S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Lost Alpha - česká verze
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=5231
Stránka 3 z 4

Autor:  Charlie [ Ned Máj 07, 2017 9:56 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahojte,

chci poděkovat za češtinu:-) Už se k tomu chystám nějakou dobu a nějak mi nešlo se přihlásit. Takže ještě jednou fakt díky:-)

Jo a na ten 32bit se mi to rozjet nepovedlo. Nečekaně.

Autor:  Fox25 [ Pia Jún 02, 2017 5:17 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj, pokračuji v překladu na 1.4002 a chtěl jsem se zeptat, jak nazvat tuto potvoru? Tak nějak si nepamatuji že bych se s tímto mutantem v základní hře setkal. Říkal jsem si že bych ho jednoduše nazval Ovladač, nebo PSI mutant.

http://lost-alpha.wikia.com/wiki/Controller

Autor:  winter.ondra [ Sob Jún 03, 2017 8:21 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Já myslím, že Kontrolor. V SCHOC určitě byl :)
http://www.stalkerskybar.estranky.cz/cl ... tanti.html

Autor:  Mr.Tom [ Sob Jún 03, 2017 9:59 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Kontroler. Klasický mutant, je ve všech modech i v základní hře. :)

Autor:  Fox25 [ Ned Jún 04, 2017 1:38 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Díky, a věřily by jste tomu že jsem tam kontrolor měl napsané? Jen mi to k němu furt nesedělo. Ale pravda je, že je to už nějaký čas co jsem hrál Stalkera.

Jestli narazím na něco dalšího, zase vás budu otravovat.

Autor:  DEUSEX [ Sob Jún 10, 2017 6:26 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

FOX 25 na jak dlouho ten překlad vidíš? Překládáš sám?

Autor:  garias [ Uto Júl 11, 2017 7:47 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ten mutant sa volá Kontrolór, pretože útočí elektromagnetickými vlnami z diaľky na mozog, snaží sa ho ovládnuť a zničiť xD

Autor:  OwerTank [ Pon Aug 07, 2017 8:29 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj všem. Jsem velký fanda S.T.A.L.K.E.R. her. Neuniklo mi, že vyšla nová verze modu LOST ALPHA, 1.4002. Chci se zeptat, zda-li čeština na verzi 1.3003 funguje i na tuto
novou verzi a pokud ne, zda se uvažuje o doplnění překladu a úpravu češtiny pro tuto novou verzi hry.
Předem děkuji za odpověď.

Autor:  Mr.Tom [ Štv Aug 10, 2017 12:23 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Existující čeština pro v. 1.3003 na tu novou verzi fungovat nebude. Na překladu nové verze dělal Fox25, zda ji dokončí, to se musí vyjádřit on.

Autor:  martys1 [ Uto Okt 03, 2017 1:12 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat, jak to vypadá s překladem Lost Alpha DC v.1.4002?
Děkuji za odpověď.

MartyS.

Autor:  Kuboch [ Ned Jan 21, 2018 9:48 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Dělá se pořád na překladu pro DC?

Autor:  Bi1yCZ [ Str Jún 06, 2018 6:27 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

No, už tady máme verzi 1.4005. Chystá se tedy nějaký překlad? Rád bych si to znovu zahrál s češtinou a ruským dabingem. v1.3003 se mi bugla skoro na konci a nedohrál jsem to. Rád bych to zkusil teď.

Autor:  DEUSEX [ Pon Jún 11, 2018 8:58 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Myslím si že čeština nebude a upřímně Lost Aplha je nic moc... Zahraj soljanku 2016 pokud neumíš rusky dá se to hrát i v polštině tam se dá porozumět víc.

Autor:  Charlie [ Štv Jún 14, 2018 3:49 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

DEUSEX píše:
Myslím si že čeština nebude a upřímně Lost Aplha je nic moc... Zahraj soljanku 2016 pokud neumíš rusky dá se to hrát i v polštině tam se dá porozumět víc.



Lost Alpha mě chytla asi ze všech Stakerů nejvíc. DC ...zatím nevím. Uvízla jsem v Agropromu, bez nábojů, s rozbitým kvérem. Takže asi tak. Na mě je to nějaký těžký. Nebo co. A Soljanka je o čem? Že bych zkusila zapařit něco jiného. :-)

Autor:  paus [ Uto Júl 03, 2018 8:21 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

LA se dá hrát..je to něco jiného než původní hra..má to svoje mouchy , ale dá se to....komu to je moc náročné..tak si může unpeckerem rozbalit data a udělat si hru dle svého.....určitě po odkrytí mapy nasadit mod s průvodcem, jinak se hráč uběhá.....nové verze jsem nezkoušel...ted mám jít do elaktrárny


edit: kdyby sem někdo nakouknul..tak sem dám počeštěného převaděče
Kód:
https://uloz.to/!3ySUzyzx7FvB/prevadec-rar


fungovat bude jenom na téhle verzi hry a češtiny od MrToma

edit II: hra dohrána i něco ve freeplay….hra jde normálně dohrát , bug který by bránil hraní jsem nezaznamenal , ale náročnost v některých fázích ano.....doporučuji dělat hodně vlastních save (hlavně u těch hologramů , kde se můžete zaseknout /nejde o bug/)

Stránka 3 z 4 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/