Autor |
Správa |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
 Slinty z fóra
"Najväčší moderátor na fóre ani neni moderátor." autor: Gytaruka, ktorý takto reagoval na Adriána a jeho počet príspevkov a unikátnosť nášho fóra.
"Hele jak se prepisou ty kolecka radiace textem to jak to mas ty vypada zajimave?" Motor a jeho reakcia na hodnosti, ktoré sa zvyšujú s počtom príspevkov.
"Hej sosnul jsem si modpack od datastora a ten trotl tam nedal navod sice sem to hodil do slozky jak rikal kamos ale nejde to sakra co s tim jako nevim nechapu pomozte!" Motor.
"Inač musim hru pochváliť má menu aj po česky. Ja som slovák ale po česky viem též." Milan z Terchovej alias Gytaruka a jeho jazykové znalosti.
Štv Nov 22, 2007 1:59 am |
|
 |
Fredy.00
Stalker pseudoIntelektuál
Registrovaný: Ned Apr 29, 2007 4:31 pm Príspevky: 1058 Bydlisko: Místo, kde se dá nejlíp čekat na Deus Ex 3...
|
Hehehe, tohle bych osobně hodil i do nový verze SCOmódu 
Štv Nov 22, 2007 3:10 pm |
|
 |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
hehe haha  ale mal by som mal ý komentar k prvej hlaske, on reagoval na to ze som mu vkuse radil 
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Štv Nov 22, 2007 3:27 pm |
|
 |
Pajko
Veterán
|
"Tak ty si riadny suchár, a ja že tu robíš dobre a ty dávaš bany, ja som nedal ban za 4roky hry môj zlatý" a
"Já ti dám takú ďekovnú správu že ti zvýši otáčky chlapče"-výroky veľaváženého Gytaruku.
_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Štv Nov 22, 2007 5:14 pm |
|
 |
Nordemus
Mírně zkušený
|
Mno, já si myslím, že Gytaruka si v tuto chvíli tento topic čte a mlátí hlavou o stůl. 
Štv Nov 22, 2007 6:20 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1915 Bydlisko: Topoľčany
|
"Jak je možné, že když je přihlášenej na fóru tak neodpovídá. Vždyť nemůže ze života nic mít, chudák jeden pruhovanej. Jak chce sakra žít, když ani neumí odpovědět na dotaz..." Shifty a citát z jeho poviedky Adriánov denníček, časť druhá - reakcia na beestara 
Sob Nov 24, 2007 10:32 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Moje reakce během promazávání fóra:
"Adrián si na ten spam snad najímá ukrajince. To jinak nejde!"
Štv Dec 06, 2007 1:26 pm |
|
 |
Grey_Fox
Poloupírský pravopisný recidivista
|
moj dotaz po precitani datastorovho prispevku.
"Skade on vie o tom ukrajincovi?"
_________________ "krční páteř křupne, když se na ni dupne."
|
Štv Dec 06, 2007 6:24 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
A další, čerstvý slint, jehož "zploditelem" je uživatel snake. :
Hele a jak se napíše reakce k nějakému přízpěvku. Rád bych tady napsal panu BEAST STAR reakci: .....HUH?.....
Uto Dec 11, 2007 1:24 am |
|
 |
Mlady Stalker
Zelenáč
|
"táta mi ho nainstaloval a hodil mi tam modpack od nějakýho datastora"
Toto mě dostalo  Dotaz kashyyka,tímto ho i vítám.
|
Štv Dec 13, 2007 2:48 pm |
|
 |
kashyyk
Zelenáč
Registrovaný: Štv Dec 13, 2007 12:04 pm Príspevky: 35 Bydlisko: Litoměřice
|
Mlady Stalker píše: "táta mi ho nainstaloval a hodil mi tam modpack od nějakýho datastora"
Toto mě dostalo  Dotaz kashyyka,tímto ho i vítám.
V době psání tohohle doatu jsem nevěděl, že tu datastora máme, a navíc mi hru instaloval Táta. Takže to k mojí informovanosti. Ale jinak, sem rád že sem tě pobavil.
Editace: Tady je odkaz na jeho radu http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=1219
_________________ popis - zhulenec
http://img222.imageshack.us/img222/6053/spidereg8.gif
|
Pia Dec 14, 2007 11:11 am |
|
 |
Mlady Stalker
Zelenáč
|
Já tě rozhodně neberu jako "neinformovaného" naopak vypadáš jako slušný člověk a nebude trvat dlouho než se tu pořádně "rozkoukáš"(jestli už ses nerozkoukal).To s datastorem mě rozemálo proto,že (jak už ted víš) je opravdu místní znalec a když budeš mít problém,vždy pomůže(moje zkušenost).A ten módpack je fakt třída 
|
Pia Dec 14, 2007 1:49 pm |
|
 |
MickeyMutant
Doživotní ředitel zeměkoule
|
shiftyshooter píše: Jsem vic cech nez ty, coz vzhledem k tomu, ze jsi slovak nema na vec zasadni dopad, ale budiz, neco napsat musim.
Sorry, ale musel jsem si rejpnout.
|
Pia Dec 21, 2007 4:57 pm |
|
 |
Olmolin
Moderátor kytarista
Registrovaný: Pon Apr 30, 2007 5:35 pm Príspevky: 1248 Bydlisko: Nedaleko lesa
|
Není to sice z tohodle fóra, ale mě to pobavilo  :
<a>:nevíte někdo jak zajmout vojáka v operace flaspoint?????
<c>:víme
<a>:mohli byste mi prosím poradit?????
<c>:Mohli. Řekni, co si udělal a my ti kdyžtak poradíme, co děláš špatně.
<a>:no já jsem se koukal na návod a tam psali že musím od toho vojáka kterýho chci zajmout stát 50 m daleko a říc aby se vzdal ale nikdy semi to nepovedlo vždy se otočil a zabil mě.
<c>:asi tě nepochopil. Zkus mluvit víc nahlas
<a>:to sem zkoušel ale nic nejde to nějak jinak???
......
Pro upřesnění, v Operaci Flashpoint mluvit nemůžete (nevezmu-li v úvahu scriptované mluvení, nebo vysílačku...  )
EDIT: b bylo nahrazeno c, fórum to generovalo jako tučné písmo.
_________________ Nizounko nad mraky letí Waltr v mesršmitu. Zbouraný baráky připomenou realitu. Waltr právě snil o tý svojí Ute.
Mesršmit je kamarád, vozí Waltra po obloze a ten lítá děsně rád, zapomíná na exploze. Když potkal Ute, byl mladým rekrutem.
|
Sob Dec 22, 2007 7:42 pm |
|
 |
MickeyMutant
Doživotní ředitel zeměkoule
|
Ulemen píše: nevim jak vám, ale mě se RADEON hnusí, kamarádovi na něm nešel rozšlapat Oblivion !
|
Ned Dec 30, 2007 1:43 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia |
|