Autor |
Správa |
Tonco247
Veterán
Registrovaný: Uto Mar 30, 2010 3:38 pm Príspevky: 1064 Bydlisko: Zóna, tam kde človek môže uvažovať sám, bez ostatných.
|
 Re: Slinty z fóra
Tak pařez  . Zas sem o neco moudrejší  . Jinak tady na fóru tuším bylo i téma Česi po Slovensky a Slováci po Česky.  Co vy na to ?  Určite se Slinty z Fóra o neco rozšírí. 
|
Pia Apr 15, 2011 4:47 pm |
|
 |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|
Mahulena Nahulená je dvacetiletá dívka z Prahy. Přijde po škole domů, batoh hodí do kouta a usedne k internetu. Jako zdravě sociálně činná otevře nejdřív svůj účet na fejsbůku, ale nikdo jí nic zajímavýho nechce, nejbližší disco-párty je až za týden a tak se vrhne do zabíjení času bezúčelným a zcela nepraktickým způsobem. Ze stránky na stránku přeskakuje rychleji než hyperaktivní blecha, ale pak ji kdesi v rohu zarazí malinký banner s nápisem S.T.A.L.K.E.R. LARPtak to me zabilo 
Uto Jún 28, 2011 8:32 am |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Taktéž sem si málem utrhnul bránici. Prsnaj je nehoráznej hlásič 
Uto Jún 28, 2011 9:20 pm |
|
 |
Prsnaj
Mírně zkušený
Registrovaný: Uto Apr 28, 2009 8:14 pm Príspevky: 254 Bydlisko: Praha
|
Vydržte hoši, budu psát pokračování, už mám pár frků, který tam chci dát, aby to mohlo konkurovat.
Na ochutnávku:
A když se toho podivného pankáče, co dělal pyroefekty zeptala, cože je to na barelu, který zakopává do země, napsáno, tak s klidem odpověděl že prý "Gutalax". Její nechápavý výraz asi nepotřeboval další slovní vyjadřování a proto po chvilce dodal: "Protože až to odpálím, tak se z toho všichni poserou..."
|
Pon Júl 18, 2011 3:20 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Tohle byl kdo? 
Pon Júl 18, 2011 7:16 pm |
|
 |
slauch
|
Ty vole, Prsno, kam na tyhle hlášky chodíš? Mě to stačilo dočíst k tomu Gutalaxu, abych začal řvát smíchy, protože mi bylo okamžitě jasný, jaká bude pointa. @Šifty: Kdo se asi může takhle zeptat? Přece Mahulena... BTW: Nejni Mahulena náhodou blondýna? 
Pon Júl 18, 2011 11:27 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Mahulena? Proč mi to tak hrozně připoměnlo jméno Šuhinka?  Nicméně, na další díl se těším.
Pon Júl 18, 2011 11:45 pm |
|
 |
Suhinka
Lékařka ČUMY
Registrovaný: Sob Máj 21, 2011 8:18 pm Príspevky: 141 Bydlisko: Varnsdorf
|
Šílená Šiftýna píše: Mahulena? Proč mi to tak hrozně připoměnlo jméno Šuhinka?  Nicméně, na další díl se těším. Jsi mrtvý ty hajtro 
|
Uto Júl 19, 2011 2:23 pm |
|
 |
slauch
|
Přesně tohle jsem očekával, když to ze Šiftýny vypadlo Zas máš bod, Šuhi  Hele, Šifty, esli takhle budeš dál pokračovat, bejt tebou, tak na příští larp ani nejezdim  Tam pude vo život. Ten tvuj.
Uto Júl 19, 2011 2:43 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
No, ehm, ted si nejak nemuzu vzpomenout. Ale ktera ze to Mahulena prijela na LARP bez spacaku? 
Uto Júl 19, 2011 4:32 pm |
|
 |
Suhinka
Lékařka ČUMY
|
No tedy Casi i ty???  Píši si tedy vedle Prsnaje, Shiftyho, Slauche, Síbry a Thalese i tebe Slauch: Ten bod mám i od Case za znalost hry a je mi to k čemu? K ničemu! 
|
Uto Júl 19, 2011 6:15 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
|
Co ja?? Ja jsem jen napsal, ze si nemuzu vzpomenout, kdo ze to byl. A hned jsem takto osocen a pripsan na index k tem individuim ? Jeden by splakal nad vydelkem.  Jak to ze ti je ten bod k nicemu? To je prachsprosty vymysl, proti kteremu se musim ohradit.
Uto Júl 19, 2011 6:55 pm |
|
 |
Suhinka
Lékařka ČUMY
|
To víš nemůžu tady být jediná diskrminovaná A bod je mi k ničemu z toho důvodu, že jsem si něco přála a tys mi to do této doby nesplnil 
|
Uto Júl 19, 2011 7:07 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
|
Ale nesplnitelna vec se nepocita. Navic takovy prani se vubec nepocita 
Uto Júl 19, 2011 7:29 pm |
|
 |
slauch
|
Suhinka píše: ... Píši si tedy vedle Prsnaje, Shiftyho, Slaucha, Sybry a Thalese ... No teda  čím pak sem si to zasloužil? Já starej dobrák, kterej se s tebou rozdělí o jeden ze svých mnoha posledních spacáků? Nevděk světem vládne  Jsem znechucen a odcházím zdechnout do houští...
Uto Júl 19, 2011 9:55 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia |
|