• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Okt 26, 2020 1:35 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 51 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Dec 16, 2018 6:38 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ahojte Stalkeři, jak to vypadá s češtinou na 1.4005 ? rád si čtu příběhy ve hře, ale ta angličtina není ono. snad je dík :) :twisted:


Ned Dec 16, 2018 6:45 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 365
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze
Aktualizoval jsem překlad na poslední oficiální verzi 1.4007 DC - viz úvodní post. :)


Sob Okt 10, 2020 7:11 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am
Príspevky: 41
Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze
Zdravíčko tak už hraju, ale asi už jsem si všiml menší chybky :/ Postavy mají zobrazeny v konverzaci a v celé hře jména anglicky :/ Tak nevím zda to je nějáký záměr a nebo jistá chybka. Jinak překlad zatím v pořádku a na nic jiného jsem nenarazil zatím.

_________________
Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986.....
Katastrofou a šílenstvým


Str Okt 14, 2020 9:32 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 365
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze
Ahoj, můžeš mi napsat příklad nějakého jména, které máš anglicky? Testoval jsem krátce v Kordonu a ničeho takového jsem si nevšiml. Nemáš třeba nainstalovaný nějaký mód?


Sob Okt 17, 2020 9:24 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am
Príspevky: 41
Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze
Ahoj, v konverzacích u portrétu postavy se mi ukazuje místo "Sidorovič" anglický název "Sidorovich" děje se to u všech postav :/
A když normálně hraju a kurzorem si najedu na postavu abych zjistil třeba její frakci a jméno tak mi to ukáže frakci v češtině ale jméno zase v AJ :/
Jediný co mám nainstalovaný je fix vody na AMD grafiky a ruský dabing :/

_________________
Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986.....
Katastrofou a šílenstvým


Ned Okt 18, 2020 1:34 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 365
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha 1.4007 DC - česká verze
Jediný, co mě napadá, je zkusit začít novou hru. Tohle na mě působí, jako bys spustil novou hru v angličtině a pak až přepnul na češtinu (změna ve jménech NPC se v rozehrané hře neprojeví).

Jinak opravdu netuším, v čem může být problém.


Pon Okt 19, 2020 7:38 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 51 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron