Kedy viete, že hráte STALKERa príliš dlho?
Autor |
Správa |
Tonco247
Veterán
Registrovaný: Uto Mar 30, 2010 3:38 pm Príspevky: 1064 Bydlisko: Zóna, tam kde človek môže uvažovať sám, bez ostatných.
|
 Re: Kedy viete, že hráte STALKERa príliš dlho?
Radosť čítať ako ten stalker mení človeka  . Povezdme si na rovinu, niečo z hry má každý aj v reálnom živote. Napríklad ja posledný polrok chodím v nude kde mám znak banditov  Berem ju vždy keď je možnosť 
|
Ned Feb 19, 2012 12:47 am |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
sice to není úplně ke Stalkerovi, ale když jsem jednu dobu trávil veškerý volný čas u Minecraftu, viděl jsem všude kostičky. když jsem šel po schodech, viděl jsem schody rozdělené na 3 kostičky a snažil jsem se jít po té prostřední. fakt mi z toho hrabalo.
u stalkera to tak hrozné nebylo, až na občasné sny o mutantech atd. a taky občas řeknu nějaký stalkerský vtip, aniž bych si uvědomil, že vlastně ne každý na světě hraje Stalkera (věřili byste tomu ?!) a tak ne každý takové vtipy chápe...
Ned Feb 19, 2012 2:02 am |
|
 |
Gernny
Mírně zkušený
Registrovaný: Sob Sep 18, 2010 5:29 pm Príspevky: 257 Bydlisko: Bar u 1000 Rentgenů
|
Tak napiš nějaký vtipy 

V Zóně vystupuje jako rtm. Strejda Jar.
|
Ned Feb 19, 2012 8:01 am |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
jsou tady na fóru. ale nemusí to být vyloženě vtip ze Zóny. někdy prostě prohlásím, že by venku zmrzl i zkušený stalker a ostatní na mě čumí jak na blba...  . ať nehrají Stalkera, ale základní pojmy jako stalker, Zóna nebo Pseudopes by se měly brát ve škole.
Ned Feb 19, 2012 8:28 am |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm Príspevky: 444 Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
|
Pseudodog píše: někdy prostě prohlásím, že by venku zmrzl i zkušený stalker a ostatní na mě čumí jak na blba.... Taky se mi to stává  Napřklad jsem si zvykl, když mi něco nejde nadávat do "flaxího kentusu"  A teď si představte když tohle zemne vypadne před někým, kdo vůbec netuší co to je Flaxa, nebo vlastně celej STALKER  Tady suhlasím s tim Pseudodog píše: ať nehrají Stalkera, ale základní pojmy jako stalker, Zóna nebo Pseudopes by se měly brát ve škole. 
_________________ "Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."
|
Ned Feb 19, 2012 8:56 am |
|
 |
salamander
Zelenáč
|
No hra je jedna vec, ale aka haluz bola ist von po minulorocnom 5 dnovom Stalker LARPe, na ulici som sa vkuse obzeral cez plece ked som zacul kroky alebo nejaky divny zvuk. Trvalo par dni kym to preslo. No a tento rok bude LARP tyzdnovy, to bude peklo 
|
Ned Feb 19, 2012 11:02 am |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm Príspevky: 444 Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
|
Tak to bude krutý  Po tejdnu v Zóně si zase zvykat na to že když uvidim v noci na zemi nějakýho ožralu tak to neni snork a podobně  Teda, když se na LARP dostanu 
_________________ "Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."
|
Ned Feb 19, 2012 11:47 am |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Deleni reality a nerealna bejva nekdy problem. I kdyz, kdyz jsme driv chodili z letniho kina, tak jsme chodili prez takovy tmavy raseliniste a to bylo neco, kdyz jsme sli z Vetrelce nebo podobny libustky. Ale abych rek pravdu, Zona neni nic v porovnani s tim, jestli se mi povede realizovat Metro. Metro ma totiz tu vyhodu, ze je v tunelech a tudiz se daji delat efekty, ktery volny prostor neumoznuje ( prace se svetlem, ozvuceni, apod. ) . V soucasnosti mam nastin scenare, mozne prostory a chybi uz jen finance.
Pon Feb 20, 2012 6:26 am |
|
 |
salamander
Zelenáč
|
Fuha, tak to je odvazny projekt Case, spravit nieco take napr. v Prazskom metre to by bola vazne pecka.
|
Pon Feb 20, 2012 10:32 am |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
|
Jo když jsem byl menší a koukal na horor, bál jsem se jít na záchod Case, doufám že se zadaří!  Skvělej nápad 
|
Pon Feb 20, 2012 7:19 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
Aj tak bol najlepší Orso, keď nabehli banditi po LARPe do Mekáča... 
Pon Feb 20, 2012 11:29 pm |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
|
Bee: To jako ještě v kostýmu? 
|
Uto Feb 21, 2012 5:03 am |
|
 |
salamander
Zelenáč
|
lol, Orso kostym nepotrebuje 
|
Uto Feb 21, 2012 11:33 am |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Tak to naozaj veru hej, dovedu si živě představit, jak se asi ty pipiny za pultem tvářily, když tam vpadne dačo takéto: toto nebo tohlemasakr 
Uto Feb 21, 2012 2:22 pm |
|
 |
Morgn
Mírně zkušený
|
 To musel bejt úžasnej pohled na ty prodavačky 
|
Uto Feb 21, 2012 3:55 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia |
|