S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Lost Alpha - česká verze
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=10&t=5231
Stránka 2 z 4

Autor:  petsild [ Ned Máj 31, 2015 7:18 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Nová verze je skvělá , poslední font je mnohem lépe čitelný. Děkuji tvůrcům za perfektní překlad hojda. Pet

Autor:  DreamT [ Ned Júl 05, 2015 8:00 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Velmi děkuji za češtinu - muselo to stát hodně času a úsilí :) Je možný donate?

Ovšem mám hru již rok rozehranou ve verzi 1.3001 a čeština je kompatibilní jen s verzí 1.3003. Rád bych češtinu vyzkoušel - nenašla by se tu nějaká dobrá duše, co by poskytla nějaký savegames z verze 1.3003? Nemusí být kompletní, hlavně ať je alspon z Rostoku (jsem zde)

Díky moc předem, nemám už tolik času to hrát znova :(

Autor:  petsild [ Sob Júl 11, 2015 11:50 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Můj starší save z 1.3003, od kdy jsem vlastně začal hrát s češtinou. Tvá stará verze je plná chyb může nastat situace, kdy nebudeš moc pokračovat v úkolech a hlavní příběh nedohraješ.

save: http://uloz.to/xCWZGtZw/savedgames-rar

Autor:  Survarium [ Sob Jún 25, 2016 10:45 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Omlouvám se že píšu trošku OT, ale nenašel jsem žádnou jinou českou stránku týkající se této hry, ale nastal bug který mi zabraňuje pokračovat ve hře, když se snažím projít do dalšího levelu k barkeeperovi tak při načítání po průchodu těmi vraty hlídanými vojáky povinnosti hra naprosto vždy padá, už fakt nevím co mám dělat, velmi mě mrzí že hru nemůžu dohrát. Kdyby jste znali řešení nebo aspoň věděli o stránce kde by mi někdo poradil tak bych vám byl opravdu vděčný. Verzi mám jen 1.3000, ale zase už na začátku v této části hry mám na účtě asi 20 000 rublů a nejlepší vybavení které jsem mohl do té doby sehnat.

Autor:  Mr.Tom [ Štv Jún 30, 2016 11:39 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Bez chybového výpisu z logu těžko něco radit. Ale obávám se, že bez aktuální verze se neobejdeš.

Autor:  Charlie [ Sob Dec 24, 2016 10:21 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahojte, snad mi tady někdo poradí. Instaluji LA na 32bit a pořád mi to píše při spuštění hry "Cannost open file "fsgame.ltx" Check your working folder. Co kruci dělám blbě? Hru jsem si instalovala na svůj ntb, ale tam mám 64, takže tam to šlo jak po másle. A že jsou ty blbý Vánoce, hecla jsem se, že to nainstaluju kamarádovi... Poradíte mi prosím? Díky moc. A hezký svátky.

Autor:  Mr.Tom [ Sob Dec 24, 2016 10:43 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Hra nemůže najít soubor fsgame.ltx. Máš ho v herní složce? Pokud ne, tak hra není správně nainstalovaná.

Autor:  Charlie [ Sob Dec 24, 2016 10:47 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

No...dala jsem to hledat. Očividně to tam není. Kurňa. Tak já to odinstaluji. Btw jaká je vůbec šance že to 32bit pojede? Je to nějaká stará šunka:-)

Autor:  Mr.Tom [ Sob Dec 24, 2016 1:11 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Dávat hledat to ani nemusíš, stačí se podívat do herní složky. :wink: Jak je ten mod provozuschopný na 32bit, to netuším. Ale pokud to nemůže najít ten soubor, tak to spíš vypadá, že došlo k jeho nechtěnému smazání. Na to by nemělo mít 32/64bit vliv. Zkus to znova nainstalovat.

Autor:  WolfsWeapon [ Sob Dec 24, 2016 5:04 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj tady je stručný návod jak spustit Lost Alphu na 32-bit systému :)
Stačí zajít do složky s nainstalovanou hrou a smazat tyto tři soubory msvcp120.dll, msvcp120d.dll a msvcr120.dll
Z vlastní zkušenosti odskoušeno a fungovalo :)
Pokud bude furt něco rozbitého tak stačí napast do PM a já pomůžu :)
(Ať to tady moc nezaplňujeme)

Autor:  medik [ Pon Feb 13, 2017 5:23 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj, mam takový "problem" v Lost Alpha jsem nainstaloval ted na novy pc vše i s patchem 1.003 a měl jsem na předchozím i patch 1.0013 který opravil přechod z Lokace Swamp dál, ted na novém pc po nějaké době jsem to nainstalil a patch jsem tam dal nejdříve 1.003 a pak dal 1.0013, ale udělao to to, že se to vrátilo na původní instalační verzi před patchem 1.003. Snad mi porozumíte. Jde tedy s doplnky a se vším odehrát pouze s patchem 1.003 do konce nebo se nemam ani rozehrávat? Nebo jak postupovat, protože patch se mi vždy vyresetuje na původní základ...přitom jsem jej dříve hrál na 1.0013 naprosto v pohodě. Nejde to například proto, že jsem doplnky všechny nainstaloval jako ten divx apd, který hra vyžaduje při instalu doplnit? Děkuji za odpověd. Miras :)

Autor:  Jafii [ Str Apr 26, 2017 3:06 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ahoj Tome, chci se tě zeptat jestli budeš dělat i český překlad na Lost Alpha developer's cut?

Autor:  Mr.Tom [ Štv Apr 27, 2017 8:04 am ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Tuto otázku jsem očekával, ale bohužel tě zklamu. Nemám na to už vůbec čas. Ale pokud by se toho někdo chtěl ujmout, tak mu samozřejmě překlad minulé verze a případnou konzultaci poskytnu.

A pokud se nikdo nenajde, zdokonalíte si alespoň angličtinu. :wink:

Autor:  Jafii [ Štv Apr 27, 2017 1:36 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Ok, nevadí. Chápu že to dá určitě hrozně moc práce a hlavně je to na dlouhou dobu. Naštěstí na tom s Angličtinou nejsem tak bídně, ale vždycky je příjemnější si zahrát hru v Mateřským jazyce než v tom cizím.

Autor:  Steewe [ Pia Apr 28, 2017 4:36 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Lost Alpha - česká verze

Lost Alpha DC je venku!

Stránka 2 z 4 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/