• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 12:16 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
 Pomoc s LOGem 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Pomoc s LOGem
Chtěl jsem si přidat pár zbraní do ShoC a dělá mi to tohle:
Když přecházím z Garbage do Baru a blížím se k Duty, tak mi hra spadne s tímto logem a vůbec netuším co mi říká.

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section ' ŹčF@'

Can´t open section: pokaždé tam jsou jiné symboly.

Neví někdo čím by to mohlo být?

_________________
Podpis.


Pon Mar 02, 2015 2:40 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Poškozená uložená pozice. Tohle se děje ale vyloženě u modpacků, které mají komplexní skripty (nebo jiným způsobem jí vytěžují) a autoři si to neohlídali. Můžeš začít maximálně novou hru, ale stát se to může pravděpodobně znova, ale třeba někde jinde.


Pon Mar 02, 2015 2:52 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Komplexní skripty? Moc nevím o co se jedná, config/scripts nebo něco jiné?

_________________
Podpis.


Pon Mar 02, 2015 3:02 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Prostě a jednoduše složitější skripty, aktivující další funkce, co si hra musí pořád hlídat (stav postavy, spawn a waypointy postav a podobně). Pokud sis přidával jenom zbraně, nemělo by k problémům docházet - ovšem je otázkou, co a jak sis přesně přidával (samostatně se vyskytující modely nebo rovnou nějakou celou modifikaci, odkud sis pak něco třeba odstraňoval). To vědět nemůžeme.

_________________
Obrázok


Pon Mar 02, 2015 4:03 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Gamedata mi obsahují: nové textury, shaders, meshes ke zbraním, config ke zbraním a traderům. Jedna zbraň přidávala particles.xr a script na escape_dialog. :( a zvuky ke zbraním.

_________________
Podpis.


Pon Mar 02, 2015 8:46 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Tak ale to je poněkud zvláštní. Kolik máš nově přidaných zbraní?


Pon Mar 02, 2015 9:06 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Z originálního stalkera jsem upravil 2 zbraně a přidal jsem si asi 5 nových zbraní. Zbytek zbraní má jenom nové textury.

_________________
Podpis.


Pon Mar 02, 2015 9:26 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Hra padá i bez gamedat, zvláštní. Poškozený save nebo poškozená celá složka hry?

_________________
Podpis.


Pon Mar 02, 2015 9:49 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Nejdřív zkus spustit hru od začátku a chvíli hrát. Pokud se chyba bude opakovat, bude problém někde jinde - pokud hra poběží, pak asi došlo "jenom" k poškození pozice.

_________________
Obrázok


Pon Mar 02, 2015 10:44 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Doufám, že to pojede. No ty problémy začaly, když jsem si předělával v Agropromu AK74 a crashovalo to, tak jsem ty soubory vyhodil pryč a potom, když jsem šel k Dutyum hra spadla, že nemá zvuky k GP25, přidal jsem je a od te doby začaly ty zvlaštní crashe.

_________________
Podpis.


Uto Mar 03, 2015 9:00 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Pomohli bysme ti rádi, ale zase - jak sis ty soubory upravoval, víš jenom ty. Sepisoval jsem tady na fóru návod, jak konfigy zbraní upravovat, tak se případně podívej tam a zkontroluj si, jestli jsi na něco nezapomněl, někde ses nepřepsal nebo něco nesmazal. To se stává hodně snadno.

Ideální by bylo si ty zbraně do hry přidat znovu, nejlíp postupně po jednom kusu a zkoušet, jestli hra funguje. Vzhledem k tomu, že ti log nevypsal běžnou chybu, k níž může při přidávání zbraní (nebo jejich úpravě) dojít, se řešení hledá těžko.

_________________
Obrázok


Uto Mar 03, 2015 9:11 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Teď mi to zobrazuje zase nějakou jinou chybu.

[error]Expression : ini->section_exist(imm_sect)
[error]Function : CHitImmunity::LoadImmunities
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\hit_immunity.cpp
[error]Line : 22
[error]Description : weapon

Pojmenované mám všechno správně a autor navíc přidával video, jak mu všechno funguje.

Zobrazuje se to hned při nabíhání nové hry.

_________________
Podpis.


Uto Mar 03, 2015 11:25 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Moje chyba, už to jede, tak doufám, že se to nebude crashovat.

Jen mám dotaz. Jaký má účel escape_dialog script u zbraně? Co ten script dělá?

_________________
Podpis.


Str Mar 04, 2015 7:57 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Je to skript pro dialogy v Kordonu. Dá se snadno nastavit pro získání/otestování přidané zbraně prostřednictvím Wolfa. Předá ti jí přes jeho úvodní dialog se záchranou Šikuly společně s nožem a Makarovem.


Str Mar 04, 2015 8:57 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jan 06, 2015 7:02 pm
Príspevky: 79
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Pomoc s LOGem
Díky :D ,jsem si říkal proč mám v inventáři akačko. Smazal jsem ho a už je to ok (ten script).

_________________
Podpis.


Str Mar 04, 2015 10:13 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 15 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron