
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_in_the_New_RealNo uz sa tesim a som zvedavy. Posledny album (Victims of the Modern Age) mi, priznam sa, nebol velmi po chuti. Edit: Lost in the New Real TrailerParada 
|
Ned Apr 15, 2012 10:31 am |
|
 |
slauch
|
No, vypadá to zajímavě, i když oproti jeho starším věcem mi to přijde takový dost do popíku (dle toho traileru). Podle mýho zatím nepřekonal ranou éru Ayreon - Final Experiment, Electric Castle a Migratora - to jsou naprosto dokonalý věci.
Každopádně díky za tip, určitě poslechnu.
Pon Apr 16, 2012 7:37 am |
|
 |
entity
Veterán
|
Hej, tiez som pozeral ze tam ako jeden zo zanrov uvadzal aj nejaku odnoz popu a celkovo to vsetko znelo skor tak pop-rockovo, ale zase tento full song preview je super 
|
Pon Apr 16, 2012 1:30 pm |
|
 |
entity
Veterán
|
Tak som to dneska vypocul a som spokojny 
|
Uto Apr 24, 2012 7:31 pm |
|
 |
entity
Veterán
|
|
Ned Máj 06, 2012 9:15 am |
|
 |
Axis
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Júl 03, 2011 7:23 am Príspevky: 236 Bydlisko: Zóna
|
_________________ https://www.facebook.com/FilipAntal1
|
Uto Máj 15, 2012 6:44 pm |
|
 |
slauch
|
Tak nevím, esli jste zaregistrovali: v neděli 20. května zemřel ve věku 63 let další člen sourozenecké skupiny Bee Gees Robin Gibb. Skupina se na přelomu 70. a 80. let velkou mírou podílela na vzniku typickýho disco soundu. Nejznámější věcí je samozřejmě Stayin' Alive z dnes už kultovního filmovýho muzikálu Saturday Night Fever (Horečka sobotní noci) s Johnem Travoltou a Olivii Newton-John (za muziku k filmu dostali i Grammy). Ale udělali hromadu výborný muziky (namátkou How Deep Is Your Love, Tragedy nebo třeba i Massachusetts z roku 1967). Robinovo dvojče - Maurice - zemřel v roce 2003, z kapely zbyl jen nejstarší Barry. Slza ukápne, když si vzpomenu, jak sme na to pařili po diskotékách v modrejch riflích, bílejch košilích a čínskejch teniskách RIP
Str Máj 23, 2012 9:14 am |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Posloucháte někdo Sabaton?
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Sob Máj 26, 2012 5:56 pm |
|
 |
Axis
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Júl 03, 2011 7:23 am Príspevky: 236 Bydlisko: Zóna
|
Nie, ja nie. Ja len Kabát. 
_________________ https://www.facebook.com/FilipAntal1
|
Sob Máj 26, 2012 6:02 pm |
|
 |
entity
Veterán
|
Och, Bee Gees, to som nepocul snad 10 rokov Green Day - Favorite SonSnad ma neukamenujete 
|
Sob Máj 26, 2012 8:19 pm |
|
 |
slauch
|
Letos je to 40 let, co Játra (Jethro Tull) vydali svojí slavnou kompozici Thick as a Brick. K tomu výročí se Ian Anderson s kapelou urval a vydali Thick as a Brick 2. A vypadá to na pěknej mazec 
Str Máj 30, 2012 1:32 pm |
|
 |
slauch
|
O pár stránek zpět jsme se Skarfacem debatili o rockabilly. Tak jsem objevil další bonbónek z tohodle soudku, irskou Imeldu May. Hodně zajímavej počin, základ klasika, přidáno trochu víc rhytm 'n' blues a modernější kabát. Ale nezní to vůbec špatně. Při tý příležitosti jsem na Trubce narazil i na Horrorpops - rockabilly křísnutý punkem, taky slušnej mazec 
Str Jún 06, 2012 10:24 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia |
|